Добар посао за све пријатеље Русије

не спамуј тему са смарањем око земље коу је еу разорила мајданом само зато јер регуларно изабрана деморкатска власт у тој земљи није кренула путем који је еу предложила

ово је већ тежи облик русофобије, ја ти ту нисам стручан помоћи

да му се прати приватна комуникација ?

јел мислиш и на моменте док дахће крешући граћанке еу да простиш ?

Боже мили , па ова твоја реченица заслуђује да уђе у анале којештарија на крстарици

:roll: :sad2:
Ja rusofob? Ne bojim ih se nimalo.

Nadam se. Plus, taj zid treba fizički podići, nalik na onaj između Gaze i Egipta.
шта је тебе довело до толке нетрпељивости према русији ?

још сам под утиском твоје тврдње да сваком руском дрђављанину који се евентуално пусти на територију еу после добре провере треба ПРАТИТИ КОМУНИКАЦИЈУ док је на територији еу....

Тужилаштво у Паризу задњих месеци истражује провокативне и узнемирујуће инциденте. Неко, нису знали ко, намерно заоштрава етничке напетости у граду.

Зеленом фарбом су скрнављени споменици жртвама нацизма и синагоге; зидови џамија вандализовани Давидовим звездама, пред врата остављане свињске главе. Једноставно, прљаво, ефектно.

Осумњичени су снимљени у пар инцидената. Неки од њих су возили ауто регистрован у Србији. Како јавља Би Би Си, "Police investigating the latest affair told media that they were approached by a Normandy farmer who said he had sold 'about 10' pigs' heads to two men driving a Serbian-registered car."

https://www.bbc.com/news/articles/cx25414vg7lo

Французи у овим инцидентима препознају акције руских служби. Починиоци су у међувремену идентификовани и интернационалне потернице су издате.

https://www.lemonde.fr/en/france/ar...umping-of-pig-heads-at-mosques_6745830_7.html

Поступајући по тим потерницама, више јавно тужилаштво у Смедереву данас је ухапсило Ф.П, Н.Ћ, А.С, А.Б, Ђ.П, С.П, Н.Ж, Н.Д, А.М, Н.С и Д.М, док је у бекству М.Г. "Sumnja se da je osumnjičeni M.G. koji se nalazi u bekstvu, postupajući po instrukcijama strane obaveštajne službe, na teritoriji Republike Srbije "organizovao i obučavao grupu srpskih državljana... koja grupa je, uz pomaganje K.S., imala za cilj da na osnovu razlike u rasi, boji kože, verskoj pripadnosti, nacionalnosti i etničkom poreklu, na teritoriji Republike Francuske i Savezne Republike Nemačke, krši osnovna ljudska prava i slobode zajemčene opšteprihvaćenim pravilima međunarodnog prava i ratifikovanim međunarodnim ugovorima".

https://www.blic.rs/vesti/politika/...ze-i-rasne-diskriminacije-postavljali/kv8kedb

Long story short, Руси финансирају српске јединице које покушавају да изазову немире на Западу. Не најпаметније од Срба, можда, јер су одмах ухваћени, али и мање паметним суграђанима је потребан посао.

Хвала Русији што мисли на Србе!

svinska-glava-guvech.webp
Ovo ne lici na Srbe, nego na kriminalce i olos bilo koje nacionalnosti, a rekla bih i da su bez vere (jer ne postuju tudju).

Jos manje lici na Rusiju da na to nekog nagovara, jer su joj muslimani (Kadirov sa svojim jedinicama), odani i "desna ruka"u ovom ratu, tako da cela ova prica jako "smrdi".

Kakva šteta.
Sad nam Francuzi neće prodati Rafale, vratiće nam aerodrom "Nikola Tesla" i neće više odlagati nuklearni otpad u Srbiji.
Nemci neće hteti naš litijum.
Kakva nas je samo nesreća zadesila.

Uglavnom, u trenucima dok ruski dronovi navodno, iz nekog razloga svakodnevno narušavaju vazdušni prostor većine evropskih država, priča dalje glasi, naravno, za one sa jeftinijim ulaznicama, da su Rusi takođe angažovali desetak Bornova sa srpskim identitetom, kako bi oni ostavljali svinjske glave ispred džamija, žvrljali spomenike i slično.
Sve sa ciljem da izazovu nemire u Francuskoj i Nemačkoj, koji se inače ne dešavaju na mesečnom nivou.
Eto, Francuska i Nemačka bile idealne, sve dok nisu došli ruski Srbi da ih sjebu.

