Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cega se sve necu naslusati i kakvi sve degenerici nisu prosli kroz forum koji su zagovarali ljude za taj bezvizni rezim, pa da ce se sve sredjivati tamo pa da ce dobijati termine u 10ak dana a sad tih istih degenerika koji su lagali narod nema nigde.
I ne treba da ih bude. Dodju lazu narod, mene ispljuju izvredjaju pa odu, ne ljudi nego stoka.

1. Ambasada i samo Ambasada, I PO NOVOM I PO STAROM ZAKONU AMBASADA prvo po vizu U AMBASADU U ZEMLJI VASEG PREBIVALISTA pa sve ostalo.

2. Detasman radnici koji odu bukvalno za mesec dana nemaju prava da produze vizu i ostanu duze.

3. Zakazite termin i cekajte. Vreme cekanja termina se konstantno produzava i to je nepisano pravilo koje vazi duze od godinu dana.Grupni idu nesto brze, ali se i oni cekaju preko 3 meseca vec.

nema 4. nema kombinacija. samo cekanje

- - - - - - - - - -

Ako imate pitanje kada cete dobiti termin racunajte ovako za noks 3/5 i necete pogresiti. Uzecemo moj slucaj, stigli su za vozace do 26 januara a ja sam aplicirao 22 februara.
Racunam ovako, za svaki dan koji ociste je moja tri dana cekanja. Od 26 januara do 22 februara ima 27 dana, pomnozim tih 27 koji treba da ociste sa 3.

Jos 81 dan cekanja.Ukupno cekanje za termin 1 godina 1 mesec. Noks 3/5 vozac.

Ovo je cak i optimisticno.
81 dan
Pahahhhhahhaahha
Axaxaxaxaxxaacc
Vrhunska zabava sa vama gospodine
:) :) :)

Poslednja izmena:
Pa pazite ovako. Od 31 avgusta do 3 januara su podelili za vozace ovoliko 24.12.2017 do 26.1.2018.
4 meseca za 1.
Hocete da racunamo po novom sve? Evo ovako je onda, od 1 novembra 2017 je po novom, sada je januar 2019. Podeljen je dakle po novom novembar decembar januar. Za godinu dana(zapravo 14 meseci) 3 meseca podeljena.
Opet 4 meseca cekanja za 1 ciscenja...skoro 5.

Rekao sam da sam bio optimistican kada sam mnozio sa 3. Da li ce se nesto promeniti, ne znam ali je matematika ovakva.

- - - - - - - - - -

Edit, brkao datume, sad je sve ok.

Naravno, u proslosti smo imali i one po staroj prijavi, pa se menjao ambasador itd. Sada ide brze nego prvom polovinom prosle godine, ali nije dobro uopste.

Pahahaxaxxaxaxaxa
Ahahahaahahaha
Jao majko mila vladace vučko jos milion godina
Pahahahahaah
Aj bute mi pozdravljeni :) :) :)

Jel a sta zameras ovoj racunici?

Taj nije relevantan, on je pricao ljudima pre 3/4 meseca da ce dobiti termine za 10ak dana...jos ih nisu dobili.
Pa je posle pricao da je cuo od poslodavca za 1.1.2019 da ce se ici bez viza...ni to se nije desilo.
Da ne navodim sad sve svinjarije koje sam procitao od tog clana Uve.
Taj nece doprineti nista diskusiji sto ce pomoci ljudima, jer i kad pokusa da doprinese to ispadne laz, ili se sprda sa clanovima. Jadnik.
Elem, ovo sto ja pricam su realnost i cinjenice, jer ja samo prenosim statistiku, ne izmisljam nista.
Da li ce tako biti ubuduce to niko ne zna ali ako se vodimo statistikom to mozemo da ocekujemo.

Poslednja izmena:
Meni na zalost, deluje da vozacc ovom racunicom ima pravo..
Danas vidim na fb ,jedan momak pise da ima oko 2000 zahteva u ambasadi bg za vozace, a da na dan zavrse tj odrade samo 4,5 zahteva.
Zna li neko okvirno, koliko ima med.tehnicara prijavljenih za Noks 3-5? Kako to saznati?
Slazem se sa vozacem!Treba moliti boga da ce ova racunica biti kraca bar 20 dana.Kako ispade noks 3-5 bas sporo ide!Po ovome manje ih se prijavilo za noks 1-2,koji po mom misljenju brze ide.Apsurdno!

Slazem se sa vozacem!Treba moliti boga da ce ova racunica biti kraca bar 20 dana.Kako ispade noks 3-5 bas sporo ide!Po ovome manje ih se prijavilo za noks 1-2,koji po mom misljenju brze ide.Apsurdno!

Nadjite do kada su stigli recimo u podeli koja je bila na samom kraju avgusta noks 1/2 i u ovoj poslednjoj podeli pa cete videti da li ide brze ili sporije.

Dali je moguce da sam poslao komentar 03.01.2019 i jos uvek nije objavljen na forumu?

- - - - - - - - - -

Moje pitanje je bilo: dali neko zna, moze li neko ko ima stalnu boravisnu i radnu dozvolu u jednoj drzavi EU ali nema drzavljanstvo te drzave, da zivi i radi u nemackoj? Primer, ja imam stalnu radnu i boravisnu dozvolu u Svedskoj ali nemam drzavljanstvo Svedske nego sam drzavljanin R Srbije.

Drugari Imam TÜV sertifikat koji je od strane TÜV-a izdat na Nemackom jeziku,da li na njemu treba apostil?

Koliko sam ja cuo - ne. Samo original, dve kopije i da je atest vazeci. I moj je na nemackom tako da ne treba prevod. Ja sam recimo udario apostil i preveo na nemacki na diplomu kursa koji sam zavrsio, to sam uradio dok jos nisam znao da ne treba.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back