Добар посао за све пријатеље Русије

Не уопште, ако размотриш да Русији у ствари одговара хапшење ових бабуна. Тиме се саботирају односи Србије и Запада.

Зато их и користе. Имају они боље агенте од Тиосава из Велике Плане ако им је само до диверзија.

Време је за рекалибрацију односа са Русијом.

Win-win situacija za Ruse

Plate srpske budale da prave gluposti i provokacije po EU a kada ih pohapse eto opet koristi za njih

Kako ćemo nahebati, neće nam biti dobro duže vreme

Plate srpske budale da prave gluposti i provokacije po EU a kada ih pohapse eto opet koristi za njih

Ne znam sto se potresate oko tih francuskih qurvi koje su ubile srpskog kralja u njihovoj kuci.

Bilo je tu i nekih dobrih stvari sa njihove strane, ali nisu im ni Srbi streljali pilote na Palama kad su bacali bonbone srpskoj deci iz aviona.

Да, то је стратешко размишљање: сваки резултат је победа.

Ако агенти не буду ухваћени, пошаљеш их опет да наставе да шире немир по градовима Запада.

Ако агенти буду ухваћени то саботира односе Србије са Западом; Србија као компромитовани саучесник Русије, или режим у краху који не контролише своју територију.

Воде свој мизерни рат преко српских леђа, док Вучић муче на четири ноге.

Ne znam sto se potresate oko tih francuskih qurvi koje su ubile srpskog kralja u njihovoj kuci.

Bilo je tu i nekih dobrih stvari sa njihove strane, ali nisu im ni Srbi streljali pilote na Palama kad su bacali bonbone srpskoj deci iz aviona.

Kralja nisu ubili Francuzi več njegove ustaše i VMRO-ovci sa kojima je pravio državu

Drugo, ne potresam se ni malo oko Francuza, gledam naše interese i da ne nahebemo ako ne moramo

Gledam kako nas braća Rusi huškaju da se zamerimo EU, baš bi im to odgovaralo, malo je što su oni zaglibili do guše, daj još nekoga da usreće.

Illja Garasanin na sednici vlade 1852 god..
"Šta to žele od Srba Rusi? Kakvu blagodarnost od nas očekuju? Nisu Srbi sobstvenost cara Nikolaja, da im on izbira predsedatelja vlade niti da postuplenijima njegovim upravlja. Ni ja nisam njegov lutak, da me on izbira ili pomera.

A zašto je mene najposle stalo za to, trpi li me Rusija ili ne?! Ni ja, kao ni vi, ne jedem lebac zubima rusijskim, nego mojim sobstvenim zubima. Ja, kao ni vi, ne suštestvujem zaslugom Rusije, nego mojom sobstvenom, i još više, mojih predaka.

Kad se je moj otac Milutin, sa vašim očevima borio za današnju slobodu mog Otečestva, kad je on krv svoju za to prolivao dejstvitelno, nije od znao, a ni očevi vaši, ima li tijeh Rusa na svetu.

Kralja nisu ubili Francuzi več njegove ustaše i VMRO-ovci sa kojima je pravio državu

Drugo, ne potresam se ni malo oko Francuza, gledam naše interese i da ne nahebemo ako ne moramo

Gledam kako nas braća Rusi huškaju da se zamerimo EU, baš bi im to odgovaralo, malo je što su oni zaglibili do guše, daj još nekoga da usreće.
Za ruje mozemo reci da su neutralni; niti su se pokazali prijateljima ni neprijateljima u zadnjih 100 godina.
Srbi se bezpotrebno loze na to prijateljstvo i nikad docekanu ruku pomoci.
Sedeti na vise stolica je qurvinska politika i to niko ne ceni.

Tamo moraš da ostaviš podatke.
Profi igrači za te namene uglavnom ukradu kola pa ih posle negde spale.
Наравно има смисла, али опет је крађа кола проблематична.
Више смисла има користити лажне документе. БИА бар толико може да уради, да направи лажна документа и после не можеш да их ухватиш тако лако и не морају бити ни српска документа, могу руска.

