Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ne mora niko da stornira stari termin onako bezveze,to vazi samo za one koji imaju tu saglasnost e tek onda treba da storniraju stari termin i registeuju se za drugi.Ja cekam saglasnost vec 14 dana,a prethodna registracija mi je 5.6.2018 pa sam blizu i tako i tako..ali ne diram tu registraciju dok ne dobijem saglasnost.
Koliko dana se ceka saglasnost?

Dobro veče kolege, moj suprug je sinoc aplicirao za Blue Card, ambasada BG. Ne postoji opcija prilikom zakazivaja da i mene oznaci kao clana porodice koji sa njim ide na termin, kao u prethodnih par meseci ( radi spajanja porodice po novom). Ja planiram da zakazem termin za spajanje porodice, imam pitanje u vezi sledeceg:

-Anzahl Besucher-Sta tacno to predstavlja? Da li se to odnosi na broj dece? S obzirom da trenutno nemamo dece i da na spajanje idem samo ja, koji broj tu trebam da izaberem i ciji broj pasosa još trebam da ukucam? ( nema mogucnost za obelezavanje 0-nula).

-Da li su kategorije za spajanje porodice novina ? (tipa moj suprug podnosi zahtev za vizu sa plavom kartom...)

-Da li ce se u tom slucaju manje čekati na termin za spajanje, nisam sigurna da li ja trebam da idem sa njim na termin za plavu kartu ili..?

Hvala svima na odgovorima unapred. Pozdrav

nisam pogledao snimak nego sta kazu jel istina da moze posle nove godine da se radi bez vize :D:D:D
Ma kakvi to,uslovi za odlazak su jos rigorozniji po novom,ali to je donekle i bolje za ljude koji su celu pricu u vezi rada i preselenja u Nemacku shvatili ozbiljno,jer fakticki vise nece biti guzvi za termin imajuci u vidu uslove koje treba ispuniti,jer to je jedan duzi proces.
Sad izvoli uradi nostrifikaciju diplome samo za posao u struci,polozi odredjeni nivo jezika za odredjeno zanimanje pa tek onda konkurisi za termin.

Ma kakvi to,uslovi za odlazak su jos rigorozniji po novom,ali to je donekle i bolje za ljude koji su celu pricu u vezi rada i preselenja u Nemacku shvatili ozbiljno,jer fakticki vise nece biti guzvi za termin imajuci u vidu uslove koje treba ispuniti,jer to je jedan duzi proces.
Sad izvoli uradi nostrifikaciju diplome samo za posao u struci,polozi odredjeni nivo jezika za odredjeno zanimanje pa tek onda konkurisi za termin.
Salim se druze Tomas, ja cekam odobrenje vize nego rekoh malo humora u ovom tmurnom danu.
e udavise me budale pitanjima - oce bude bre sigurno od marta samo uzmes pasos i moz da radis, ma ti si lud sto si cekao dve godine sad ce bre da puste vize moz se radi odma - :hahaha:
jbte kakav smo narod cobana

Salim se druze Tomas, ja cekam odobrenje vize nego rekoh malo humora u ovom tmurnom danu.
e udavise me budale pitanjima - oce bude bre sigurno od marta samo uzmes pasos i moz da radis, ma ti si lud sto si cekao dve godine sad ce bre da puste vize moz se radi odma - :hahaha:
jbte kakav smo narod cobana
Znam da se zezas naravno i da si vec imao termin nego sam napisao kako ce to da ide od nove godine👍

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back