Dobar dan! Ta-ta-ta-tira! Cenzura.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni su ove izmene bas cool, ovaj 4um konacno pocinje da lici na nesto.
Super!!! Ne znam kako je kod vas stanje, al' ja sam nabr'o skoro višeopomena i obojenih kartončića nego što napisah postova!!!:lol::lol::lol::lol: Sad sam suočen sa situacijom da moram da "gmižem" pred modom kako bi opstao na Forumu!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Sad od opomena skoro da mogu da napravim sedmični kalendar prema isteku važenja istih!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Super!!! Ne znam kako je kod vas stanje, al' ja sam nabr'o skoro višeopomena i obojenih kartončića nego što napisah postova!!!:lol::lol::lol::lol: Sad sam suočen sa situacijom da moram da "gmižem" pred modom kako bi opstao na Forumu!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Sad od opomena skoro da mogu da napravim sedmični kalendar prema isteku važenja istih!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ne dozvoli da postaneš beskičmenjak.:shock: Samo napred....uspravno.....Srbija se saginjati neće. 8)

Ne znam šta je brisano na karikaturama, ali mi se dopada situacija kada se ne otvara 5 tema o jednom događaju. To je izuzetno otežavalo snalaženje na forumu. Ako fokusiramo diskusiju na jedno mesto dobićemo na kvalitetu. Nekima će se sad činiti da branim Irona, ali to je potpuno nepotrebno. Brani se on sam odlično, a tek što napada ...

Zamisli kako je onima koji "gmizu" pod...:oops::lol:
Evo, najezda sa pdf. Zasto kazes ljubav a mislis na sex":oops::oops:

Je l", znaci da ocekujem:wink:
Paaaa... ukoliko diskusija postane isuviše demokratska za ukus moda aha, al' svakako ne mojom inicijativom!!! Opomena i ban u slobodi izražavanja političke misli predstavljaju latentnu opasnost!!!
Dovoljno je samo da se ne poklope tvoji standardi shvatanja slobode izražavanja političke misli sa standardima prihvaćenim od strane moda i onda ... shvataš:|:lol:!!!
Na kraju se sve manje-više svodi na teški subjektivizam (iliti odsustvo objektivnosti)!!! Reklo bi se - "ništa nije idealno (a možda je i gore od tog:lol::wink:)"!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back