Rusi, glupi kakvi i jesu, odaberu 12 pavijana, odakle drugo nego li iz države koja je skoro najveći snabdevač naoružanjem Ukrajine. Nisu nigde drugo mogli da nađu podobne kandidate..

Naravno, pavijane Francuzi lociraju istog dana, dok ih poslovično nesposobna srpska policija uhapsi ekspresno drugog dana.
Ide dalje rusofobični kolaž. Red ruskih dronova, red rusko-srpskih-ruskih Bornova.
Istina, ne baš pametnih dronova, kao ni tih Bornova iz Velike Plane.

Не уопште, ако размотриш да Русији у ствари одговара хапшење ових бабуна. Тиме се саботирају односи Србије и Запада.

Зато их и користе. Имају они боље агенте од Тиосава из Велике Плане ако им је само до диверзија.

Време је за рекалибрацију односа са Русијом.

vreme je za srpsko rusku uniju

Srbi i Rusi, braca zauvek!

Pregovori u vezi prodaje Rafala, Pariz, nekad

Makron: Ui, dogovorili smo se. Dođete nam 3 milijarde eura i ove mini-nuklearne centrale što ćemo da vam uvalimo. Mi vamo 12 vanila Rafala.

Lignjoslav: Pa nemojte tak predsedniče, mora i nešto opreme da dobijemo za te pare.

Makron: No, no. Vi niste naš strateški partner, vi ćete biti naš strateški partner tek 2027. godine.

Lignjoslav: A kada vam završavamo granate za Zelenog, onda smo vaš strateški partner.

Makron: Ui.

Lignjoslav: Pa možemo li nešto da uradimo za vas, pa da dobijemo i nešto opreme i naoružanja za Rafele. Evo, imamo Jelenu Divu, ona se loži na kepece i radi sado-mazo.

Makron: No, no. Sedamdesetpete sam rekao da ne ***** ništa rođeno posle WWII. Mada, mogli bi mi nešto završiti!

Lignjoslav: Recite.

Makron: Znate, mi u Francuskoj imamo velikih problema sa verskim i rasnim nemirima. Vi bi mogli da pošaljete neke vaše teletabise, koje će vaša služba uveriti da rade za Ruse, da ostavljaju svinjske glave ispred džamija, uništavaju antifašističke spomenike, a što je najbolje, da polivaju zelenom bojom muzeje "Holokausta", jevrejske restorane i objekte. Ja bih onda imao zgodan izgovor za sve, pre svega za Jevreje. Nije to stvarni odraz stanja u Francuskoj, već je to posledica ruskih subverzivnih aktivnost, za koje su angažovali, koga drugog nego li vas Srbe.

Lignjoslav: Dogovoreno. Odmah zovem Dragana iz Velike Plane. Nedavno mi je dovukao tri autobusa botova na miting u Beogradu. Radi kao sat.

Makron: Naravno, vi ćete nam o njima dostaviti sve podatke, kako bi ih mi vama prosledili, a vi ih onda ekspresno pohapsili. Vest mora što pre da dođe do novinskih naslova i medija. Ako je moguće, navatajte neke budale koje se još uvek lože na Ruse.

Lignjoslav: Pa ne loži se niko više u Srbiji na Ruse. Samo na Staljina i SSSR.

Makron: To sada nije toliko ni važno. Ako mi ovo završite, dobićete istu opremu i naoružanje kao Hrvati. I pošaljite mi Daru Bubamaru.

Тужилаштво у Паризу задњих месеци истражује провокативне и узнемирујуће инциденте. Неко, нису знали ко, намерно заоштрава етничке напетости у граду.

Зеленом фарбом су скрнављени споменици жртвама нацизма и синагоге; зидови џамија вандализовани Давидовим звездама, пред врата остављане свињске главе. Једноставно, прљаво, ефектно.

