Mitar Lazic
Zainteresovan član
- Poruka
- 108
Cekam vizu.........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
17.09.oko 12h zove me žena iz ambasade da mi javi da sam dobila vizu i da imam rok mesec dana da viziram pasoš. Naravno rekla je da uplatim polisu osiguranja...Danas predala pasoš na viziranje dobila odgivir ,,viza jos nije stigla ,ko vas je i kad zvao da vam javi?" Ja sam u šoku da li je ovo skrivena kamera ili java? Da li se nekom slično desilo? Zvala sam broj sa koga su mi javili ,kaze zena pišite mejl. Napisala sam i mejl.
- - - - - - - - - -
Da i ovo",budite kraj telefona zvaćemo vas."
Ambasada u Beogradu? Nismo na forumu culi za takav slucaj. Juce sam procitao na jednoj od FB grupa da je momak dobio odbijenicu za spajanje porodice a covek je aplicirao za noks 6-8 radnu vizu.
Poceli su da prave katastrofalne propuste.
Niste pitali sa kim razgovarate kada su vas pozvali ?
Grupa Sonje Soro - Objava na FB ( Za one koji ne znaju to je zena koja pise zalbe na odbijenice i ima veliki uspeh u tome)
UPOZORENJE
Iz aktuelnog razloga - jer su nam se u zadnjih 10tak dana javili preko 30 osoba koji su dobili odbijenicu iz razloga sto su prilozili falcifikovan certifikat,
SAVETUJEMO svima koji planiraju da eskiviraju polaganje jezika da razmisle jos jednom o tome. Neki su pokusali i nije proslo. Krivotvorenje i kupovina laznih diploma je krivicno delo!!! Bude posledica!
Trenuto su to odbijenice i zabrane za DE (znaci ni turisticki necete moci ici), i zabrana aplicranja termina za vizu od 1-5 godina!!!
Takodje, zelimo vas upozoriti da vodite racuna o verodostojnosti ispitnih centara/skola.
Znaju se skole/centri ciji su certifikati verodostojni i gde se ispiti polazu.
Znaci, ako se samo nama toliki broj ljudi javio onda mozete zamisliti koliko ih je zaista i sta ambasada sve mora da radi. Jednostavno veliki broj ljudi ne ide regularnim putem i onda se svi cude iz kojeg razloga se ceka toliko. Cekace se jos duze ako pocnu svaki papir proveravati na verodostojnost!!! Ko dobije termin a nema certifikat jezika, ide na termin i dobice mogucnost za dopunu, moze se traziti i produzetak roka za dopunu papira itd. cak i kad stigne odbijenica jer se nije dostavila imate pravo zalbe ALI kad predate falc certifikat i dobijete zabranu tesko je bilo sta uraditi i kad se i uspe budite sigurni, da je to upisano, i da ce Vas gledati i u Ausländerbehörde i za svaki produzetak u DE! Nije Vam to potrebno dragi ljudi i jos jedno, ko kupuje A1 znaci taj bolje neka razmisli, da li on zaista zeli ici u DE i da li mozda ne misli da se odma vidi kad nezna ni rec jednu!
Ambasade sve vise obracaju paznju na to i proveravaju.
Nije vredno da radi takvih stvari dobijete zabranu, snosite posledice, te da vas se tereti za krivicno delo.
Razmislite malo, stavite prst na celo i preispitajte se malo!
Vas Deutschland-za pocetnike-Team!
Desava li se nesto pozitivno, neko dobio vizu? Ili smo i dalje u mraku sto se tice termina, viza? I ovi pogresni pozivi kao kod ovog clana Biljane koja je dobila poziv za viziranje a nema vize.... Desava li se nesto lepo ovih dana...
Malo na temu lažnih sertifikata. Po školama stranih jezika su se pojavili ljudi sa lažnim ličnim kartama koji polažu ispite na ime volova, koji ne mogu da savladaju ni osnovni nivo, a hoće da idu u Nemačku?W?T?F Naravno iza svega stoji Novi Pazar i organizovana mreža ljudi, ko drugi. Eto, 'oće čovek da pobegne od srpske stoke, ali čak i na putu ka Nemačkoj će isti ti da otežavaju proces spasavanja mozga i usporavaju proceduru dobijanja vize svojim neznanjem, bahaćenjem i prostaklukom. A uspećemo valjda!!!