Политика - https://www.politika.rs/scc/clanak/...a-subverzivne-akcije-po-francuskoj-i-nemackoj

Нова - https://nova.rs/vesti/hronika/svinj...a-terorisala-ljude-po-evropi-bia-ih-uhapsila/

Вест је сад свуда.

Какав успех за Србе и српски престиж, бити регрутован за овако нешто. Врло озбиљна држава.
Pa zar nije? Inače ne bi najbolja služba na svetu (kao što je sve rusko najbolje) koristila Srbe za svoje slobodarske ciljeve.

по ко зна која твоја тема о злим русима...

опусти се - то је претходно битно за твоје здравље јер та оптерећеност и русофобија свакодневна и у свему свакако није добра ствар по тебе, а са друге стране престани да нас стално замајаваш малтене једним истим...

руси, руси еј руси!

бла бла бла
Ma dobrice su Rusi.
Krenuli iz dobrote uništavati tuđu državu.
Micice male.
Svim ruskim državljanima treba zabraniti ulazak u EU. Ako postoji neka iznimka, onda ga se treba ispitati, sigurnosno provjeriti i naći način kako da se prati njegova privatna komunikavija dok god je na području EU.

Кажу да се неки Срби, по налогу Русије, мажу ималином и онда силују по западној Европи, како би изазвали нетрпељивости у том мултинационалном и мултикултурном рају.
Ne kažu, dovoljno je što je uhapšeno 11 osoba koje su takve stvari radile po Parizu i Berlinu. Nisu bitne toliko te osobe, već nalogodavac. A to što informer to nije stavio kao udarnu vest je verovatno ''izmišljotina'', zaključak pojedinih ovdašnjih :mrgreen: Niko od stranih zvaničnika nije pomenuo Rusiju, ali ih pominju zvanični mediji. Inače, ako nije Rusija, imaš li ideju koja druga država bi imala potrebu da destabilizuje EU?

Ma dobrice su Rusi.
не спамуј тему са смарањем око земље коу је еу разорила мајданом само зато јер регуларно изабрана деморкатска власт у тој земљи није кренула путем који је еу предложила
Micice male.
Svim ruskim državljanima treba zabraniti ulazak u EU.
ово је већ тежи облик русофобије, ја ти ту нисам стручан помоћи
Ako postoji neka iznimka, onda ga se treba ispitati, sigurnosno provjeriti i naći način kako da se prati njegova privatna komunikavija dok god je na području EU.
да му се прати приватна комуникација ?

јел мислиш и на моменте док дахће крешући граћанке еу да простиш ?

Боже мили , па ова твоја реченица заслуђује да уђе у анале којештарија на крстарици

Ako postoji neka iznimka, onda ga se treba ispitati, sigurnosno provjeriti i naći način kako da se prati njegova privatna komunikavija dok god je na području EU.
:roll: :sad2:

Poslednja izmena:
Ma dobrice su Rusi.
Micice male.
Svim ruskim državljanima treba zabraniti ulazak u EU. Ako postoji neka iznimka, onda ga se treba ispitati, sigurnosno provjeriti i naći način kako da se prati njegova privatna komunikavija dok god je na području EU.
Ništa bez dokazivanja. :mrgreen:

Ma dobrice su Rusi.
Micice male.
Znaci opet Berlinski zid kao nekad; samo se sad malo pomerio na istok :lol:

Odlicna ideja … mislim da se upravo radi na tome

Ne kažu, dovoljno je što je uhapšeno 11 osoba koje su takve stvari radile po Parizu i Berlinu. Nisu bitne toliko te osobe, već nalogodavac. A to što informer to nije stavio kao udarnu vest je verovatno ''izmišljotina'', zaključak pojedinih ovdašnjih :mrgreen: Niko od stranih zvaničnika nije pomenuo Rusiju, ali ih pominju zvanični mediji. Inače, ako nije Rusija, imaš li ideju koja druga država bi imala potrebu da destabilizuje EU?
куку и леле

јеси ти то озбиљна ?

Poslednja izmena:

Back