Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.296
dajte mu kecaSamo postavljam logično pitanje. Imaš li ti odgovor?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dajte mu kecaSamo postavljam logično pitanje. Imaš li ti odgovor?
буди конкретна са питањемSamo postavljam logično pitanje. Imaš li ti odgovor?
Probao bih ja pa sta bude.Samo postavljam logično pitanje. Imaš li ti odgovor?
Nadam se. Plus, taj zid treba fizički podići, nalik na onaj između Gaze i Egipta.Znaci opet Berlinski zid kao nekad; samo se sad malo pomerio na istok
Odlicna ideja … mislim da se upravo radi na tome
Ja rusofob? Ne bojim ih se nimalo.не спамуј тему са смарањем око земље коу је еу разорила мајданом само зато јер регуларно изабрана деморкатска власт у тој земљи није кренула путем који је еу предложила
ово је већ тежи облик русофобије, ја ти ту нисам стручан помоћи
да му се прати приватна комуникација ?
јел мислиш и на моменте док дахће крешући граћанке еу да простиш ?
Боже мили , па ова твоја реченица заслуђује да уђе у анале којештарија на крстарици
![]()
![]()
шта је тебе довело до толке нетрпељивости према русији ?Nadam se. Plus, taj zid treba fizički podići, nalik na onaj između Gaze i Egipta.
видим.Ja rusofob? Ne bojim ih se nimalo.
Prezirem ih, nije to nikakav strah.видим.
Ovo ne lici na Srbe, nego na kriminalce i olos bilo koje nacionalnosti, a rekla bih i da su bez vere (jer ne postuju tudju).Тужилаштво у Паризу задњих месеци истражује провокативне и узнемирујуће инциденте. Неко, нису знали ко, намерно заоштрава етничке напетости у граду.
Зеленом фарбом су скрнављени споменици жртвама нацизма и синагоге; зидови џамија вандализовани Давидовим звездама, пред врата остављане свињске главе. Једноставно, прљаво, ефектно.
Осумњичени су снимљени у пар инцидената. Неки од њих су возили ауто регистрован у Србији. Како јавља Би Би Си, "Police investigating the latest affair told media that they were approached by a Normandy farmer who said he had sold 'about 10' pigs' heads to two men driving a Serbian-registered car."
https://www.bbc.com/news/articles/cx25414vg7lo
Французи у овим инцидентима препознају акције руских служби. Починиоци су у међувремену идентификовани и интернационалне потернице су издате.
https://www.lemonde.fr/en/france/ar...umping-of-pig-heads-at-mosques_6745830_7.html
Поступајући по тим потерницама, више јавно тужилаштво у Смедереву данас је ухапсило Ф.П, Н.Ћ, А.С, А.Б, Ђ.П, С.П, Н.Ж, Н.Д, А.М, Н.С и Д.М, док је у бекству М.Г. "Sumnja se da je osumnjičeni M.G. koji se nalazi u bekstvu, postupajući po instrukcijama strane obaveštajne službe, na teritoriji Republike Srbije "organizovao i obučavao grupu srpskih državljana... koja grupa je, uz pomaganje K.S., imala za cilj da na osnovu razlike u rasi, boji kože, verskoj pripadnosti, nacionalnosti i etničkom poreklu, na teritoriji Republike Francuske i Savezne Republike Nemačke, krši osnovna ljudska prava i slobode zajemčene opšteprihvaćenim pravilima međunarodnog prava i ratifikovanim međunarodnim ugovorima".
https://www.blic.rs/vesti/politika/...ze-i-rasne-diskriminacije-postavljali/kv8kedb
Long story short, Руси финансирају српске јединице које покушавају да изазову немире на Западу. Не најпаметније од Срба, можда, јер су одмах ухваћени, али и мање паметним суграђанима је потребан посао.
Хвала Русији што мисли на Србе!
![]()
Bez brige, dronovi danas patroliraju granicuNadam se. Plus, taj zid treba fizički podići, nalik na onaj između Gaze i Egipta.
sa ovim se ne zivi normalnoPrezirem ih,
M?sa ovim se ne zivi normalno
Jao, kakve debilčuge pojedini ameri. Novi sistem važiće za sve non EUNiko ne zna sta nosi dan a sta nosi noc … mogla bi EU da dobije po P od Amera i Rusa … svaki dan novo iznenadjenje![]()
Oni to vide ovako; milioni bushmana ulaze u Evropu bez bilo kakve provere a od njih se trazi digitalni ID protiv kojeg se “bore”.Jao, kakve debilčuge pojedini ameri. Novi sistem važiće za sve non EU
Не уопште, ако размотриш да Русији у ствари одговара хапшење ових бабуна. Тиме се саботирају односи Србије и Запада.
