Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Maraf.dobro je kad imas tu mogucnost za dopunu.da vidis danas likove koji jure papire koji im fale a pritom i ne znaju sta im treba.izlazim iz ambasade a oni izgubljeni skroz.jos im teta kaze do 3 primam vidite sta cete.znate sta mi nije jasno od svih ljudi ujutru na terminu niko im nekaze sta treba nego nas posle 13 pitaju.da su im pomognemo i imaju 2 sata da rese problem.pomozite ljudima..nasi su

Vidi u Spam. Trebalo bi da dobijete mejl na kome pise da ste na listi cekanja. Pokusajte opet, pa cete videti.

- - - - - - - - - -

Bolje izvadi za svaki slucaj drugo. Ili eventualno neki listing, jer je potrebno da se dokaze 30.000,€ da je pokriveno

- - - - - - - - - -

Pokusaj da objasnis poslodavcu. I pokusaj da Vam pomeri termin na ugovoru.
Uostalom, mozda da urgira i on u ambasadi. Kod nekog upali, kod nekog ne. Pokusajte na sve nacine.

Probacu da urgira on samo zbog termina pa cemo videti nema druge moram probati
Uzasno je ovo je strasno kako se ceka i po 9 meseci haos hvala vam probacemo
Cito sam da je nekom uspelo nekom ne

Jeste izvini to je to.ja gledam u neke kopije gde su zamenjene 8 i 11.dobro je da sam ih izbacio i skinuo sa sajta ambasade.znaci -izvod iz trgovinskog registra Nemacke/ili bilans prihoda i rashoda + 1kopija.to su genarlno fotokopije imao sam ih u tri primerka 2 je uzela i pecatirala a jednu mi vratila.izvini jos jednom

Sve jasno i lepo objasnjeno! Puno srece u dobijanju vize Darko!

Jos je gore ovo cekanje kada predas papire a nikako da pozovu za vizu.
Od kada sam aplicirala za termin pa do danas proslo je devet meseci. Tapkam u mestu i nadam se da ne izgubim posao, jer sam ugovor potpisala pre vise od godinu dana...

Cela jedna trudnoca :-)
Joj, ne zna se sta je gore. Ako ce nam svima odobriti vize, poslodavci i univerziteti imati razumevanja, onda u redu. Ali ako kojim slucajem, ne bude tako, onda katastrofa.
Koliko god da se misli pozitivno, neke stvari premasuju sve...

- - - - - - - - - -

Kažu da nada poslednja umire, ali Boga mi, ovo je vise preteralo...ni danas ništa. Biće da jave danas da dodjemo sutra na termin

Bilo je slucajeva na forumu i tako.

Pa da nema strasno kolko se ceka
Meni za mesec dana krece ugovor
Sve spremio ostalo jos 2 sitnice
I sta cu sad cekam termin gubim pare nerviram se sedim a tamo su mi svi
A najgore sto je ugovor na 6 meseci a dak cu dobiti drugi ako istekne ovaj ne znam i eto prodje voz
Ma kakvi prodje voz,kad se god dobije vamo ima da se radi ko hoce u narednih 100 godina,ali drzavu Srbiju namerno koce i BiH,svi ostali mogu da rade sem te dve drzave,cak i makedonci mogu svi povadili bugarske pasose.

Vise covek nije pametan oko ovih termina.
Niti znas kada ce, niti da li ces dobiti vizu. Niti bilo sta...
Zbog njihove azurnosti ljudi ostaju preko duze radi egsitencije. Niti da pocnes novi zivot, niti da znas kako da se ponasas. Bog ce nam svima pomoci...

Kao da im nije malo sto nas muce i maltretiraju ceo zivot, nego sada jos ovoliko dugo da se cekaju vize, jos malo pa ce prosek da bude godinu dana...al ko pita jednog obicnog coveka, koji je u danasnje vreme postao toliko bezvredan i nepostovan, pogotovo na tom zapadu, veca prava i zastitu imaju zivotinje nego ljudi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back