kasparov0206
Početnik
- Poruka
- 14
rekli su mi kad budem donosio pasos na viziranje naravno ako prodje zahtev da ponesem i to osiguranje na 6 meseci,u agenciji su mi rekli da kosta 8 hiljada,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rekli su mi kad budem donosio pasos na viziranje naravno ako prodje zahtev da ponesem i to osiguranje na 6 meseci,u agenciji su mi rekli da kosta 8 hiljada,
Postovani,
Predala sam za vizu za spajanje porodice.Napisacu svoje iskustvo kada se resi.Da li neko ima iskustva sa odlascima na tri meseca u Nemacku,imam par nedoumica.Hvala unapred.
Postovanje ,
Jedno pitanje , sta i gde ste Vi predali u Januaru kad je pasos jos kod Vas?
Kod mene u ugovoru o radu sve detaljno pise o osiguranju i ostalim obaveznim stvarima (ugovor ima 10tak stranica) , a ako ti bude od pomoci raspitacu se kod jednog poznanika o tom osiguranju od 6 meseci koje Vas interesuje . On radi u Alijansu .
Nadam se da sam bar malo pomogao..
Dobro vece!
Htela bih da pitam u cemu bi mogao da bude problem ako jave da je odobrena viza iz ambasade i onda sutradan jave da je doslo do promena, pa se procedura nastavlja?
Hvala![]()
Postovanje,
Naj bitnija stavka kad se odlazi na 3 meseca u Nemacku je da se ne bude na trosku drzave. Traze da im dostavis adresu gde ces da budes i sredstva(novac) da prikazes .
Postovani,
Ja sam vec isla kao turista .Otisla 10.10..2016., a izasla iz EU preko Hrvatske 25.12.2016.Tada mi Hrvati nisu ni stavili pecat.Znaci,nisam bila ni puna tri meseca.Promenila sam pasos zbog prezimena i znajuci da imam dana od prethidna tri meseca isla sam u februaru na 12.dana,nije bilo problema.Sada bih isla,ali nisam sigurna kako to racunaju,naime,da li je proslo tri meseca kako sam van EU.A,opet imam novi pasos.Ne bih da rizikujem jer cekam vizu.Hvala na pomoci.
da li biste bili ljubazni da kazete koliko ste cekali na poziv iz ambasade , koliko je proslo od kada ste predali dokumenta.hvalaDobro vece!
Htela bih da pitam u cemu bi mogao da bude problem ako jave da je odobrena viza iz ambasade i onda sutradan jave da je doslo do promena, pa se procedura nastavlja?
Hvala![]()
Dobro vece!
Hvala![]()
Miki 34 i kod mene stoji u ugovoru o osiguranju koje bih imal akad počnem da radim,ali nije mi jasno zasto traze u ambasadi osiguranje od 6 meseci kad svakako imamo osiguranje kad počnemo da radimo.Da,traze i datum putovanja na osiguranju...kako staviti i odraditi sve to a ne znamo ni koliko se ceka na odobrenje vize niti da li će biti odobreno...skroz glupost...
- - - - - - - - - -
Postovanje,
Cuo sam se sa onim covekom sto radi sa osiguranjima, treba ti potvrda iz Nemackog osiguranja , ne kartica nego papir. Ako se nema taj dokument onda mora da se kupi u kod nas u nekom osiguraju.
Nadam se da sam pomogao
Postovani,
Ja sam vec isla kao turista .Otisla 10.10..2016., a izasla iz EU preko Hrvatske 25.12.2016.Tada mi Hrvati nisu ni stavili pecat.Znaci,nisam bila ni puna tri meseca.Promenila sam pasos zbog prezimena i znajuci da imam dana od prethidna tri meseca isla sam u februaru na 12.dana,nije bilo problema.Sada bih isla,ali nisam sigurna kako to racunaju,naime,da li je proslo tri meseca kako sam van EU.A,opet imam novi pasos.Ne bih da rizikujem jer cekam vizu.Hvala na pomoci.
Zdravo,
Da li bi bila ljubazna na odgovoris posle koliko vremena su te zvali iz ambasade da ti jave da je viza odobrena, koliko si cekala dugo od dana kada si predala dokumentaciju u ambasadu
Hvala
Postovanje ,
Malo sam se raspitao o Vasem problemu. Odgovor sam dobio od nekih ljudi koji dosta putuju. Uglavnom koliko turisticki budete u nekoj zemlji EU isto toliko vremena morate biti i u Vasoj zemlji.
Nadam se da sam bar malo pomogao
Hvala sto mi slutite da cu je dobiti.Predala sam 29.3.prosle srede.Ne znam kada ce mi javiti,ali svakako cu to ovde objaviti.Srecno i Vama.
- - - - - - - - - -
Hvala Miki.34
Hvala vama na brzom odgovoru ali mene zanima radna viza moje pitanje se odnosilo na natasu vi ste predali za dpajanje porodice ako se nevaram.hvala u svakom slucaju