Ja sam lično verovatno jedna od najvećih boraca PROTIV demokratije. .... Što se demokratije i diktature tiče… pogledajte ovaj forum.:shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A to.
Mozda se dele akcije od krstarice,predizborna obecanja.![]()
Ja sam lično verovatno jedna od najvećih boraca PROTIV demokratije. .... Što se demokratije i diktature tiče… pogledajte ovaj forum.:shock:

Budi malo konciznija, protiv demokratije ili "demokratije":wink:
To su dva razlicita pojma, i jedan drugog redovno iskljucuje![]()
Poene, kazu da se sad dele nekakvi poeni, pa sto da ja ne dobijem nijedan, mislim na te ,nagrdne![]()
Zar:wink:
Pa, bogami, koliko se oni trude, moracemo uzeti test na trudnocu:razz:
O da, ima tu prijateljskih i neprijateljskih veza, jel da? Kao i u društvu… isti smo mi svuda i u real i u virtual.

Ne sekiraj se, bodovanje svakog od nas je neizbježno!!! Kad tad!!! Pogotovo što se izgleda krenulo sa "čašćenjem" i šakom i kapom!!! Ja sam već jednom tako "ocijenjen" mada mi niko nije pojasnio šta ta mjera uopšte znači pa i ne vidim nekakav smisao takvih sankcija!!! U čemu smisao "upozorenja" za koje upozoreni ne zna sa kakvom ozbiljnošću je upozoren??? Upozorenje, kao takvo, aj ok (bilo ih je i ranije), ali je neozbiljno uvesti novu praksu, a da prije toga nigdje na Forumu nije istaknut nekakav pravilnik ili pojašnjenje koje objašnjava politiku kažnjavanja (kriterijume dodijele bodova i kaznene efekte tih bodova)!!! Ovo stvarno postaje ozbiljan problem i nadam se da će ga neko od nadležnih već uočiti i na vrijeme otkloniti!!!
Međutim nek ide kako je krenulo pa ko preživi nek procijeni dal' su efekti pozitivni ili negativni po dinamiku i tok diskusija!!!!!!
Ponavljam - Lično mislim da to nema nekakav afirmativan efekat, al' ...:|
TacnoSvako u svojoj kući propisuje pravila, jel tako? Recimo, u mojoj se kući ne puši. Možeš da si pušač kakav hoćeš, ne može. I nemam šta da dajem objašnjenja bilo kome. Kome se dopada, nek izvoli, ko neće, doviđenja, nikom ništa, nije mi ni žao…![]()
Tacno
A cija je ovo kuca???
Svako u svojoj kući propisuje pravila, jel tako? Recimo, u mojoj se kući ne puši. Možeš da si pušač kakav hoćeš, ne može. I nemam šta da dajem objašnjenja bilo kome. Kome se dopada, nek izvoli, ko neće, doviđenja, nikom ništa, nije mi ni žao…![]()

Tacno
A cija je ovo kuca???
Ma to sa propisivanjem pravila je ok, al' čemu "bodovanje" kad niko od nas uopšte ne zna šta ono nosi sa sobom??? Mislim, kao trebali bi kao da imamo nekakav lični Forumski "kredit" mogućih kikseva pa da nam ti bodovi smanjuju kredit i da sami znamo koliko smo blizu da budemo konkretnije sankcionisani, a zapravo to uopšte nije situacija!!!Svako u svojoj kući propisuje pravila, jel tako? Recimo, u mojoj se kući ne puši. Možeš da si pušač kakav hoćeš, ne može. I nemam šta da dajem objašnjenja bilo kome. Kome se dopada, nek izvoli, ko neće, doviđenja, nikom ništa, nije mi ni žao…![]()
Sudeci po njenoj ostroj i vrlo gruboj reakciji, njena, ili je ona necija![]()

Ma to sa propisivanjem pravila je ok, al' čemu "bodovanje" kad niko od nas uopšte ne zna šta ono nosi sa sobom??? Mislim, kao trebali bi kao da imamo nekakav lični Forumski "kredit" mogućih kikseva pa da nam ti bodovi smanjuju kredit i da sami znamo koliko smo blizu da budemo konkretnije sankcionisani, a zapravo to uopšte nije situacija!!!
Prije i poslije uvođenja bodova politika kažnjavanja ostaje nejasna!!! Ovo svakako nisu krivi modovi već oni koji su im takvu praksu postupanja proslijedili bez bilo kakvog obrazloženja smisla iste!!! Evo, bilo bi dobro kada bi nam mod pojasnio npr.:
Sa koliko bodova slijedi ban korisnika?
Dal' su bodovanja vremenski ograničena?
Kakva vrsta prekršaja za sobom povlači sankciju bodovanja?
Šta znače oni žuti, a šta crveni kartoni!!!
i još par tome sličnih nejasnoća!!!
Onda bi efekat mogao da ima neki konkretan smisao i uticaj na promjenu ponašanja članova u diskusiji!!!8-)
ne več Ironova kuca... Demokratija ili diktatura?
Pa kako nije moguće promeniti kraljicu. Samo ponudiš dovoljno visoku cenu i sam si kralj, car, šta god… Ako umeš.
![]()
To će biti uskoro, kad se usvoji novi Zakon o saobraćaju.

8-)ne več Ironova kuca... Demokratija ili diktatura?
Pa kako nije moguće promeniti kraljicu. Samo ponudiš dovoljno visoku cenu i sam si kralj, car, šta god… Ako umeš.
![]()
E onda super:razz:, a do tada, toliko o ozbiljnosti Foruma pošto BODOVANJE članova je SADA potpuno van Pravilnika Foruma!!!8-)
Valjda je nekom od forumskih vezira jasno da među korisnicima ima i pravnika!!! Insistiranje na ozbiljnosti Foruma uz nametanje prakse moderiranja bez prethodnog prilagođavanja Pravilnika je jako neozbiljno čak i za mnogo slabije posjećene sajtove!!!
Ovdje raspravljamo o političkim temama i svi mi već dobro znamo kako se naziva društveno uvođenje prakse koja nije u skladu sa prethodno propisanim i objavljenim pravilima postupanja!!!
Pa da te vidim kako ćeš kroz crveno svetlo i preko pune linije. Pa ponovo na polaganje. 'Ajde sad... 
al ste se uskokodakali :shock:
mislim i da popiješ ban pa nije kraj svijeta
ionako je bilo previše vrijedjanja i pogrdnih imena, a moramo biti svjesni da i maloljetnici znaju koristiti kompjutere.
malo više kulture nije na odmet.
isto tako se i svakojake gluposti spam , chat i trolovanje jako raširilo.
onda otvoriš temu i vidiš samo prva dva posta imaju veze sa temom ostalo je medjusobno prepucavanje sa sve manje i manje argumenata a obrnuto proprcionalno količina osobnih uvreda.![]()
Vrlo mi je drago što sad Hrvatska ima svoju izviđačku organizaciju :?
Sledeći put, kada se pome Iran i postavljanje ruskih raketa a Vi prepišite celu Bibliju.
Time bi trebalo da proverimo da li živimo u demokratiji ili kompetencija moderatora?