Koja je Viza u pitanju,I na koji nacin javljaju?Pozdrav!
Meni su poslali mejlom obavestenje,radna-boravisna viza...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je Viza u pitanju,I na koji nacin javljaju?Pozdrav!
Ako može malo pojašnjenje, na formularu za podnošenje vize za zapošljavanje (obična), pod tačkom 9 (Svrha boravka u SRNJ), na dnu piše (sa mjestom predviđenim za kvačicu):
Ich beabsichtige, mich nicht länger als zwölf Monate im Bundesgebiet aufzuhalten und beantrage ein Visum mit einer Gültigkeit für den
gesamten Aufenthaltszeitraum. Nameravam da ne boravim na teritoriji Savezne Republike Nemačke duže od dvanaest meseci i podnosim
zahtev za izdavanje vize koja važi za čitavo vreme mog boravka.
Pogledajte prilog 452667
Da li to treba označiti ili ne? U konkretnom slučaju ponuđen mi je ugovor na 2 godine, ali vjerovatno prva viza ide na godinu dana. Dakle namjeravam boraviti duže od 1 godine, ali ću vjerovatno morati produžavati vizu.
Šta da stavim tu?
Pozdrav!Dali ima nekog daje dobio vizu juce-danas!Ja cekam od 14.08 nista mi nejavljaju ,radna noravisna Viza je u pitanhu!Veliki pozz...svima
Hvala vam puno!Mene jos nisu zvali vec pocinjem da se brinem!Moja je Viza radna -boravisna,bilo Ko!Imala Sam Bundesaqentur fur Arbeitin na tri godine I ugovor o radu,naravno I sve ostale papire sto Su trazili.Pozdrav I puno vam hvala.
Na koje adrese može da se pošalje mail Ambasadi u Beogradu?
Zaposlenje sa Aus/fortbildung oko mesec ipo, bar je tako u mom slucaju.Cao ljudi evo mene opet.
Zna li neko koliko se otprilike ceka za termin za radnu a koliko za ausbildung sada? Ambasada u Bg.
ja dobio danas posle 2 meseca, termin za novembar
meni javili danas za 10. novembar
a zahtev sam podneo 5. jula