Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da je dobila zasto sumljas pa nisu svi na netu
Ka znam par ljudi koji su dobili iszo ali necu se guram posto imate svig vodica kroz ove pustahije
Lijep pozdrav!

Sreca pa znamo da su tvoje informacije pouzdane ko izbori u Bosni.
Onaj od pre 3 meseca sto si mu rekao da ce dobiti termin za 10 dana ga je dobio sad pre par dana z:D sta se guras gde ti nije mesto mani se vise

Pozdrav svima,meni je poslodavac javio u petak pred Božić da su njemu javili iz Nemačkog ureda da je moj zahtev pozitivno rešen i da su o tome obavestili Nemačku ambasadu u Bgd.Ako neko zna molim da mi napiše koliko još čekanja ima ,ako su Nemci poslali pozitivan odgovor.Hvala

Bilo je slucajevima da je to trajalo cak i po 3 nedelje. Zavisi od poste pa onda od kapaciteta Ambasade.

Izvinjavam se sto idem od teme, ali kad vidim ove na tv Prva sa temom koju svako malo vrte ,,kako spreciti odlazak ljudi u Nemacku" , zeludac mi se prevrne ..bukvalno mi uniste ceo dan.

Meni su politicari upropastili zivot a ne dan druze...

- - - - - - - - - -

Neka se neko pozabavi sa mladima u ovoj drzavi...postali smo drzava penzionera ili milion i sedamsto hiljada sigurnih glasova...zato ko god moze nek ide odavde inace ce mu zivot biti prezivljavanje...

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Neka se neko pozabavi sa mladima u ovoj drzavi...postali smo drzava penzionera ili milion i sedamsto hiljada sigurnih glasova...zato ko god moze nek ide odavde inace ce mu zivot biti prezivljavanje...

Ja sam to shvatio u 47 god. Zivota i 22 god za volanom...

Sreca pa znamo da su tvoje informacije pouzdane ko izbori u Bosni.
Onaj od pre 3 meseca sto si mu rekao da ce dobiti termin za 10 dana ga je dobio sad pre par dana z:D sta se guras gde ti nije mesto mani se vise

Ne zavaravajte ljude gospodine iznoseci neistine!

- - - - - - - - - -

Izvinjavam se sto idem od teme, ali kad vidim ove na tv Prva sa temom koju svako malo vrte ,,kako spreciti odlazak ljudi u Nemacku" , zeludac mi se prevrne ..bukvalno mi uniste ceo dan.

Preporuka dobronamerna
Ugasite TV

Postovanje, imam termin 24toga, noks 3-5 med..imam sve ugovor od poslodavca, b1, smjestaj od njega, opis posla, i zustimung, poslala sam papirie na regirung za nostrifikaciju dobila sam odgovor da cekam obradu dokumenata, mene zanima gledam ovaj informator i nije mi jasno da li su mi potrebeni Ausbildung plan, i Deficitbesfied, poslodavac je rekao da mi ne treba jer tamo vrsim nostifikaciju i polaganje Anerkenunga, da li moze neko da mu kaze, jer su mi potrebe ova dva papira ili ne ...molim Vas da me ne vracaju jer cekam 12 mjeseci....da li je neko vec bio na terminu i da li su mu trazili? Hvala

Пошто имам уговор о раду са послодавцем у Немачкој не треба ми одобрење од савезне агенције за рад,јесам у праву.

Naravno da treba. Bundensagentur fur arbeit proverava da li ima EU radnika na cekanju, ako nema vi dobijate vizu i posao. Tako je trenutno.
Vi naravno ne morate nista tu da radite i vadite neke papire, to je aktuelna procedura kroz koju se prolazi kako predate papire u ambasadu.

- - - - - - - - - -

'

Hvala.A da li ima smisla nazvati one robote u ambasadi?

Ne dok oni vas ne pozovu prvi

Zdravo vozacc,

Da li mozes molim te da mi kazes da li Code 95 moze da se polaze u Beogradu, ili mora u Sloveniji...i koliko kosta?
Hvala ????

prvi put cujem za polaganje koda95 u Beogradu....slovenacki ne priznaju u svim regijama nemacke. raspitajte se dobro da li slovenacki prolazi tamo gde hocete da se zaposlite

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back