Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e ljudi da vam javim.juce mi javili da je odobreno.danas bio da mi zalepe vizu.ali eto malopre stigo a reko sam sebi sto kaze ona zenica od pre neki dan dok se ne zalepi u pasosu.tako ja cekao.pa sad javljam.sretno svima.i hvala vam koji ste mi pomogli
Izvini molim te, ako sam dobro razumela i tebe su vratili sa viziranja iako su te zvali da ti jave da je viza odobrena. Kao opet šalju zahtev,neka je greška napravljena....Meni jos nisu javili čekam,čekam....????????

Pozdrav svima,da li moze pomoc?Treba da predamo za termin u ambasadi Nemacke za spajanje porodice medjutim supruga je sad u drugom stanju,a sad imamo vec jedno dete.Zanima me kod zakazivanja sta se desava tj.da li podnosimo za njih dvoje prvo pa naknadno za bebu ili...Hvala svima na odgovoru!!!

Pa ne mozes da predas zahtev za nerodjeno dete. Kada se rodi beba, ali tek kada se rodi, ono dobija JMBG, tj identifikacioni broj, tj postaje persona sama za sebe. Pre toga ono je samo fetus i nista vise.

- - - - - - - - - -

Hajde danas, uz Boziju pomoc, da se ocisti januar ceo (3-5) , a moze I da se zagazi u februar, slobodno. :worth:

Drzim vam palceve!

Pa ne mozes da predas zahtev za nerodjeno dete. Kada se rodi beba, ali tek kada se rodi, ono dobija JMBG, tj identifikacioni broj, tj postaje persona sama za sebe. Pre toga ono je samo fetus i nista vise.

- - - - - - - - - -

Drzim vam palceve!

Naravno da je to jasno za nerodjeno dete.S obzirom na situaciju sa terminima i cekanju postavilja se pitanje da li vredi predati za termin za nas dvoje ili moramo cekati da se rodi pa tek onda predati za sve troje.Nadam se da se razume sustina pitanje.

- - - - - - - - - -

Drzim vam palceve!

Kanarinka, nemoj da mislis da nisam videla da si dobila termin konacno, nego nisam stigla da ti CESTITAM OD SRCA. :super: (u ocajanju Sam pocela da radim dok cekamo)
Presrecna Sam zbog vas I molim te, napisi ovde sve u vezi tvoje cerke,tj.njene vize, drzim vam palceve. :bye:

Izvini molim te, ako sam dobro razumela i tebe su vratili sa viziranja iako su te zvali da ti jave da je viza odobrena. Kao opet šalju zahtev,neka je greška napravljena....Meni jos nisu javili čekam,čekam....????????

ma jok more.daleko bilo.javili u utorak.ja u sredu podigo.nego em jurnjava pa stigo da napisem tek u sredu uvece.a na tvoje sam se nadovezao cisto ono sto si rekla ne veruj dok ne vidis vizu u pasosu.ne znam.zavrsices valjda.zovi salji mailove.sretno

- - - - - - - - - -

ma jok more.daleko bilo.javili u utorak.ja u sredu podigo.nego em jurnjava pa stigo da napisem tek u sredu uvece.a na tvoje sam se nadovezao cisto ono sto si rekla ne veruj dok ne vidis vizu u pasosu.ne znam.zavrsices valjda.zovi salji mailove.sretno
lose si razumela

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back