Ivanv ivan
Početnik
- Poruka
- 13
Ovi su produzili da slave oba uskrsa. I ja cekam vizu, predao 13.03 i naravno nista!Ljudi, ima li nekih termina, viza danas? Niko nista ne javlja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovi su produzili da slave oba uskrsa. I ja cekam vizu, predao 13.03 i naravno nista!Ljudi, ima li nekih termina, viza danas? Niko nista ne javlja...
Ovi su produzili da slave oba uskrsa. I ja cekam vizu, predao 13.03 i naravno nista!
Pozz drugari. Imam dilemu, i bolje da pitam vas koji imate iskustva i znate. Završio sam Poljoprivrednu školu ''Vršac'' u Vršcu, turistički smer, a imam radni ugovor u McDonald's-u kao pomoćno osoblje u kuhinji, tj manje-više kao kasir i konobar. E, sad, zbog stepena obrazovanja uzeo sam NOKS 3-5, ali ne planiram da se tamo zapošljavam u okviru zanimanja mog smera, već kao konobar, i tako to. Jesam li pogrešio? Ili trebam NOKS1-2? Molim neko da mi pomogne da odagnam ovu pomisao da sam (možda) pogrešio, i šta da uradim a da ispravim to, a da ne dobijem sperung? I imam pitanje, kakav mi treba Izvod iz trgovinskog registra Nemačke treba, kakav je to dokument? Gde da ga tražim, kad ja tamo nisam ni prijavljen ni ništa, a živeo bih kod babe. Hvala svima unapred.

Najgore ovi prolaze koji su predali po starom. Ovi po NOKSU idu brze. Pre mesec dana se javio momak. Aplicirao polovinom novembra Noks 3-5. Dobio termin polovinom marta.
A ima ovde jos ovi koji su predali po starom od oktobra i jos cekaju....
Da li su napokon usli u septembar,valjda nisu delili samo za 2 dana avgusta???
- - - - - - - - - -
I ceo septembar
Koji noks brate?Registrovana sam 15. Decembra, termin mi je 18.April, inace jedini dan u stotini dana, koji mi ne odgovara... Da li da placem od srece ili tuge?!
Jonny dobio nervni slom, nema termina za noks 6-8. Dosli su do 22.1 prepodne a ja sam 22.1 popodne. Izgleda su resili da izjednace ono sto pise na netu 3-4 meseca. Sada se uzdam da ce firmi dati vanredan grupni termin.Nešto čudno se dešava.
Ne javlja se ni Johny spqr. On je bio malte ne prvi na redu za termin u noks 6-8 jer se registrovao 21.1, a još marta meseca su stigli do tog datuma.

Znaci mi sto nismo dobili termine, da se ne nadamo u aprilu, jer vidim da su deljeni do 25.04... Ne gine nam cekanje do maja...
Ne znam više... prosto je neverovatno da nije podeljen nijedan termin za 6-8.