Sa tog podrucja Srbije ti najvise koce ambsadu 80 posto,ja sam upoznat stim da celo jedno selo ceka viziranje u ambasadi sa tog podrucja,jednostavno ljudi koji su otislisa tog podrucja imaju obavezu da ostale dovede aki oni hoce da idu da rade,a vode ih tako sto im prave ugovore za nekvalifikovanu radnu snagu i u ambasadi bez problema dobijaju vizu bez ikakvih sertifikata a u Nemackoj rade po baustelama kao majstori ili se poske prekvalifikuju gore,skoro je otkrivena ogromna grupa ljudi iz Sandzaka u okolini Frankfurta sa studenskim vizama naravno sa laznim potvrdama sa fakulteta koji su gore radili po gradjevini i td,pisale su novine o tome.Malo na temu lažnih sertifikata. Po školama stranih jezika su se pojavili ljudi sa lažnim ličnim kartama koji polažu ispite na ime volova, koji ne mogu da savladaju ni osnovni nivo, a hoće da idu u Nemačku?W?T?F Naravno iza svega stoji Novi Pazar i organizovana mreža ljudi, ko drugi. Eto, 'oće čovek da pobegne od srpske stoke, ali čak i na putu ka Nemačkoj će isti ti da otežavaju proces spasavanja mozga i usporavaju proceduru dobijanja vize svojim neznanjem, bahaćenjem i prostaklukom. A uspećemo valjda!!!
Vozacc, da se nadamo danas...?
Imaju zakazano 10 radnih dana od ovog trenutka sa terminima, ako uporedimo sa prethodnim podelama ne uklapa se, cekaju do 3-5 radnih dana pa tek onda.
Tek utorak (male sanse ali imaju obicaj i utorkom da dele) ili 5.10, tj za tacno nedelju dana.
Ja cu tako uci u deveti mesec cekanja za spajanje porodice, tako da ce opet doci do promene vremena cekanja na sajtu ambasade![]()
Sa tog podrucja Srbije ti najvise koce ambsadu 80 posto,ja sam upoznat stim da celo jedno selo ceka viziranje u ambasadi sa tog podrucja,jednostavno ljudi koji su otislisa tog podrucja imaju obavezu da ostale dovede aki oni hoce da idu da rade,a vode ih tako sto im prave ugovore za nekvalifikovanu radnu snagu i u ambasadi bez problema dobijaju vizu bez ikakvih sertifikata a u Nemackoj rade po baustelama kao majstori ili se poske prekvalifikuju gore,skoro je otkrivena ogromna grupa ljudi iz Sandzaka u okolini Frankfurta sa studenskim vizama naravno sa laznim potvrdama sa fakulteta koji su gore radili po gradjevini i td,pisale su novine o tome.
Nisu gluposti sve je to istina i nemacki mediji su pisali o tome.Pricate gluposti!Ko nam je kriv sto cekamo u redu kao stoka?Pazarci,pirocanci,lale???Nisi eu brate,hrvat,slovenac pasos u ruku i ode...Ima i kod njih nepismenih,retardiranih ali je on eu,i tu se sva prica zavrsava!Mi cemo kao stoka cekati!Bolje da se pise o nekim korisnim stvarima,nego o ovim glipostima!
Nisu to gluposti sve to stoji i nemacki mediji su pisali o tome,a sto nismo u eu kao hrvati i slovenci to je druga prica.Pricate gluposti!Ko nam je kriv sto cekamo u redu kao stoka?Pazarci,pirocanci,lale???Nisi eu brate,hrvat,slovenac pasos u ruku i ode...Ima i kod njih nepismenih,retardiranih ali je on eu,i tu se sva prica zavrsava!Mi cemo kao stoka cekati!Bolje da se pise o nekim korisnim stvarima,nego o ovim glipostima!