Stvarno? Uu stravaa..Posto sam ja aplicirao 30.5.2018Noks 3-5 ako se ne varam do 12.5.
Neka me ispravi neko ako gresim
ali to je ono 3 5 ostalo, nisam ni medicinar ni vozac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno? Uu stravaa..Posto sam ja aplicirao 30.5.2018Noks 3-5 ako se ne varam do 12.5.
Neka me ispravi neko ako gresim
Stvarno? Uu stravaa..Posto sam ja aplicirao 30.5.2018
Nisam video taj datum ali su bili tu negde 10-11 maj za vozace cini mi se ako neko ima info neka javlja.Stvarno? Uu stravaa..Posto sam ja aplicirao 30.5.2018
Verovatno si omasila noks, trebalo je 1-2.Pozdrav forumasi.Ja sam aplicirala 14.08.2018 NOKS 3-5.Imam ugovor o radu,upoznala sam poslodavce pre par godina dok sam bila u poseti kod rodbine.Imaju dve firme,poljoprivreda sortiranje krompira pakovanje itd.pored toga rade jos i svadbe,pripreme sale,dekoracije rad u kuhinji,ciscenje kuce itd.posla puno.Kad su mi pravili ugovor rekli su mi da apliciram sa kvalifikacijom,mada im ne treba.Bruto plata je 2000 er.Imala bi stan i hranu stim da su naveli da bi mi naplacivali 100er.od plate za stan.Jezik poznajem prilicno dobro,nemam nikakav certifikat.
E sada ono glavno,imam 50 godina,kakve su mi sanseposto po novom zakonu bi trebalo da je bruto 3700.Nova sam na forumu pa vas molim ako neko ima slicno iskustvo,neki predlog...unapred hvala

Da,ali vi ste aplicirali po starom zakonu!Pa ne mora znaciti da sam pogresila.Po struci sam Masinski tehnicar.Kad sam se upoznala sa poslodavcima rekli su da im nije vazna kvalifikacija,npr.prilikom sortiranja krompira radi se na masinama to je veliki pogon.Bila sam tu i videla i oni su me savetovali da apliciram tako.Mene interesuje da li ambasada kontaktira poslodavce prilikom obrade termina,kao poslodavac bi se zauzeo za mene posto svabe nece da rade taj posao duze vreme,posto sad po novom zakonu se ne mora objasnjavati zasto trazi radnike van EU.
Sortiranje krompira makar bilo i masinski, nema veze sa masinskim tehnicarem. NOKS 3-5 znaci da idete da radite posao za koji imate diplomu. Kada poslodavac salje zahtev u agenciju za rad za dobijanje Zustimmunga, on u obrascu mora da stavi i opis posla koji radite kod njega. Prebiranje po krompirima i ciscenje kuce nema nikakve veze sa vasom skolom. Zao mi je...Pa ne mora znaciti da sam pogresila.Po struci sam Masinski tehnicar.Kad sam se upoznala sa poslodavcima rekli su da im nije vazna kvalifikacija,npr.prilikom sortiranja krompira radi se na masinama to je veliki pogon.Bila sam tu i videla i oni su me savetovali da apliciram tako.Mene interesuje da li ambasada kontaktira poslodavce prilikom obrade termina,kao poslodavac bi se zauzeo za mene posto svabe nece da rade taj posao duze vreme,posto sad po novom zakonu se ne mora objasnjavati zasto trazi radnike van EU.
Otisao odavno, sredio neke eu papire cini mi se. Covek ima sad druge probleme u zivotu verovatno pa ne svraca ovamo, kad je vec preskocio ovu stepenicuGde je, sta radi nas brat @vozacc ?
Fali ovde sa proverenim informacijama, verovatno se vec snasao, arbajtuje pun gas, zaboravio na sirotinju raju sa foruma![]()

Pozdrav! Nista mi nije jasno kod podele termina za vozace! Procitao da je VladaBR dobio termin za Januar 2020 a prijava mu bila 8.V 2018 a moj drugar imao prijavu Jun 2018 a imao termin i predao papire 12.12.2019 i verovatno odgovor posle Nove godine. Ja se prijavio 23.VII.2018.Stigo termin , prijava 8.V 2018. termin 16. I 2020. Švapska Embahada das Belgrade
NOKS 3-5 šofer
Sreću i strpljenje želim SVIMA sapatnici moji!!!!

Nema sanse, vozaci su jos u prvoj polovini majaPozdrav! Nista mi nije jasno kod podele termina za vozace! Procitao da je VladaBR dobio termin za Januar 2020 a prijava mu bila 8.V 2018 a moj drugar imao prijavu Jun 2018 a imao termin i predao papire 12.12.2019 i verovatno odgovor posle Nove godine. Ja se prijavio 23.VII.2018.
Da li neko ima neki pametan odgovor?
Moracu da proverim da mi nije dao pogresnu informaciju u vezi meseca ali sam siguran da me ne laze kao sto ne sumnjam ni u tvoje informacije FDDD!Nema sanse, vozaci su jos u prvoj polovini maja
ima na fb tacno se zna dokle se stiglo, ljudi obaveste kad dobiju termine. zato mi je ovo za jun neverovatno. preskakali su jedino za spajanje porodice, sj... im se bio sistem.Moracu da proverim da mi nije dao pogresnu informaciju u vezi meseca ali sam siguran da me ne laze kao sto ne sumnjam ni u tvoje informacije FDDD!![]()
po novom feg zakonu ovom sto krece od marta? najmanje a2Dali mi treba A1 stepen jezika za elektricara nok 3-5 po novom zakonu?
Drugar je verovatno išao na grupni terminPozdrav! Nista mi nije jasno kod podele termina za vozace! Procitao da je VladaBR dobio termin za Januar 2020 a prijava mu bila 8.V 2018 a moj drugar imao prijavu Jun 2018 a imao termin i predao papire 12.12.2019 i verovatno odgovor posle Nove godine. Ja se prijavio 23.VII.2018.
Da li neko ima neki pametan odgovor?
ne verujem da je grupni, oni su dosta napred otisliDrugar je verovatno išao na grupni termin

nista novo nisu delili, 1-2 stoji na 8.03. a nisu potpuno podelili ni 7.03 ni 8.03. pa u sledecoj podeli nece mnogo da odmaknuFDDD brate naš, dokle se stiglo sa podelom za noks 1-2 i spajanje porodice? Mnogo sam ti zahvalan ako odgovoriš. Nemam fejs! A forum mi nešto mrtav![]()
FDDD, FDDD, FDDD, jeeeeaH! Za predsednikanista novo nisu delili, 1-2 stoji na 8.03. a nisu potpuno podelili ni 7.03 ni 8.03. pa u sledecoj podeli nece mnogo da odmaknu
spajanje valjda stoji na 16.11 nisam gledao
Tako jeFDDD, FDDD, FDDD, jeeeeaH! Za predsednika![]()
Valjda će i FDDD uskoro dobiti pozitivan odgovor
Hvala FDDDTako jeTako jeValjda će i FDDD uskoro dobiti pozitivan odgovor
Hvala FDDD
Bicu gori od VucicaFDDD, FDDD, FDDD, jeeeeaH! Za predsednika![]()
Hvala lepo. Svima zelim srecne praznike i brzu vizuTako jeValjda će i FDDD uskoro dobiti pozitivan odgovor
Hvala FDDD