Da,ni meni nisu odg.hvala tebi na odg.Meni su odgovorili za 2dana al ne u vezi termina vec gde su moja dokumenta poslata na uvid.. mislim da sve sa terminima sto ima veze ne odgovaraju..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,ni meni nisu odg.hvala tebi na odg.Meni su odgovorili za 2dana al ne u vezi termina vec gde su moja dokumenta poslata na uvid.. mislim da sve sa terminima sto ima veze ne odgovaraju..
Damo da dobijemo vise termin...hvala ti...pozzPa sad zasad taj noks ne moze pre 14 meseci.tako da znas odprilike,i ne nadas se pre toga!!!!
Ne,i ja imam sve,sve pitao i kazu nema niko prednost,mora da se ceka,sto je totalna nebuloza za nas sto imamo sveKako zakazati termin za mašinskog tehničara sa nostrifikovanom diplomom ambasada Beograd? I da li se termin brže dobija na taj način?
Mislio sam da si vozac, pa da pitam firmu za ugovor. Imas jos dva meseca do termina.Sertifikovani zavarivac ali NOKS 1-2 (greskom apliciran)
- - - - - - - - - -
19.02.
Pozdrav,
Noks 6-8 plava karta
Registracija: 20.03.2019.
Obavestenje o terminu: 11.04.2019
Termin: 10.05.2019![]()
Svaka cast!!!puno srece i veliki pozdrav!!!22.03.2019.Termin za vizu za Ausbildung
28.03.2019. Dopuna
02.05.2019. u 13:42 poziv iz ambasade da je viza odobrena
Trebali bi vize!!!Dali dele nesto danas u Bg ambasadi?
Ti si isto NOKS 1-2 kao i ja? Pa dokle su stvarno stigli sa podelom za nas, negde pise 4.02. ali ne verujem mislim da je do 1.02.Trebali bi vize!!!
Ne znam tacno.imas par stranica ispred neko je izbacio dokle se stiglo..ja cekam viziranje!obicno kad dele podele do 10 dana...Nekad za 6-7 dana ce verovatno deliti...Ti si isto NOKS 1-2 kao i ja? Pa dokle su stvarno stigli sa podelom za nas, negde pise 4.02. ali ne verujem mislim da je do 1.02.
Koliko li ce podeliti sad ka bude?
Mislila sam na vize/termine...Trebali bi vize!!!
Kad ste bili na terminu?Mislila sam na vize/termine...
Nisam bila,u Nemackoj sam i treba da se vratim u Bg. Pitala sam ,jer ne znam dali da trazim od poslodavca produzenje ugovora,kad sam vec u Nem. Ovaj sto imam traje do septembra...Kad ste bili na terminu?
Ako ste prvi put dobili vizu u bg,onda je samo produzujete u nemackoj!!!Nisam bila,u Nemackoj sam i treba da se vratim u Bg. Pitala sam ,jer ne znam dali da trazim od poslodavca produzenje ugovora,kad sam vec u Nem. Ovaj sto imam traje do septembra...
Ne,ne hvala Vam na upozorenju ,ali jos uvek cekam ovu prvu. Med.sestra. prijava13.04 .2018Ako ste prvi put dobili vizu u bg,onda je samo produzujete u nemackoj!!!
Da si dip.ing.masinstva,elektotehnike i slicno ne bih imao problema,ovako ka ekonomista ne mozes na tu radnu poziciju koja ti pise u ugovoru sto si naveo, to ti garantujem.Pozdrav ljudi,
Dobio sam ugovor od firme, pozicija Softver Inzenjer, plata: 65000e.
Pitanje: posto imam diplomu Ekonomskog fakulteta (drzavni, priznat po Anabin-u) a ne nekog fakulteta it-smera, da li i dalje spadam u Noks 6-8/Plava karta ?
Jasno mi je da ukoliko ne postoji poklapanje pozicije iz ugovora i zavrsene skole onda automatski idete u Noks 1-2 (recimo slucaj kada je osoba prekvalifikovana za neku poziciju, pr. diplomirani pravnik na poslu viljuskariste, lupam sad), ovde je drugacija situacija, jer je deficitarna pozicija i imam iskustvo?
Hvala unapred,
Srdacno
Pozdrav ljudi,
Dobio sam ugovor od firme, pozicija Softver Inzenjer, plata: 65000e.
Pitanje: posto imam diplomu Ekonomskog fakulteta (drzavni, priznat po Anabin-u) a ne nekog fakulteta it-smera, da li i dalje spadam u Noks 6-8/Plava karta ?
Jasno mi je da ukoliko ne postoji poklapanje pozicije iz ugovora i zavrsene skole onda automatski idete u Noks 1-2 (recimo slucaj kada je osoba prekvalifikovana za neku poziciju, pr. diplomirani pravnik na poslu viljuskariste, lupam sad), ovde je drugacija situacija, jer je deficitarna pozicija i imam iskustvo?
Hvala unapred,
Srdacno