Осумњичени су снимљени у пар инцидената. Неки од њих су возили ауто регистрован у Србији. Како јавља Би Би Си, "Police investigating the latest affair told media that they were approached by a Normandy farmer who said he had sold 'about 10' pigs' heads to two men driving a Serbian-registered car."

https://www.bbc.com/news/articles/cx25414vg7lo

Французи у овим инцидентима препознају акције руских служби. Починиоци су у међувремену идентификовани и интернационалне потернице су издате.

https://www.lemonde.fr/en/france/ar...umping-of-pig-heads-at-mosques_6745830_7.html

Поступајући по тим потерницама, више јавно тужилаштво у Смедереву данас је ухапсило Ф.П, Н.Ћ, А.С, А.Б, Ђ.П, С.П, Н.Ж, Н.Д, А.М, Н.С и Д.М, док је у бекству М.Г. "Sumnja se da je osumnjičeni M.G. koji se nalazi u bekstvu, postupajući po instrukcijama strane obaveštajne službe, na teritoriji Republike Srbije "organizovao i obučavao grupu srpskih državljana... koja grupa je, uz pomaganje K.S., imala za cilj da na osnovu razlike u rasi, boji kože, verskoj pripadnosti, nacionalnosti i etničkom poreklu, na teritoriji Republike Francuske i Savezne Republike Nemačke, krši osnovna ljudska prava i slobode zajemčene opšteprihvaćenim pravilima međunarodnog prava i ratifikovanim međunarodnim ugovorima".

https://www.blic.rs/vesti/politika/...ze-i-rasne-diskriminacije-postavljali/kv8kedb

Long story short, Руси финансирају српске јединице које покушавају да изазову немире на Западу. Не најпаметније од Срба, можда, јер су одмах ухваћени, али и мање паметним суграђанима је потребан посао.

Хвала Русији што мисли на Србе!

svinska-glava-guvech.webp
Искрено, мени овде има ствари које баш "не пију воду":
- Русија има толико велику територију која је ненасељена и могу да бирају место за обуку било кога за било шта а они изабрали баш државу величине једне мање општине са бројем становника као један град..
- Србија је препуна страних служба из свих могућих држава и континената, мислим да не постоји држава на свету у којој више вршљају стране службе и у којој се све, али буквално све, зна и пре него се догоди а једна велика земља изабрала баш такву државу за базу и организацију неких акција по Европи.
- једна озбиљна страна служба једне озбиљне државе врши обуку и организује акцију писања фарбом по споменицима и остављањем свињских глава испред неке установе. Да ли ово раде озбиљне обавештајне службе било које државе или не? . Чак и у СНС-у постоје људи који би нешто озбиљније организовали.
- снимљени аутомобили баш са нашим таблицама (не знам да ли се види на таблици и ауто кућа где је регистровано возило) а вероватно им је на месту злочина, сваком од починиоца, испао пасош и извод из матичне књиге рођених. Ови се нису сетили макар да промене таблице.

Мени пре личи да је ово ср.а.ње које је направила дилеја на власти у жељи да се додвори некоме па пошто не уме да смисли нешто боље направио оваку ретардираност.
Знам само да ћемо ми да на.ј.ебемо као народ.

Искрено, мени овде има ствари које баш "не пију воду":
- Русија има толико велику територију која је ненасељена и могу да бирају место за обуку било кога за било шта а они изабрали баш државу величине једне мање општине са бројем становника као један град..
- Србија је препуна страних служба из свих могућих држава и континената, мислим да не постоји држава на свету у којој више вршљају стране службе и у којој се све, али буквално све, зна и пре него се догоди а једна велика земља изабрала баш такву државу за базу и организацију неких акција по Европи.
- једна озбиљна страна служба једне озбиљне државе врши обуку и организује акцију писања фарбом по споменицима и остављањем свињских глава испред неке установе. Да ли ово раде озбиљне обавештајне службе било које државе или не? . Чак и у СНС-у постоје људи који би нешто озбиљније организовали.
- снимљени аутомобили баш са нашим таблицама (не знам да ли се види на таблици и ауто кућа где је регистровано возило) а вероватно им је на месту злочина, сваком од починиоца, испао пасош и извод из матичне књиге рођених. Ови се нису сетили макар да промене таблице.

Мени пре личи да је ово ср.а.ње које је направила дилеја на власти у жељи да се додвори некоме па пошто не уме да смисли нешто боље направио оваку ретардираност.
Знам само да ћемо ми да на.ј.ебемо као народ.
Posledica politike sedenja na bezbroj stolica.
Takvi i treba da propadnu.

Back