Videcemo sta znaci to cuveno hitno njihovo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Novi zakon Nemci moraju uvesti tj. zakon je na stolu samo potpis se ceka kako se prica i od 2019 ce sve ici brze,i osnova svega je sto Nemacku svake godine napusti preko pola miliona samih Nemaca koji idu u druge drzave sa boljim platam jer i Svabija nije vise kao nekad,i zbog toga im mi trebamo i to je neminovno da se desi.
Cestitam, nek je sa srecom, sta ste po struci?Ljudi, stigla i informacija da je viza odobrena:
Ukupno:
29. maj prijava
23. avgust termin
28. avgust javljeno da je odobrena i pozvan da predam pasos da mi zalepe to u pasos valjda.
NOKS 6-8
eh.kako brzo prica ovaj crni s naocarima.slusao sam nekih 20 minuta.ako je neko bolje razumeo neka kaze.ja nisam cuo da moze direktno da se tamo uzme viza bez ambasade.ali da hoce da maksimalno ubrzaju postupak sa akademicima i fachkraft(kvalif.radna snaga)to je sigurno,i da znaju dobro jezik.ja nazalost idem ko obican pomocni radnik tako da se nisam nesto posebno obradovao.pogledacu ponovo sve sutra.donece oni sto posto ovaj zakon vidi se da su zagrizli.e sad ovo su sve neki direktori novina tzv leiter.jedino je ova plava neki korespodent.[/Q
e da ovi fachkraefte ne bi smeli vecu od 2000 2500 platu da imaju.to ovaj na pocetku reko.meni ovo jos nije nista konkretno.ali opet svaka cast sto si nasao ovo
Ko zna nemacki evo ovde vam je sve o tom novom zakonu
https://www.ardmediathek.de/tv/Pres...rste/Video?bcastId=311790&documentId=55429368
Covek je u prvih 5 minuta rekao da je zapravo najveci problem taj sto kvalifikovani radnici cekaju jednu do dve godine ispred Nemacke ambasade.
Dakle svesni su problema i svesni su da tako gube pare, to je dobro za nas. Spominje se znanje jezika takodje kao bitna stavka.
Kazu da zele ljude da dodju i da rade sto pre i da to zele pod odredjenim zakonima i pravilima da se desi. Moj savet, hitno ucite i polazite jezik.
Grubo receno, u samoj Nemackoj dobijes vizu sa ugovorom o radu i dokazu o mestu stanovanja
Jel treba sertifikat ili je dovoljno znati služiti se Nemačkim , nigde se ne spominje na osnovu čega će se utvrđivati znaje
Ima li neko potpuniju informaciju?!
Jel treba sertifikat ili je dovoljno znati služiti se Nemačkim , nigde se ne spominje na osnovu čega će se utvrđivati znaje
Ima li neko potpuniju informaciju?!
Taj jedan se javio za noks 3-5 kasno uvece i samo dvoje za spajanje isti dan 27.2 to sam ja pisao. Pojma nemam sta se desava sa deljenjem i sta rade.Sta se to desava? Samo kedan se javio da je juce dobio teemin za 20.09 noks 3-5 a registrovao se 27.12 gfk laminieren...????? Jel zna neko o cemu se radi? Jel to bilo juce termina...niko nista nejavlja ?
Taj jedan se javio za noks 3-5 kasno uvece i samo dvoje za spajanje isti dan 27.2 to sam ja pisao. Pojma nemam sta se desava sa deljenjem i sta rade.
Sto se tice ovog novog zakona Nemci su veoma jasni, primice ljude da rade ali pod tim i tim uslovima i pravilima i sad ta pravila i uslove uspostavljaju a to ce biti sigurno i jezik. Sto se tice ambasada pokazale su se kao katastrofalno neefektivne i traze bolje resenje.
Svako normalan ko hoce da ide uci jezik dok ceka papire...ja sam b2 sad i ucicu dokle god neodem iako mi se netrazi u ambasadi...a izgleda da stvarno svasta mozemo ocekivati od ambasade...hehehe mozda pojure vozace pa ispozivaju ceo mesec u dve nedelje...ko ce ga vise znati..svakako treba biti spreman....nadamo se terminima danas
To niko ne zna da vam kaze, blizu su stigli su do 13.12, kad ce biti podele ne zna se.
Da li neko zna odprilike kada bi trebao da bude termin za vozaca noks 3-5 koji se registrovao 19.12.17?