Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postovanje, imam termin 24toga, noks 3-5 med..imam sve ugovor od poslodavca, b1, smjestaj od njega, opis posla, i zustimung, poslala sam papirie na regirung za nostrifikaciju dobila sam odgovor da cekam obradu dokumenata, mene zanima gledam ovaj informator i nije mi jasno da li su mi potrebeni Ausbildung plan, i Deficitbesfied, poslodavac je rekao da mi ne treba jer tamo vrsim nostifikaciju i polaganje Anerkenunga, da li moze neko da mu kaze, jer su mi potrebe ova dva papira ili ne ...molim Vas da me ne vracaju jer cekam 12 mjeseci....da li je neko vec bio na terminu i da li su mu trazili? Hvala

Naravno da treba, pa pise u informatoru, i to vazi za sve. Samo ne znam kako cete to dobiti?! Pa D.bescheid se ceka od 3, 5 do 8 meseci.
Ljudi pa cekate godinu dana, zar vam to nije dovoljno da sva dokumenta prikupite vec cekate da dobijete termin da bi poceli da skupljate dokumenta.. E to ne mogu da shvatim, izvinjavam se ali zaista...

D.bescheid какав је то документ и треба ли нама за НОКС 1-2.
Ausbildung plan такође не знам шта је то,мала помоћ.

to je za med. radnike...

- - - - - - - - - -

D.bescheid какав је то документ и треба ли нама за НОКС 1-2.
Ausbildung plan такође не знам шта је то,мала помоћ.

to je za med. radnike...
ovo su dokumenta koja su vama potrebna

https://belgrad.diplo.de/blob/20289...d8dc623c97181/ewt01-noks-1-2-aktuell-data.pdf

to je za med. radnike...

- - - - - - - - - -

to je za med. radnike...
ovo su dokumenta koja su vama potrebna

https://belgrad.diplo.de/blob/20289...d8dc623c97181/ewt01-noks-1-2-aktuell-data.pdf
Vozacc, pomoc molim ukoliko si
Upoznat...noks1-2 neg.privatno.da li je i meni potreban taj gerwebe? Sto kazu ovde u pravu su...zaista cekam term.a ne znam da li mi je to potrebno...U ugovoru mi stoji cime se moj poslodavac bavi/ zanimanje,njeg.primanje i td. Kao i moje,opis posla,cena rada i td.hvala na odg.i tebi i nekom ko je upoznat ili ima slicno zanimanje...nznm da li je to bitno,ali ponovicu: rad u privatnoj kuci.jos jednom,hvala...!Pozdrav

Vozacc, pomoc molim ukoliko si
Upoznat...noks1-2 neg.privatno.da li je i meni potreban taj gerwebe? Sto kazu ovde u pravu su...zaista cekam term.a ne znam da li mi je to potrebno...U ugovoru mi stoji cime se moj poslodavac bavi/ zanimanje,njeg.primanje i td. Kao i moje,opis posla,cena rada i td.hvala na odg.i tebi i nekom ko je upoznat ili ima slicno zanimanje...nznm da li je to bitno,ali ponovicu: rad u privatnoj kuci.jos jednom,hvala...!Pozdrav

Dobila sam odgovor od poslodavca,hvala...pozdrav i moram da ti se zahvalim vozacc, jer si ti zaista pored naravno i drugih ljudi, koji takodje pomazu ...Ali tebe izdvajam, jer si dobar covek ,zaista svima pomazes koliko znas i mozes.Mnogi se trebaju ugledati na TEBE!
BRAVO!

Шта значи ово,може ли мала помоћ.

- - - - - - - - - -

Vodite računa da pasoš
važi najmanje još tri meseca po isteku vize. OВO ME ЗАНИМА КОНКРЕТНО,како да знам на колико ће ми издати визу. Може мало објашњење.

Uglavnom je 6 meseci +3 ...izvadi nov pasos,kazi promena adrese,stari ponesi i reseno

Hvala u svakom slucaju ja sam to poslala Regirungu, i oni su mi odgovorili da cekam da su primili moje dokumente i da cekam, samo da Vas pitam Ausbildung plan jer mi poslodavac salje, jer sam ja njega pitala tacnije Kliniku koja mi dala ugovor i sve ostalao oni su sopstili da nije potrebno da su mi dali dokumenta koja su mi potrebna i da nosam jedina koja je dosla kod njih da radi tako da sam zbunjena...hvala

Dobila sam odgovor od poslodavca,hvala...pozdrav i moram da ti se zahvalim vozacc, jer si ti zaista pored naravno i drugih ljudi, koji takodje pomazu ...Ali tebe izdvajam, jer si dobar covek ,zaista svima pomazes koliko znas i mozes.Mnogi se trebaju ugledati na TEBE!
BRAVO!
Pa to je izvod iz trgovinskog registra koji vam poslodavac daje ako ste se culi sa njim onda znate sve. Hvala na lepim recima z:poz:

Pozdrav, izvinjavam Vam se ali zaista ne znam koga bih pitala...Na ime, zavrsila sam prekvalifikaciju medicinska sestra tehnicar u Hipokratu u NS-u, zakazala termin 12.05.2018.g NOK 3-5..kako sada stvari stoje najverovatnije cu dobiti ponudu za negovatelja, sto bih prihvatila ali sam kod popunjavanja zahteva za Beshaid cekirala med.sestra. Da li mozda znate, ako do tada stignem poloziti B2, da li ce me ambadada Bg odbiti jer se Noks 3-5 ne podudara sa negovateljem?
Unapred zahvalna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back