Jos informacija
registracija 29.04.2018.
termin 16.08.2018.
danas stigao mejl
bg
noks 6-8
registracija 29.04.2018.
termin 16.08.2018.
danas stigao mejl
bg
noks 6-8
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
9.10.2017
Burazeru gde pratiš dokle se stglo sa 26.2? Jbt ovo je strašno, čekam više od 9 i po meseci termin.
Baš na taj post o tom liku i autu sam ranije mislio! Izgleda mi kao da ga je pisao neko od ovih što vode u slo za 600€ pa da navuku narod! Dakle ako imate potvrdu ponesite(mislim da se ovo podrazumeva kad ste vec dali 600€ al ajde)- ako nemate code a planirate da radite u nemačkoj ne bacajte pare za slovenacku potvrdu jer je provereno NE priznaju u određenim pokrajinama! Probali su ljudi u De da isteraju i preko advokata da im se prizna i koliko sam shvatio uslov je bio da su imali prebivalište u slo u trenutku polaganja coda!
nema informacija za nesto novo po 26.2 jos nazalost, tu ste gde ste. pratim razne FB grupe za informacije
Pozz ljudi.noks 1-2.predao 1.februara!kada poziv da ocekujem?hvala!
i ja tako nesto.20.8.bice 10 meseci da cekam.nisu normalni.kolko vidim ovde popunjeno sve do 16.8.a to sto nekom dali 8.8. ko zna mozda neko odustao
Dve osobe su dobile za 8.8 . Ne znam na koji nacin rade ali se otvaraju mesta ponekad pa ubace ljude
Jos informacija
registracija 29.04.2018.
termin 16.08.2018.
danas stigao mejl
bg
noks 6-8
Vec ti je odgovoreno na pitanje. U najboljem slučaju novembar
Kako uzeti taj papir ? Jel to firma salje il moramo sami da se snadjemo
Hvala na savetuBio sam 18.6 na terminu i nisam imao izvod iz APR-a firme, nisam ni znao da treba jbg., zena sa saltera ( koja je bila izuzetno ljubazna, nisam se tome nadao ) rekla mi je kontaktirajte gazdu neka vam slika APR i neka vam posalje mejlom vi odstampajte i donesite mi do tri, to su njene reci (ja sve sredio u roku od pola sata i vratio se ponovo u ambasadi i sve je proslo ok)...
elektro struka je u pitanju, noks 1-2 po starom!
Tako da po meni je najbolje kontaktirati gazdu i on ce skenirati ili slikati i poslati vam, bar u mom slucaju je tako proslo.
Pozdrav i svako dobro!
Ljudi, danas sam pozvao kancelariju u Nemackoj namenjenu za "reklamacije" na ambasadu, trazili su mi osnovne podatke i kad su proverili u racunaru rekose da se i dalje vodi u njihovom sistemu da nisam predao jedan papir za koji sam imao dopunu. Taj dokument sam odneo pre mesec dana. Sta mislite, postoji li mogucnost da jednostavno onaj lik prosto nije ni predao taj papir?
Inace, nisam dobio nikakavu potvrdu kad sam predavao taj dodatni dokument. Uopste mi nije jasno kako ja njima eventualno mogu da dokazem da sam dokument predao? Prilicno primitvan pristup sa njihove strane.
Kaze moj muz da je tako kolega iz Bosne, imao u Sarajevu za zenu neku dopunu, ali bosanac bio pametan pa je slikao dokument. I onda se zalio i prihvatili su mu zalbu. Probaj da se zalis.
Hvala puno na odgovoru, ali nisam siguran da potpuno razumem. Ja generalno jesam skenirao i papir koji sam dobio od ambasade a koji sam trebao da predam uz taj dodatni dokument, ali kako mi to garantuje da je sluzbenik uzeo i prosledio moja dokumenta. Kako uopste da znam kada da se zalim?
Jos jednom da pojasnim, zena iz ambasade mi je dala jedan papir na kom pise sta treba da predam kao dopunu, i koji predajem uz tu dopunu koju naknadno nabavim. Ja sam predao i jedan i drugi papir i to je sve. Teoreteski, momak je mogao da baci u kantu i jedan i drugi papir i ja nikada ne bih saznao sta se zapravo dogodilo.
Sa facebook grupe objava : Drage moje kolege, posle skoro 10 meseci cekanja,dobila sam danas termin za 17-ti Avgust a registrovala sam se 10-og Oktobra. Puno srece svima i da sto pre dobijete termin.
Izgleda da su samo taj jedan dan podelili po 26.2 (starom) i mail je stigao gospodji u 13:56
Na fb sam video da je danas dobila termin osoba koja je predala 10.oktobra 2017 za noks 1-2...
Bio sam 18.6 na terminu i nisam imao izvod iz APR-a firme, nisam ni znao da treba jbg., zena sa saltera ( koja je bila izuzetno ljubazna, nisam se tome nadao ) rekla mi je kontaktirajte gazdu neka vam slika APR i neka vam posalje mejlom vi odstampajte i donesite mi do tri, to su njene reci (ja sve sredio u roku od pola sata i vratio se ponovo u ambasadi i sve je proslo ok)...
elektro struka je u pitanju, noks 1-2 po starom!
Tako da po meni je najbolje kontaktirati gazdu i on ce skenirati ili slikati i poslati vam, bar u mom slucaju je tako proslo.
Pozdrav i svako dobro!