Ja sam aplicirao 25.9.2017, radna viza 
Nadam da se da ce uskoro javiti termin...

Nadam da se da ce uskoro javiti termin...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Danas ambasada zvala i javila da je viza odobrena.
Redosled:
11.09.2017 prijavio se za termin
04.05.2018 javljeno da je termin 22.05.2018
04.06.2018 javljeno da je viza odobrena
Da li moze savet vezano za osiguranje, koje osiguranje je napovoljnije?
ti si verovatno zavrsila med.skolu ako si noks 3-5
Gde da nadjem stari?
Moze neko da me uputi za nemacko drzavljanstvo rodjen tamo 97god mama ceo zivot tamo i pre mene imala stalni boravak i baba isto sad je tamo vec u penzi sad treba da dobije nemacko drzavljanstvo da li ja mogu da dobijem nesto
Ne mozes da dobiješ nemacko drzavljanstvo,možeš za sad da dobiješ Aufenthaltserlaubnis ako nisi prešao 21 godinu i tek posle 7 godina boravka u nemačkoj da predas zahtev za nemacko drzavljanstvo!!!
Jesam, a ti?
Ne znam da li ste videli na sajtu ambasade podigli su cekanje na 7 meseci najmanje za noks 3-5 ,
A noks 1-2 na 10 meseci . Spajanje porodice na 6 meseci.
Smorila sam se kao cvrcak kada sam videla jutros
A ako imam tacno 21 godinu
Sta je to sto bi dobio
nisam.nema veze sa profesijom moja skola i fax.zavrsio sam kurs na narodnom univerzitetu i obavio praksu u star.domu.jbg.to je jedini poso koji sam uspeo da nadjem u nemackoj.tj.strpljivog i razumnog poslodavca.do sada.na dalje videcemo
- - - - - - - - - -
demi izvini sto se mesam.ali ako je takva situacija sto onda majku i babu ne poteras tamo u auslaendebehoerde da se raspitaju i azuriraju malo
Cestitam! Pisao je neko na forumu, ima par strana unazad.
Jesam, a ti?
Ne znam da li ste videli na sajtu ambasade podigli su cekanje na 7 meseci najmanje za noks 3-5 ,
A noks 1-2 na 10 meseci . Spajanje porodice na 6 meseci.
Smorila sam se kao cvrcak kada sam videla jutros
Proveri inbox.Ja sam 15.03. Sad vidim da su i za nas produzili cekanje. Mislis da ce biti ovaj mesec ipak?

Tako je tvoje tri platne liste,ugovor o stanu,tvoju prijavu na adresu stana,polozen A1 (ako je spajanje porodice u pitanje),mada dok ceka termin sve ce se to nabaviti I jezik poloziti ako vec nije,buduci da se sada ceka 6 meseci za spajanjeNesto smo utihnuli danas
Evo ja da razbijem jednim pitanjem - cekam na termin od marta, NOKS 6-8. Da li imate savet kada moja supruga da podnese zahtev za termin? Koliko znam, u trenutku njenog termina ona mora imati sa sobom moj izveštaj o plati za protekla tri meseca.
Jel čeka nako termin kao pomoćni negovatelj???
Registrovana krajem januaraTako je tvoje tri platne liste,ugovor o stanu,tvoju prijavu na adresu stana,polozen A1 (ako je spajanje porodice u pitanje),mada dok ceka termin sve ce se to nabaviti I jezik poloziti ako vec nije,buduci da se sada ceka 6 meseci za spajanje
Ja cekamRegistrovana krajem januara
Hvala Dijana puno. Kad si vec spomenula jezik, za plavu kartu pise ovo: "Supružnici nosioca plave karte ne moraju imati nikakav sertifikat o poznavanju jezika, ali dobijaju rok u kom moraju započeti kurs jezika i položiti B1.". Pa sam sad u nedoumici oko toga da li treba ili ne treba.
Nemoj previse razmisljati i komplikovati sam sebi. Po Vuku: "Citaj kako pise" i to je to 

Jel imaš srednju medicinskku ili ??? Ja sam se za termin prijavio po starom 26.2, još 16.10.2017