Vozacc.trgovinski registar je likvidnost neke firme.u informatoru noks 3 5 vozaci pod brojem 11.traze ga pod obavezno i u 2 kopije ne ko jedna u informatoru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima! Bila sam na termin 24og. Zanima me kako javljaju ako je potrebno jos nesto od dokumentacije.
Hvala na odgovoru.Pismo, tako je bilo ako nisu menjali.
Vozacc.trgovinski registar je likvidnost neke firme.u informatoru noks 3 5 vozaci pod brojem 11.traze ga pod obavezno i u 2 kopije ne ko jedna u informatoru.
Vidi u Spam. Trebalo bi da dobijete mejl na kome pise da ste na listi cekanja. Pokusajte opet, pa cete videti.
- - - - - - - - - -
Bolje izvadi za svaki slucaj drugo. Ili eventualno neki listing, jer je potrebno da se dokaze 30.000,€ da je pokriveno
- - - - - - - - - -
Pokusaj da objasnis poslodavcu. I pokusaj da Vam pomeri termin na ugovoru.
Uostalom, mozda da urgira i on u ambasadi. Kod nekog upali, kod nekog ne. Pokusajte na sve nacine.
Dal ce biti danas podele termina??sta cekaju vise..
Vozacc,obavezno trazi to od poslodavca to ti je pod brojem 11 u informatoru.
Jeste izvini to je to.ja gledam u neke kopije gde su zamenjene 8 i 11.dobro je da sam ih izbacio i skinuo sa sajta ambasade.znaci -izvod iz trgovinskog registra Nemacke/ili bilans prihoda i rashoda + 1kopija.to su genarlno fotokopije imao sam ih u tri primerka 2 je uzela i pecatirala a jednu mi vratila.izvini jos jednom
Do sledece petka 08.06.su podeljeni termini. Kljucno sa dasanjim danom je 8 radnih dana zauzeto.
Ako od 11.06.ima slobodnih termina - kada nam misle javiti?! Ima fore jos koji sat...nadajmo se danas.
Jos je gore ovo cekanje kada predas papire a nikako da pozovu za vizu.
Od kada sam aplicirala za termin pa do danas proslo je devet meseci. Tapkam u mestu i nadam se da ne izgubim posao, jer sam ugovor potpisala pre vise od godinu dana...
Kažu da nada poslednja umire, ali Boga mi, ovo je vise preteralo...ni danas ništa. Biće da jave danas da dodjemo sutra na termin
Ma kakvi prodje voz,kad se god dobije vamo ima da se radi ko hoce u narednih 100 godina,ali drzavu Srbiju namerno koce i BiH,svi ostali mogu da rade sem te dve drzave,cak i makedonci mogu svi povadili bugarske pasose.Pa da nema strasno kolko se ceka
Meni za mesec dana krece ugovor
Sve spremio ostalo jos 2 sitnice
I sta cu sad cekam termin gubim pare nerviram se sedim a tamo su mi svi
A najgore sto je ugovor na 6 meseci a dak cu dobiti drugi ako istekne ovaj ne znam i eto prodje voz
Ma kakvi prodje voz,kad se god dobije vamo ima da se radi ko hoce u narednih 100 godina,ali drzavu Srbiju namerno koce i BiH,svi ostali mogu da rade sem te dve drzave,cak i makedonci mogu svi povadili bugarske pasose.
Vise covek nije pametan oko ovih termina.
Niti znas kada ce, niti da li ces dobiti vizu. Niti bilo sta...
Zbog njihove azurnosti ljudi ostaju preko duze radi egsitencije. Niti da pocnes novi zivot, niti da znas kako da se ponasas. Bog ce nam svima pomoci...