Jos nista od termina a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos nista od termina a?
bas lepo znaci ulazim u 8 mesec cekanja...neverovatnoNista, i sad sam sto posto sigurna da nece ni da dele danas.
DRUZE, KOD TVOG SLUCAJA NESTO NIJE U REDU,UZMI PAPIRE I NA VRATA ILI SALJI MAIL,AKO VEC NISI. !Jos nista od termina a?
druze poslao sam email pre 2 meseca,odg mi da se strpim i prosle nedelje sam im opet poslao i ne odgovaraju...jbt poludeti a imam sve papire i ugovor i dozvolu od savezne agencije samo ovi nece da mi posalju terminDRUZE, KOD TVOG SLUCAJA NESTO NIJE U REDU,UZMI PAPIRE I NA VRATA ILI SALJI MAIL,AKO VEC NISI. !
druze poslao sam email pre 2 meseca,odg mi da se strpim i prosle nedelje sam im opet poslao i ne odgovaraju...jbt poludeti a imam sve papire i ugovor i dozvolu od savezne agencije samo ovi nece da mi posalju termin
Imam ugovor od firme Gls u ErdinguA tvoje Berufe ?
Pitao sam te za zanimanje a ne za ugovor al ajd. Da te pitam, namoj se ljutis !: Da ti nisi aplicirao u bosanskom konzulatu ? Izvini ali trazim gde je problem !Imam ugovor od firme Gls u Erdingu
znam da si me pitao za profesiju, zavrsio sam dif ali necu raditi u profesiji...hahah nisam u bosanskoj nego u srpskoj ambasadiPitao sam te za zanimanje a ne za ugovor al ajd. Da te pitam, namoj se ljutis !: Da ti nisi aplicirao u bosanskom konzulatu ? Izvini ali trazim gde je problem !
Tropez zdravo,
Vidim da si ista kategorija za apliciranje kao i ja (visokokva. 6-8). Uneo sam zahtev za termin 10/12 (ugovor mi počinje od 01/02/2018)
Zamolio bih te za par informacija:
1. Potvrda o postojećem zdrav. osig. - da li ti imaš posebno u govoru navedeno da će to biti reg. od strane poslodavca? Kod mene to nema u ugovoru precizirano; mada se to podrazumeva da mora biti ili ne?
2. Da li si priložio u ambasadi neke druge dokumente koji nisu na listi informatora (tipa potvrda o nekažnjavanju, stanje računa, potvrda o zanju njemačkog/engleskog)?
hvala,
Gledam jel mi crk'o gmail ?!!!!
- - - - - - - - - -
Vidim da vam se otopio sneško ! Nista vratite šerpicu u kucu šargarepu u supu i metlu u ćosak !
Gledam jel mi crk'o gmail ?!!!!
- - - - - - - - - -
Vidim da vam se otopio sneško ! Nista vratite šerpicu u kucu šargarepu u supu i metlu u ćosak !
- - - - - - - - - -
Delijem smireno al samo delujem !
Pozdrav Igore,
Izvini ne videh tvoje poruke ranije.
1. Nisam ni ja imao u ugovoru upisano za zdravstveno. To placas oko 8 000 kad dobijes vizu, mozes u agenciji do ambasade to zavrsiti. Vadi se zdravstveno na 6 meseci.
2. Ne treba ti nista od dodatne dokumentacije, samo ono sto pise na sajtu ambasade.
Nema na cemu i srecno!
Pozdrav
Ma ljudi ja vise verujem da odlucuju o orvoj vizi u ured nego sto cu dobiti termin od ambasadu. Ispade tacno sto jedna agencija objavila da popunjen januar da mi od avgusta dobijamo mozda februar ili mart.