Cega se sve necu naslusati i kakvi sve degenerici nisu prosli kroz forum koji su zagovarali ljude za taj bezvizni rezim, pa da ce se sve sredjivati tamo pa da ce dobijati termine u 10ak dana a sad tih istih degenerika koji su lagali narod nema nigde.
I ne treba da ih bude. Dodju lazu narod, mene ispljuju izvredjaju pa odu, ne ljudi nego stoka.
1. Ambasada i samo Ambasada, I PO NOVOM I PO STAROM ZAKONU AMBASADA prvo po vizu U AMBASADU U ZEMLJI VASEG PREBIVALISTA pa sve ostalo.
2. Detasman radnici koji odu bukvalno za mesec dana nemaju prava da produze vizu i ostanu duze.
3. Zakazite termin i cekajte. Vreme cekanja termina se konstantno produzava i to je nepisano pravilo koje vazi duze od godinu dana.Grupni idu nesto brze, ali se i oni cekaju preko 3 meseca vec.
nema 4. nema kombinacija. samo cekanje
- - - - - - - - - -
Ako imate pitanje kada cete dobiti termin racunajte ovako za noks 3/5 i necete pogresiti. Uzecemo moj slucaj, stigli su za vozace do 26 januara a ja sam aplicirao 22 februara.
Racunam ovako, za svaki dan koji ociste je moja tri dana cekanja. Od 26 januara do 22 februara ima 27 dana, pomnozim tih 27 koji treba da ociste sa 3.
Jos 81 dan cekanja.Ukupno cekanje za termin 1 godina 1 mesec. Noks 3/5 vozac.
Ovo je cak i optimisticno.