Зато их и користе. Имају они боље агенте од Тиосава из Велике Плане ако им је само до диверзија.
Време је за рекалибрацију односа са Русијом.
Win-win situacija za Ruse
Plate srpske budale da prave gluposti i provokacije po EU a kada ih pohapse eto opet koristi za njih
Kako ćemo nahebati, neće nam biti dobro duže vreme
Искрено, мени овде има ствари које баш "не пију воду":Тужилаштво у Паризу задњих месеци истражује провокативне и узнемирујуће инциденте. Неко, нису знали ко, намерно заоштрава етничке напетости у граду.
Зеленом фарбом су скрнављени споменици жртвама нацизма и синагоге; зидови џамија вандализовани Давидовим звездама, пред врата остављане свињске главе. Једноставно, прљаво, ефектно.
Осумњичени су снимљени у пар инцидената. Неки од њих су возили ауто регистрован у Србији. Како јавља Би Би Си, "Police investigating the latest affair told media that they were approached by a Normandy farmer who said he had sold 'about 10' pigs' heads to two men driving a Serbian-registered car."
https://www.bbc.com/news/articles/cx25414vg7lo
Французи у овим инцидентима препознају акције руских служби. Починиоци су у међувремену идентификовани и интернационалне потернице су издате.
https://www.lemonde.fr/en/france/ar...umping-of-pig-heads-at-mosques_6745830_7.html
Поступајући по тим потерницама, више јавно тужилаштво у Смедереву данас је ухапсило Ф.П, Н.Ћ, А.С, А.Б, Ђ.П, С.П, Н.Ж, Н.Д, А.М, Н.С и Д.М, док је у бекству М.Г. "Sumnja se da je osumnjičeni M.G. koji se nalazi u bekstvu, postupajući po instrukcijama strane obaveštajne službe, na teritoriji Republike Srbije "organizovao i obučavao grupu srpskih državljana... koja grupa je, uz pomaganje K.S., imala za cilj da na osnovu razlike u rasi, boji kože, verskoj pripadnosti, nacionalnosti i etničkom poreklu, na teritoriji Republike Francuske i Savezne Republike Nemačke, krši osnovna ljudska prava i slobode zajemčene opšteprihvaćenim pravilima međunarodnog prava i ratifikovanim međunarodnim ugovorima".
https://www.blic.rs/vesti/politika/...ze-i-rasne-diskriminacije-postavljali/kv8kedb
Long story short, Руси финансирају српске јединице које покушавају да изазову немире на Западу. Не најпаметније од Срба, можда, јер су одмах ухваћени, али и мање паметним суграђанима је потребан посао.
Хвала Русији што мисли на Србе!
![]()
Која земља је имала потребу да дестабилизује ЕУ па им је послала све ове силне мигранте?Inače, ako nije Rusija, imaš li ideju koja druga država bi imala potrebu da destabilizuje EU?
Posledica politike sedenja na bezbroj stolica.Искрено, мени овде има ствари које баш "не пију воду":
- Русија има толико велику територију која је ненасељена и могу да бирају место за обуку било кога за било шта а они изабрали баш државу величине једне мање општине са бројем становника као један град..
- Србија је препуна страних служба из свих могућих држава и континената, мислим да не постоји држава на свету у којој више вршљају стране службе и у којој се све, али буквално све, зна и пре него се догоди а једна велика земља изабрала баш такву државу за базу и организацију неких акција по Европи.
- једна озбиљна страна служба једне озбиљне државе врши обуку и организује акцију писања фарбом по споменицима и остављањем свињских глава испред неке установе. Да ли ово раде озбиљне обавештајне службе било које државе или не? . Чак и у СНС-у постоје људи који би нешто озбиљније организовали.
- снимљени аутомобили баш са нашим таблицама (не знам да ли се види на таблици и ауто кућа где је регистровано возило) а вероватно им је на месту злочина, сваком од починиоца, испао пасош и извод из матичне књиге рођених. Ови се нису сетили макар да промене таблице.
Мени пре личи да је ово ср.а.ње које је направила дилеја на власти у жељи да се додвори некоме па пошто не уме да смисли нешто боље направио оваку ретардираност.
Знам само да ћемо ми да на.ј.ебемо као народ.
Ma da, a USA prikuplja biometrijske podatke 20+ godina.Niko ne zna sta nosi dan a sta nosi noc … mogla bi EU da dobije po P od Amera i Rusa … svaki dan novo iznenadjenje
Sa osiromašenim..Ne znam sto se potresate oko tih francuskih qurvi koje su ubile srpskog kralja u njihovoj kuci.
Bilo je tu i nekih dobrih stvari sa njihove strane, ali nisu im ni Srbi streljali pilote na Palama kad su bacali bonbone srpskoj deci iz aviona.