Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e pa mogu da me uvate za onu stvar sto se tice koda95, izvadio sam karticu u sloveniji. cist sam ko suza imam i b1 a znanje jezika jos jace od te diplome necu se vratiti nikad u zivotu u ovu zemlju vise makar crko.
zao mi coveka koji me ceka za posao tamo, pita me na svake dve nedelje sta se desava, dogovorili smo se sve kao ljudi a u rodjenoj zemlji mi se vlasti ponasaju kao najgori dusmani crkli dabogda

Kako si izvadio..da li si bio prijavljen u sloveniji dok si polagao kod?

Ja spadam u NOKS 6-8, završio sam Građevinski fakultet u Beogradu i ugovor je za posao građevisnkog inženjera. Ugovor će mi poslati, to nije problem. Na sajtu stranice nisam pronašao potrebnu dokumentaciju. Sve sam pregledao (ne znam da li sam lud, ali više ljudi mi je reklo da sve JASNO piše na sajtu :) ).

http://m.belgrad.diplo.de/Vertretung/belgrad/sr/04/ERWERBST_C3_84TIGKEIT.html

- - - - - - - - - -

Pozdrav. Zamolio bih nekog, ako mu nije problem da mi pomogne. Popunio sam formular za online zakazivanje termina, posle nekoliko neuspesnih kombinacija sam valjda pogodio pravu, ali mi nije stigao povratni mail, niti je pisalo da je poslato. Moze neki savet??

Da li si proverio folder spam? Cesto zna tamo da zaluta mail.

- - - - - - - - - -

Martovski Noksovci 6-8, ima li neko osecaj da li ce deliti nama termine u sledecoj podeli? Cini mi se da su ceo februar ocistili u prosloj podeli, ali pretprosli put nisi delili za nasu grupu.
P.S. Sem Akioki :(

Poslednja izmena:
Ja spadam u NOKS 6-8, završio sam Građevinski fakultet u Beogradu i ugovor je za posao građevisnkog inženjera. Ugovor će mi poslati, to nije problem. Na sajtu stranice nisam pronašao potrebnu dokumentaciju. Sve sam pregledao (ne znam da li sam lud, ali više ljudi mi je reklo da sve JASNO piše na sajtu :) ).

Hvala na odgovorima :)

Kod NOKS - 6-8 ti pise: Informator i ispod zakazivanje termina. Klikni na informator i tu ti pise koja su ti sva dokumenta potrebna :)

- - - - - - - - - -

Pozdrav. Zamolio bih nekog, ako mu nije problem da mi pomogne. Popunio sam formular za online zakazivanje termina, posle nekoliko neuspesnih kombinacija sam valjda pogodio pravu, ali mi nije stigao povratni mail, niti je pisalo da je poslato. Moze neki savet??

Ili pokusaj opet da popunis i vidis da li ti je prethodna registracija uspela, ako jeste nece ti dozvoliti opet da se registrujes ako nije registrovaces se i dobiti povratni mail :)

- - - - - - - - - -

Moze mala pomoc posto sam uradio apostol na diplomu i sad idem kod sudskog tumaca da mi prevede
Jedno pitanje
Posto traze original i 2 kopije
Kad prevedem ona samo kopiram to ili kako

Kopiras i original 2 puta i prevod 2 puta, i onda to sve zajedno nosis u ambasadu, originale ti vracaju :)

Postovani, Artigum Management je firma koja je u vlasnistvu poslodavca iz Nemacke. Potrebne su nam medicinke sestre i tehnicari opsteg, pedijatrijskog i ginekoloskog smera sa polozenim drzavnim ispitom. Znanje nemackog jezika nije neophodno kao ni godine iskustva. Mi imamo besplatan kurs nemackog jezika u Beogradu kao i u drugim gradovima sirom Srbije. Ne uzimamo naknadu od kandidata ni ovde ni u Nemackoj niti Vas vezujemo za mesto zaposlenja na odredjeni duzi period. Ulazemo u obrazovanje ljudi, radimo proces nostrifikacije po novom zakonu jos i pre nego sto krenete za Nemacku. Nalazimo Vam smestaj i imate nasu pravnu pomoc kada dodjete u Nemacku kao i sve sto se tice prijavljivanja, otvaranja racuna, zdravstvenog i produzavanja vize. Mi imamo direktne termine u ambasadi u Beogradu tako da nema cekanja na termin. Pomazemo Vam u spajanju porodice kao i pomoci oko smestanja dece u vrtice i skole.Svi zainteresovani mogu se javiti na mail elma.hadzic@artigum.com , 0605377295 0605212812 Web site www.posaounemackoj.rs
Srdacan pozdrav svima.

Hvala puno kopiracu 2 puta sve
Jer trebam da overim mozda fotokopije kod notara ili samo fotokopiram

NIsta ne overavas :)

- - - - - - - - - -

DRAGI FORUMASI!
Upravo sam dobila poziv iz ambasade da mi je viza odobrena :)

U pitanju je NOKS 6-8.
Datum registracija: 13.2.2018.
Mail sa terminom: 4.5.2018.
Termin: 15.5.2018.
Odobrena viza: 24.5.2018.

Puno srece svima da sto pre dobiju i termin i vizu :) Lakse je bilo cekati uz sve vas, i hvala svima na pomoci :)

Vidim kad se popunjava formular pise predvidjeno mesto boravka
Jel pisem stan gde cu biti ili adresu poslodavca
I za one boravke sto mora da se navede
Ja kad sam bio kolko se secam nisam se prijavljivao kod njih samo bio
Imam u pasosu udarene pecate jer to iz pasosa da navedem nema veze sto nisam se prijavljivao
I pod tackom 11 izruceno kao zanimanje ako se razlikuje sta tu da napisem moja diploma ili sta cu tamo raditi

Bosanci nemogu u Bg ambasadu ustvari mogu ako imaju Srpski pasos,a to sa siptarima da oni su povezani ko creva i prave ogromne guzve oni i sandzaklije,jer oni su vecinom gradjevinci i tamo u Nemackoj ako jedan ima firmu onda ce celom selu da napravi ugovor za nekvalifilovanog radnika i onda on bez problema prodje ambasadu i ako nije fizikaner on ce tamo na gradilistu da radi kao zidar,armirac i td.jer ima pravo,upoznat sam sa tom forom i u ogromnom su broju.

BRAVO i za jedan i za drugi komentar, ZIVA ISTINA, sad svima odgovra Drzava Srbija, iako nisu Srbi, siguran sam da je vole vise nego mi koji jesmo, jer da im nije tog naseg pasosa, mogli bi zauvek da "came cekajuci"...

BRAVO i za jedan i za drugi komentar, ZIVA ISTINA, sad svima odgovra Drzava Srbija, iako nisu Srbi, siguran sam da je vole vise nego mi koji jesmo, jer da im nije tog naseg pasosa, mogli bi zauvek da "came cekajuci"...
Najgori smo kao nacija mi Srbi sto se tice jedan drugom da pomognemo ubedljivo,a jos smo gori vani,i zato je najbolje ko vec ide za Svabiju neka radi direktno za Nemca i onda nece imati problema,jer bicemu sve placeno u cent svaka minuta i bice postovan kao radnik i covek,najbolja opcija bezite od nasih i ljudi sa ovih prostora i bice sve ok i uspecete u Svabiji 100% provereno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back