Do anala je došlo...

Do analnog seksa je došlo...

• Na insistiranje partnera...

glasova: 7 24,1%
  • Lićne želje da probam...

glasova: 10 34,5%
  • Nije (još) došlo...

glasova: 3 10,3%
  • Niti će doći...

glasova: 9 31,0%

• Ukupno glasova
    29
Ne nisam brate.
Sta ti treba? Medicinsko objasnjenje vadzinalne regije? A gde pecat?
Разорачао си ме као човек али пре свега као експерт за интиму. Као експерт за интиму, ти би требао да знаш да код жене постоје три рупе -- уретра, вагина и анус -- те да се највиши степен интиме постиже уретралним сексом :heart: Анални је дечија игра, шта је то . . .

Разорачао си ме као човек али пре свега као експерт за интиму. Као експерт за интиму, ти би требао да знаш да код жене постоје три рупе -- уретра, вагина и анус -- те да се највиши степен интиме постиже уретралним сексом :heart: Анални је дечија игра, шта је то . . .
Ti ili si lud ili ti geno...
Kada zena piski iz uretre to se sve lepo rasprsne svuda po VAGINALNOJ regiji, usmine najvise. I to bude poprilicno mokro od urina. Moze ona onako s dva prstica da rasiri, al ne vredi 😜
I to je moja ekspertska poenta. A ti se i dalje lepis za crteze iz biologije iz srednje. Uretra je unutra, nije neki elien koji se nalaziizmedju chmara i vazdajnera.
Jeebote lika...

Kada zena piski iz uretre to se sve lepo rasprsne svuda po VAGINALNOJ regiji, usmine najvise. I to bude poprilicno mokro od urina. Moze ona onako s dva prstica da rasiri, al ne vredi 😜
I to je moja ekspertska poenta. A ti se i dalje lepis za crteze iz biologije iz srednje. Uretra je unutra, nije neki elien koji se nalaziizmedju chmara i vazdajnera.
Jeebote lika...
Ај понови то још десет пута, као да до сад нисмо чули. Твоја поенте је да свака радња може да доведе до тога да се упрљаш те да самим тим логички следи да је анални секс океј. Не бих се сложио да је то добар аргумент . . . али мене више занима шта ти имаш против уретралног секса :think: Што си толико заутцан?

Ај понови то још десет пута, као да до сад нисмо чули. Твоја поенте је да свака радња може да доведе до тога да се упрљаш те да самим тим логички следи да је анални секс океј. Не бих се сложио да је то добар аргумент . . . али мене више занима шта ти имаш против уретралног секса :think: Што си толико заутцан?
Evo ga, skapirao je, bfavo, welcome back brate.
Pa i ti pisas na tukija pa joj ga guras u vadzajnera. Ili hoces da kazes da tuki pisa na nos a svrsava na surlu?

Za cega ili protiv cega trazis argument? :think:

Mislim da je vec kasno...
K'o sto Manem lepo rece - nije o tome tema.

Plasio sam se da ce neko poceti da "moralise" govorima o sporednim stvarima i time "uplasiti" i odvratiti od ostavljanja komentara nekoga ko bi, mozda, imao sta da kaze na temu... A cela tema ispade samo o tome...

Mislim da je vec kasno...
K'o sto Manem lepo rece - nije o tome tema.

Plasio sam se da ce neko poceti da "moralise" govorima o sporednim stvarima i time "uplasiti" i odvratiti od ostavljanja komentara nekoga ko bi, mozda, imao sta da kaze na temu... A cela tema ispade samo o tome...

Niko ovde nije moralisao koliko mi se cini..svako je rekao neko svoje misljenje na temu..
Ja cu i bukvalno da odgovorim javno na temu...do analnog seksa sa mnom niko nije dosao niti ce doci...
Da li je to moralisanje ili samo moj stav o toj vrsti pojave?
Da li sam ja manje zena samim tim?
Da li sam zatucana ili pak normalna?

...veruj mi, normalna sam, normalnija od 99% posto ljudi koji se smucaju po internetu...

dokle vise o analu/oralcu..
..pa stvarno dokle...pitam se zasto je to toliko tabu tema...jel to nekome toliko uzbudljivo da drka uz takve razgovore, ne razumem?...
Bogte ako je nekome to odvratno automatski je kreten, konzerva, zatucan a ako neko to voli automatski je gej...pa dokle omalovazavanja brate slatki...
Budalastine...
Postuj me postovacu te i gde je tu problem...

Back