Zaboravio si Djura76 delili danas i odbijeniceEvo od jutros su delili spajanje porodice,ali samo za novu kategoriju za radnike sa nostrifikacijom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaboravio si Djura76 delili danas i odbijeniceEvo od jutros su delili spajanje porodice,ali samo za novu kategoriju za radnike sa nostrifikacijom
Nije potrebno za plavu kartu certifikat jezika u ambasadi.Pozdrav ljudi, jedno pitanje
Da li je prilikom trazenje radne vize preko Plave Karte potrebno znanje nemackog?
Ako jeste na kojem nivou?
Moze naravno,da zakaze termin u Pragu u Nemackoj ambasadi.Dobro vece, imam jedno pitanje
Moj brat ima radnu vizu u Ceskoj na 2 godine, da li nakon 6 meseci moze da aplicira za Nemacku vizu?
Je l mora pre toga da ima poslodavca ?Moze naravno,da zakaze termin u Pragu u Nemackoj ambasadi.
HvalaMoze naravno,da zakaze termin u Pragu u Nemackoj ambasadi.
Vađenje plave karte u NemačkojJedno pitanje. Kada se dobije viza u Ambasadi Nemacke u Beogradu koju sam podneo preko Plave Karte da li ja odmah po dolasku u Nemacku mogu poceti sa radom kod poslodavca ili moram prvo TU vizu da zamenim za Plavu Kartu pa tek onda ?
Naravno da mora,ceo proces ide kao i u ambasadi u Beogradu samo sto se u Pragu termin dobije brzo.Je l mora pre toga da ima poslodavca ?
Neće. To se svima redovno dešava. Oni su krivi za to zbog ovolikog čekanjaPozdrav ljudi,
Imam radni ugovor koji mi pocinje 1 Februara 2020. Idem preko Plave karte
Sva dokumenta sam predao Ambasadi kad mi je bio termin jos 13 Decembra 2019.
E sad cekanje na obradu moje vize se bas oduzilo i necu moci ispostovati pocetak radnog odnosa kao sto je naznaceno u ugovoru.
Da li ce mi iz Ambasade Nemacke u Beogradu traziti mozda naknadno novi ugovor sa novim datumom? Da li je neko imao slicna iskustva?
Hvala na inf.Neće. To se svima redovno dešava. Oni su krivi za to zbog ovolikog čekanja
Ne treba to za plavu kartuHvala na inf.
I jos jedno pitanje za ovaj Zustimmung da li ce ga Ambasada mozda traziti ili ne? Od mene su trazili kao dopunu dokumenata jos samo da im dostavim da sam nostrifikovao diplomu. Sto sam ja i zapoceo i uskoro cu dobiti i reselje.
Hvala na odg.Ne treba to za plavu kartu
Jbg! Aplicirali ste pod noksom kojim?Ljudi sta da vam kazem, danas posle 22meseca cekanja,koliko izgubljenih zivaca,nervoze,ucenja napokon stigo odgovor iz ambasade ODBIJENICA.Nek se nose u p.... materinu i ambasada i nemacka.