Jeste li dobili vizu..ja cekam od 19.6 i jos uvek nista!!??
Nisam jos, cekam...dobro je jos uvek dok gazda ima razumevanja...
Nadam se da ce biti sledece nedelje, nadam se iz nedelje u nedelju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste li dobili vizu..ja cekam od 19.6 i jos uvek nista!!??
Zna li neko da li bih morao ici preko divne ambasade ukoliko mi supruga ima HR drzavljanstvo? Da li bih mogao u Nemackoj da predam za vizu? Ali samo ako neko pouzdano zna, ne da je nacuo ovo i ono.
A to za bayern i bawarsku
A jel zna neko informaciju za grad Bilefeld ne znam tacno koja pokrajna
Ja cu svakako uzeti potvrdu od poslodavca da mu kazem pa cu vidrtu sta cu
Bajern nemacki naziv za Bavarsku momak... na severu sa spricevalom generalno nema problema. u svakom slucaju moras da prevedes to spricevalo na Nemacki kod tumaca pa onda tamo probaj
A nisam ja znao,izvinjavam se.Mlad sam pa slabo znam
Hvala,a pa kazu sa Slovenskog na Srpski pa onda na Nemacki
Pa da Bayern je jako zeznut i ozbiljni jako tako kaze moja baka
Hvala vam,svaki dan citam ovde i tako mi prolazi vreme
Preporuka za oxford akademiju za bilo kakve prevode i usluge sudskog tumaca. Imaju najbolje cene i postuju rokove
A jel oni popunjavaju mozda onaj formular za zahtev za vizu
Hvala za preporuku a nadji cu ja u blizinu mojoj njih pa da ih kontaktiram
A jel oni popunjavaju mozda onaj formular za zahtev za vizu
Hvala za preporuku a nadji cu ja u blizinu mojoj njih pa da ih kontaktiram
Nemanja telefon mi pokisao i u servisu je.Javim ti se kad bude gotov.Valjda u ponedeljak.Pozz ACA.
Ljudi, danas sam pozvao kancelariju u Nemackoj namenjenu za "reklamacije" na ambasadu, trazili su mi osnovne podatke i kad su proverili u racunaru rekose da se i dalje vodi u njihovom sistemu da nisam predao jedan papir za koji sam imao dopunu. Taj dokument sam odneo pre mesec dana. Sta mislite, postoji li mogucnost da jednostavno onaj lik prosto nije ni predao taj papir?
Inace, nisam dobio nikakavu potvrdu kad sam predavao taj dodatni dokument. Uopste mi nije jasno kako ja njima eventualno mogu da dokazem da sam dokument predao? Prilicno primitvan pristup sa njihove strane.
Ja sam bio na terminu 8.5 2018. I jos uvek mi viza nije odobrena. Pre neki dan mi drugar proverio u agenciji za zaposljavanje u nemackoj i oni su mu rekli da moje papire uopste bisu dobili od ambasade. Ja zvao ambasadu da pitam sta se desava, neki seronja mi se javio, oduvao me najstrasnije. Poslao sam im e mail ne znam vise sta mi je ciniti.
vazi brate ja se zabrinuo gde si
O lepo presretac, nadam se da ste zadovoljni sa poslom tamo!Pozdrav svim clanovima koji jos cekaju vizu a i onima koji au je docekali ko ja pa evo i rade vec drugi mesec u Stuttgartu kao vozac.Ali nema se vremena ko u Srbiji dok sam cekao pa malo malo ajd na forum da vidim dalu je neko dobio termin ili neko pita nesto .Ako nekog nesto interesuje nek pita a decko koji mi je posla privatnu poruku nek izvine sad sam je video tek a o papirima i dokumentima se pisalo i pisalo samo pratite informator i tako ih slozis i to je to.
O lepo presretac, nadam se da ste zadovoljni sa poslom tamo!
Pitacu ja umesto drugih najcesce pitanje, kako ste resili kod95 u Stuttgartu?
Dalje odem ja da predam za vozacku i spremim ovako kopiju pasosa kopiju vozacke (odradite ovo u boji dok ste u srbiji lepse izgleda ) prevod vozacke iz supa i prevedene kodove za kamion i autobus sve kod sudskog tumaca (mora biti prvo prevod na jednom listu drugi je kopija i sve to uvezano plavocrvenim koncem i overeno pecatom sudakog tumaca ) i jednu sliku i da ne zaboravim lekarske preglede ocni i obican doktor ko ima D ide na test refleksa a tamo gde se predaje imate obrasce svuda prepoznacete koji je za vozacku uzmete popunite i uzmete broj i cekate red i na salteru mi kaze sluzbenica da ste dosli pre dve nedelje priznali bi vam kod ali sad nam treba od vas i prijava u hrvatskoj na min 6 meseci me na tri ili cetri dana i curik nazad u stan .Normalno cima sam dosao u De ja sam svake Subote iso da slusam module i posle tog pokusaja predaje za vozacku bese i zadnja subota 5 modul i cim sam dobio i platio kod opet na salter sve isto samo nemacki kod i to je to dobijes belu karticu ubacis u automat pa ubacs pare dobijes racun i javis se na salter da si uplatio mada sluzbenica odma vidi u sistemu(kad ste se prijavili na adresu na pocetku usli ste u sistem i gde god da odete u neku drzavnu instituciju cim ubace vase ime i prezime izadju svi podaci koje imaju o vama).Eto malo sam oduzio opet ali ajd nemoze krace.
I gledajte da si placate sve sa karticom ako mislite da saljete pare kuci normalno, jel isto preko kartice tj.racuna instalirate western union aplikacinaju i sve sto radite sa novcem nek bude transparetno jer kasnije kad se osilimo i pozelimo bolji auto (koji ce vas kostati od 70 eura mesecno pa navise bez goriva i odrzavanja i servisa i popravki primer je za audi a4 2000g )ili koju godinu nekretninu isto ce vam traziti sufu kolko sam ja shvatio kao kod nas izvestaj iz kreditnog biroa zato samo kartica trudite se da budete u plusu i polako .Inace sam sada bivse vojno lice od 99 i to jedan od zagrizenijih bio za svoj posao i ovo sam shvatio kao jedan malo duzi teren hahahaha.Svaka cast na trudu svaka cast meni ovo znaci mnogo sto sad znam sta i kako ce biti hvala na trudu
Ima tu cimanja
Ja idem eto i ....itd obrisite citat da se ne zatrpava forum ako vam nije tesko i onda se nece ponavljati pitanja iznova i iznova