Hvala tomas na odgovoruDa si dip.ing.masinstva,elektotehnike i slicno ne bih imao problema,ovako ka ekonomista ne mozes na tu radnu poziciju koja ti pise u ugovoru sto si naveo, to ti garantujem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala tomas na odgovoruDa si dip.ing.masinstva,elektotehnike i slicno ne bih imao problema,ovako ka ekonomista ne mozes na tu radnu poziciju koja ti pise u ugovoru sto si naveo, to ti garantujem.
Jasno, uradicu to. Hvala na odgovoru Slavko.Idi na Noks 6-8, završio si fakultet.
Nemaš šta da izgubiš, dobijaš termin za dva meseca.
Razmislite dobro. Posto postoji i mogucnost da Vas vrate nazad zbog pogresnog noksa. Jeste da Vi imate diplomu fakulteta, ali nemate diplomu za tu oblast u kojoj cete raditi.Jasno, uradicu to. Hvala na odgovoru Slavko.
MinusPingvin hvala na odgovoru, moram da probam, svejedno bih za noks 3-5 cekao ko zna kolikoRazmislite dobro. Posto postoji i mogucnost da Vas vrate nazad zbog pogresnog noksa. Jeste da Vi imate diplomu fakulteta, ali nemate diplomu za tu oblast u kojoj cete raditi.
Kolko sam video na fb grupama, ceka se do 3 meseca. Ako ima dopune onda cak i duze od 3 meseca.Zdravo svima.
Zna li neko koliko dugo se ceka na odgovor iz ambasade nakon podnosenja dokumentacije? Konkretno mislim na vizu za spajanje porodice.
Postovanje,U ugovoru stoji da sam zadužen za bezbjednost i zaštitu u radu (za to imam OSHA sertifikat, jedan od najjačih svjetskih sertifikata u tom polju) i montažer, gleter i ostalo po potrebi (diploma suve gradnje Beogradskog univerziteta koja sigurno važi u GER).
Pa kontam da je to 3-5.
Pazi, mene je briga preko kog NOKS-a idem. Samo gledam bržu varijantu. A i da ne zeznem nešto, pa da me vraćaju i da tako ne gubim vrijeme.
Za fizioterapeuta imam i staž i državni ispit i Ayurveda masažu na Božidar Adžiji...i još 100 čuda. Ali eto...ovamo apliciram u građevinskoj varijanti kao radnik i stručni saradnik na proširenju poslovanja. Bolje plaćeno.
Prijavis termin u ambasadi i cekas termin,na sajtu ti pise sta sve treba i za godinu ipo se spremis za odlazak,iz iskustva sa svojima pij i jedi ali ne posluj,vreme ce pokazati svojePozdrav. Nasao sam poslodavca u Nemackoj, i rekao je covek da ce mi pomoci da dobijem radnu vizu. Tacniej smo u srodstvu. Ima gradjevinsku firmu. Pa me interesuje sta bi trebao da uradi od papira on, a sta ja
Hvala unapred
Pozdrav svima, naravno kao i vecina ovde cekam jace od godinu dana na termin u ambasadi (noks 3-5 aplicirao: 01.03.2018) pa se zbog toga javio i problem oko pasosa. Pasos mi vazi do septembra 2020 godine pa me zanima sta da radim posto je jedan od uslova u informatoru da pasos vazi najmanje jos 3 meseca po isteku vize. Da li smem da izvadim novi sada i kada budem isao na termin da ponesem oba ili sta raditi?
Da li ce ambasada praviti problem s’ obzirom da sam zahtev za termin predao sa starim pasosem sa kojim sam putovao u Nemacku?Idi izvadi sada odmah novi. Imao sam sličnu situaciju, isticao mi je jula 2020. i ja otisao ovog marta, rekao imam problema na granici, ne prepoznaju mi lice i potreban mi je novi pasos. Jos sada nisu guzve (a bice sigurno na leto a i zbog toga sto mnogi trebaju uskoro da obnavljaju) i dobio novi za 7 dana.
Nisam razmišljao o tome da ponesem oba na razgovor ali uradicu to iako mislim da mi nece trebati taj stari, pogotovo jer nisam bio u Nemackoj sa starim.
Za prijavljivanje termina sam nasao sta mi sve treba, ali ne mogu da nadjem sta oni trebaju da odrade tacno.Prijavis termin u ambasadi i cekas termin,na sajtu ti pise sta sve treba i za godinu ipo se spremis za odlazak,iz iskustva sa svojima pij i jedi ali ne posluj,vreme ce pokazati svoje
Pozz
Zdravo, na termin ponesite i stari i novi pasos, jer ste pod brojem starog pasosa registrovani za termin.Da li ce ambasada praviti problem s’ obzirom da sam zahtev za termin predao sa starim pasosem sa kojim sam putovao u Nemacku?
Trebace Vam stari pasos, jer ste se njime registrovali za termin. Ponesite za svaki slucaj, nije tezakIdi izvadi sada odmah novi. Imao sam sličnu situaciju, isticao mi je jula 2020. i ja otisao ovog marta, rekao imam problema na granici, ne prepoznaju mi lice i potreban mi je novi pasos. Jos sada nisu guzve (a bice sigurno na leto a i zbog toga sto mnogi trebaju uskoro da obnavljaju) i dobio novi za 7 dana.
Nisam razmišljao o tome da ponesem oba na razgovor ali uradicu to iako mislim da mi nece trebati taj stari, pogotovo jer nisam bio u Nemackoj sa starim.
Nista,samo ugovor..Za prijavljivanje termina sam nasao sta mi sve treba, ali ne mogu da nadjem sta oni trebaju da odrade tacno.
Trebace Vam stari pasos, jer ste se njime registrovali za termin. Ponesite za svaki slucaj, nije tezakpozdrav
Druze sve se duze ceka..evo moja dva poznanika su aplicirala 6.02.2018 samo dvanaest dana pre mene i vec su u Nemackoj mesec dana i rade..pa sad vidi ti koliko je ovo sporo...za dva zadnja deljenja podelili su samo po 3 dana za vozace...Pozz svima,I mene zanima kada ce taj noks 3-5 jer za 3 meseca su obradili 11 Dana konkretno za vozace nije mi jasno kad misle da se dodje na red aplicirao 3.4 2018,a koliko znam stali na 15.2 vozacima a pre 3 meseca kada Sam poceo da pratim bili su na 4.2
Poruka je za mr_Dzi