Mala pomoć,
Da li neko zna drugi način zakazivanje termina osim preko sajta ambasade ?
Da li neko zna drugi način zakazivanje termina osim preko sajta ambasade ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kako ce puste ostale iz porodicu kad nema broj pasosa u mejl, jel vam objasnili
Evo jedne korisne informacije od ambasade, dobijene mailom kao odgovor na moje pitanje.
I dalje je moguće da prlikom predaje zahteva za plavu kartu preda cela porodica odjednom, tj može cela porodica na jedan termin.
To je ostatak ranijeg predavanja za vizu kada se išlo bez zakazivanja.
Tako da je muž mogao predati za plavu kartu a žena i deca za spajanje istog dana. Sada je to praktično nemoguće.
Tako sam i ja mislio, ali valjda oni bolje znaju svoje procedure.
Možda bi bilo najbolje da se na licu mesta raspita neko ko ima zakazan termin ovih dana.
To je meni službenica ambasade rekla16.01.2018.!
Nista ni danas..... Ccc
jos uvek nista... Uzas
This entry needs to be unique. A different Appointment with the same entry was already booked.
Šta mogu da očekujem posle ovoga i kako da zakažem novi termin ?
Nisam dobio ništa na e-mail kao potvrdu.
Pisao sam prošle nedelje i ništa nama dobio do sada....
- - - - - - - - - -
Da li Cu uopšte moći da zakažem ili da sačekam barem mesec dana ?
Cekaj, jesi stornirao prethodnu prijavu? Ako nisi, to je razlog.
Moraću neko rešenje da pronadjem zašto neće da zakaže termin.
Zato sto nisi lepo stornirao, zato nece.
Jesam. Naznačeno crvenim bojom. Na sajtu Nemačke ambasade pise da mora da prođe 14 dana kako bi mogao novi termin da se zakaže.
Evo jedne korisne informacije od ambasade, dobijene mailom kao odgovor na moje pitanje.
I dalje je moguće da prilikom predaje zahteva za plavu kartu preda cela porodica odjednom, tj može cela porodica na jedan termin.
Da, ovo su i meni rekli. Mislim da ne prave problem ako povedeš i porodicu jer imaš dokaz da su ti porodica (pasoši, plus piše u tvojoj prijavi ko su ti članovi porodice i njihovi podaci). Mislim da je ovo dovoljno da bi pustili. Ja ih nisam pitao da li je bilo potrebno još nešto od dokumenata da ponesem da sam i njih poveo, ali mi je rekla da sam mogao bez problema da ih povedem.