*BILJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.189
Dok ne zakljucaju, da pozdravim sabackog zeta
Sta cete, Sapcanke su naj, naj, naj..........
POBEGLA sam
))

Sta cete, Sapcanke su naj, naj, naj..........
POBEGLA sam
))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

))Pametnom- i jednom dosta
Istina je TERMINALNA, od nje nema dalje, zete:wink:

Opet ... Ostavi, bre, Slobu na Miru !![]()
Mира је сада плавуша, а Слобе више нема...Opet ... Ostavi, bre, Slobu na Miru !![]()
Pa šta onda??? Zar nije idealan???8-)8-)8-)8-)Partijski program = Biblija???![]()
Super!!! Ne znam kako je kod vas stanje, al' ja sam nabr'o skoro višeopomena i obojenih kartončića nego što napisah postova!!!Meni su ove izmene bas cool, ovaj 4um konacno pocinje da lici na nesto.

Sad sam suočen sa situacijom da moram da "gmižem" pred modom kako bi opstao na Forumu!!!

Super!!! Ne znam kako je kod vas stanje, al' ja sam nabr'o skoro višeopomena i obojenih kartončića nego što napisah postova!!!Sad sam suočen sa situacijom da moram da "gmižem" pred modom kako bi opstao na Forumu!!!
Sad od opomena skoro da mogu da napravim sedmični kalendar prema isteku važenja istih!!!![]()
Nisam se ni sekund sagnuo!!!Ne dozvoli da postaneš beskičmenjak.:shock: Samo napred....uspravno.....Srbija se saginjati neće. 8)

Ajd nek mod ovlaštenja nečemu i posluže!!!...Brani se on sam odlično, a tek što napada ...

zet, nego šta...a tazbina sva za Čedu
Šabac ti je to

Super!!! Ne znam kako je kod vas stanje, al' ja sam nabr'o skoro višeopomena i obojenih kartončića nego što napisah postova!!!Sad sam suočen sa situacijom da moram da "gmižem" pred modom kako bi opstao na Forumu!!!
Sad od opomena skoro da mogu da napravim sedmični kalendar prema isteku važenja istih!!!![]()
ops:
ops:
ops:Glavu gore pa makar gmizali po podu!!!![]()
Stvar je u tehnici puzanja!!! Kad sam na leđima, glava;-) je obavezno uspravna!!!Ma kad je glava gore, sve je to - USPRAVNO![]()

Zamisli kako je onima koji "gmizu" pod...ops:
Evo, najezda sa pdf. Zasto kazes ljubav a mislis na sex"ops:
ops:

...a na Politici pomeneš sex, dobiješ opomenu???![]()

Stvar je u tehnici puzanja!!! Kad sam na leđima, glava;-) je obavezno uspravna!!!![]()

Poene, kazu da se sad dele nekakvi poeni, pa sto da ja ne dobijem nijedan, mislim na te ,nagrdne![]()
Paaaa... ukoliko diskusija postane isuviše demokratska za ukus moda aha, al' svakako ne mojom inicijativom!!! Opomena i ban u slobodi izražavanja političke misli predstavljaju latentnu opasnost!!!Je l", znaci da ocekujem:wink:
!!!
:wink
"!!!