Dobar dan! Ta-ta-ta-tira! Cenzura.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nepoznavanje korisnika o pravilima komunikacije na forumu ne znači da moderator treba da kulira...

Додатне информације
Датум рођења: 22.12.1975.
Старосна доб: 32
Biografija: Šta god da kažem, ne bi mi verovali
Mesto: Beograd
Interesovanja: Krstarica

Па зашто онда ти не поштујеш форумска правила? За биографију си ставио "Šta god da kažem, ne bi mi verovali"... Дајеш лош пример осталима! Ту требаш заправо да напишеш своју биографију!!! Немој сада да те банујем!

Budite srećni jer imate mogućnost rasprave sa svim političkim opcijama što na drugim forumima i nije slučaj.
Ja сам срећан! Веселим се од среће...

A sad što je pojedincima partijski program biblija kolege i ja nismo krivi.
Који су то појединци и којим партијама они припадају? Питам јер их не препознајем...

p.s. nemojte da zaključujete ovčjim sistemom razmišljanja da uvek jedna te ista osoba briše bogomudrosti "prijatno raspoloženih" korisnika.
Samo razmišljanje može naterati čoveka da ćuti.
Пссс...

Da bih Vam mogao precizno odgovoriti, morate da mi razjasnite da li mislite na članove ili nickove koje članovi koriste?

Zasto Jevrejin na pitanje uvek odgovara pitanjem?
A zasto Jevrejin ne bi na pitanje odgovorio pitanjem?

Mislim na to da se pojedinim clanovima dozvoljava krsenje pravilnika a drugi se , zbog iste stvari kaznjavaju. Na to mislim.

P.S. pazi sad..."ovo je privatan forum i ima da bude..."8-)

Hehe, uživam u tome dok se udaraš po prstima da nešto ne odgovoriš.:lol: A imaš inspiraciju. Muka.:lol:

spanish_inquisition_1.jpg

Da, svi se zabavljate a ja na mukama neopisivim :(

Zasto Jevrejin na pitanje uvek odgovara pitanjem?
A zasto Jevrejin ne bi na pitanje odgovorio pitanjem?

Mislim na to da se pojedinim clanovima dozvoljava krsenje pravilnika a drugi se , zbog iste stvari kaznjavaju. Na to mislim.

P.S. pazi sad..."ovo je privatan forum i ima da bude..."8-)

Istorijat povreda pravilnika postoji, sistem prijavljivanja nedoličnih komentara postoji...
E sad što se neko pravi Turčin...

Interesi korisnika i interesi foruma moraju da se usaglase.
Promena u načinu funkcionisanja je mnogo povoljnija za korisnike nego li je to bio slučaj ranije.
Svaki korisnik može da vidi u svom profilu da li ima i zašto opomenu koja naravno ima svoj rok važnosti.
Time se izbegava svaka varijanta da neko pomisli kako moderator ima protiv nekog nešto lično.

Naravno, ono što vi ne vidite, a i ne treba, su gomile provokatorskih poruka "ostrašćenih komšija" koje eto, po novom sistemu, vrlo lako bivaju odstranjene a da vi to i ne primetite.
Takvi "korisnici" ne dobijaju nikakve opomene :wink:

Ne bih voleo da sam bilo gde rekao da moderatori protiv pojedinaca imaju "nešto lično". Teško bi mi bilo da u to i poverujem. I mislim da je normalno da se moderatori ne odnose lično prema forumašima.

Uvek vas kritikujem sa stanovišta svog ukusa, koji naravno nikom nije merodavan. Mislim da treba pustiti mnogo više postova jer svi se mi ovde hvatamo za napisane reči i njihovo značenje. Tako imamo motiva za reakciju. Lepo je dok to ne prelazi "neke granice", a gde su one ... to ne vredi raspravljati.

Lično, mislim da je forum izgubio jednog boljih i zabavnijh forumaša onog momenta kad si postao moderator. Iskreno, uvek sam rado čitao tvoje postove. Sad silom dužnosti, moraš da se uzdržavaš, budeš bezličan ... Šta ti je to trebalo ? Ma nema veze ...

P.S. Makar bi Baba-Višnja mogla češće da dolazi ...

Budite srećni jer imate mogućnost rasprave sa svim političkim opcijama što na drugim forumima i nije slučaj.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
A sad što je pojedincima partijski program biblija kolege i ja nismo krivi.
NARAVNO!!! Sram ih bilo kad svoj politički program zasnivaju na deset Božijih zapovjesti!!!:twisted:
p.s. nemojte da zaključujete ovčjim sistemom razmišljanja da uvek jedna te ista osoba briše bogomudrosti "prijatno raspoloženih" korisnika.
Krivi navod!!!!:lol::lol::lol:
Samo razmišljanje može naterati čoveka da ćuti.
To nije pravilo jer mogućnosti i posljedice razmišljanja zavise, u prvom redu, od intelektualnog kapaciteta čovjeka!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back