A vreme se produzuje jer sve vise ljudi odlazi,sve vise zahteva za vize ima
Valja ce biti brze kad krene sve po noksu da ide
Valja ce biti brze kad krene sve po noksu da ide
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam jedno pitanje pa ako neko zna znacilo bi mi. Naime, potpisao sam ugovor pocetkom januara za noks 1-2 i aplicirao za termin u februaru. Da li sada poslodavac mora da mi posalje novi ugovor jer je ovaj stariji od sest meseci? Poz i hvala unapred
Da moras traziti novi.
Ako cemo da sudimo po mesecnoj kvoti u junu su bila cak 3 termina pre toga, maj 1 april 1 itd. Dakle najvise ove godine u jednom mesecu JUN i to je poboljsanje. (ali nazalost veoma neprimetno poboljsanje ako ne nastave tim tempom)
Ja se samo nadam da sam napokon provalio semu kako funkcionise. Dakle svaki petak pre 15og u mesecu bi trebalo da prolazi. Prvi petak u mesecu gotovo vec po pravilu.
A sta mislis onda kada ce biti sledeca podela? Ako su podelili samo prvu nedelju jula onda bi trebalo u toku ove nedelje da dele dalje ili......
Pre svega,hvala vam sto ste se javili,hocu samo da vam pojasnim,ugovor koji sam dobio od poslodavca su mi uzeli i na osnovu njega sam dobio papire tj.''Arbeitserlaubnis''-radna dozvola sa odobrenjem od 01.02.2018 do 31.01.2021 godine,svi podaci firme stoje u tom dokumentu koji je adresiran na ambasadu Nemacke u Beogradu,na dokumentu stoji kao naglaseno''Einreise zur Arbeitsaufnahme i Vorabzustimmung zum Visumverfahren.
Ako cemo da sudimo po mesecnoj kvoti u junu su bila cak 3 termina pre toga, maj 1 april 1 itd. Dakle najvise ove godine u jednom mesecu JUN i to je poboljsanje. (ali nazalost veoma neprimetno poboljsanje ako ne nastave tim tempom)
Ja se samo nadam da sam napokon provalio semu kako funkcionise. Dakle svaki petak pre 15og u mesecu bi trebalo da prolazi. Prvi petak u mesecu gotovo vec po pravilu.
Hvala ti na odgovoru
Jel to za sve ugovore? Posto ja imam na neodredjeno. Ne znam da li to nesto znaci
To vam je saglasnost ali sigurno morate da imate i ugovor.Moram da vam kazem da svaki Zustimmung vazi 6 meseci,pogledajte sa zadnje strane,i kod mene pisalo 2020 ali kad sam bio na termin nisu mi ga prihvatili jer je bio stariji od 6 meseci.To je sigurna i proverena informacija.Pozdrav[
Hvala vam na savetu,ja sam pokusao da dobijem ugovor iz kancelarije za strance koji sam predao jos 15.12.2017 ali bezuspesno,kazu da mi ugovor nije potreban i da ostaje kod njih,jer su oni izdali papire na osnovu tog ugovora,ujedno sam i saznao da oni jedini odlucuju ko dobija vizu a ambasada je tu samo kao posrednik,tako da cu morati sa ovim papirima iz kancelarije za strance na termin.Pozdrav.
Možete li mi samo reći da li Vam se zanimanje slaže sa zavrsenom srednjom skolom i ukoliko se slaže da li ste morali da dostavite nostrifikovanu diplomu prilikom predaje dokumenata? Unapred hvala.Čestitam...Možete li mi samo reći da li Vam se zanimanje slaže sa zavrsenom srednjom skolom i ukoliko se slaže da li ste morali da dostavite nostrifikovanu diplomu prilikom predaje dokumenata? Unapred hvala.
Jesu vas na mobilni telefon zvali..
Ljudi danas napokon VIZA.
21.09.2017 apliciranje u ambasadi
01.06.2018 javili za termin
15.06.2018.termin
02.07.2018 viza
Vizu sam dobio po starom zakonu 26.2 kao elektroinstalater oblast BW.
Sretno svima koji cekaju
Cestitam. Ja sam bio na terminu 8.5 isti noks i ista pokrajina i jos nista.