Praktikuje se hiljadama godina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Praktikuje se hiljadama godina.
А данас није нешто што се сервира путем медија? И није нешто о чему се машта и нешто што се практикује?Praktikuje se hiljadama godina.
Gde je problem?А данас није нешто што се сервира путем медија? И није нешто о чему се машта и нешто што се практикује?![]()
Jao sto mozes kenjati, ama bas nikakve veze samo da bi opravdao svoj stav, poredis stvari koje radis sa svojim partnerom sa nekim drugim, zaboravio si magarca ili glistu da navedes.Та врста "опуштености у сексу" о којој причаш подразумева да не размишљаш рационално већ да се водиш принципом задовољства које каже, "Ако ти нешто пружа задовољство, онда је добро."
Но, да ли је тачно да је оно што пружа моментално задовољство добро?
Даћу ти бизаран пример. Рецимо да сте ти и твоја мајка "сексуално опуштени" на начин који си горе описао. То значи две ствари. Прво, да сте спремни да све пробате у сексу. И друго, да одлуке доносите на основу тога да ли резултују моменталним задовољством или не. А то у ствари значи да би 1) ти и твоја мајка требали да пробате да имате секс, и 2) да уколико вам се допадне исти донесете закључак да је такав секс добар и да би требали да наставите са истим.
Сад би могли да се запитамо да ли сте ти и Напокон сексуално опуштени до те мере, и ако нисте, зашто нисте?Зашто нисте максимално либерални одн. "геј" у правом, оном оригиналном, смислу те речи?
И ако сте у потпуности сексуално опуштени, зашто не пробате да спавате један с другим?![]()
Проблем је у томе што си рекао да није модеран тренд. А очигледно јесте. То што се практиковао негде, некада, из неких разлога, са неком учесталошћу то не оспорава.Gde je problem?![]()
Znas ono imatu potrebu da to kazes:ne voulim te ja a ne vole te ni moji dlugali. A nesto orbitiramo svi oko tebe i zgrazavamo se.Ух брате уско к'о у доопету!![]()
Лупеташ глупости па ти после други крив. Верујем да, попут Напокона, ниси ништа схватио од написаног. Суптилне ствари лако промичу глупавим људима.Jao sto mozes kenjati, ama bas nikakve veze samo da bi opravdao svoj stav. Da me gej na bilo koji nacin privlaci naravno da bi to ucinio.
Kako ti znas kada i koliko se praktikovao nekada?Проблем је у томе што си рекао да није модеран тренд. А очигледно јесте. То што се практиковао негде, некада, из неких разлога, са неком учесталошћу то не оспорава.
Не орбитира нико око тебе него си ти свеприсутан на Љису. Не избијаш из њега. И онда када уђеш. нормално је да човек налети на твоје патетичне баљезгарије и твоје константно кмечање како ти неки тамо непостојећи зли људи константно набијају кривицу звог твоје наводне сексуалности а у ствари збпг твојих девијација.Znas ono imatu potrebu da to kazes:ne voulim te ja a ne vole te ni moji dlugali. A nesto orbitiramo svi oko tebe i zgrazavamo se.
Sve shvatioЛупеташ глупости па ти после други крив. Верујем да, попут Напокона, ниси ништа схватио од написаног. Суптилне ствари лако промичу глупавим људима.
Hoces reci da u vremenu kad mediji nisu postojali nije se praktiziralo ili staА данас није нешто што се сервира путем медија? И није нешто о чему се машта и нешто што се практикује?![]()
Није битно да ли се и колико се практиковао у прошлости. Поента је да је нешто што се сервира данас.Kako ti znas kada i koliko se praktikovao nekada?
Jesu zene u pitanjuU mom slucaju jedno 70%. Nikada na moj zahtev.
Ниси. Само си пронашао начин да избегнеш критику. Попут Напокона. Да си је разумео и пронашао јој фалинку, то сигурно ниси.Sve shvatio![]()
Pa i automobili i kompjuteri su nekada bili moderan trend i servirali se. I plug je nekada bio moderan. I farke. Pitam opet, gde je problem?Није битно да ли се и колико се практиковао у прошлости. Поента је да је нешто што се сервира данас.
Da li se to nudis?Jesu zene u pitanju![]()
Koju falinku i kritiku? Radis sto volis sa svojim partnerom, niko te ne tjera ili visi pritisak na tebe ,nikakvi mediji sta je problem ?Ниси. Само си пронашао начин да избегнеш критику. Попут Напокона. Да си је разумео и пронашао јој фалинку, то сигурно ниси.
Samo u pazuh.Si ti imao ikada anal? Ili da citiram Koju u Lepa sela, jes ti je*o nesto van svog sela?![]()
Pa kako onda toliko znas o analu? I vidim da te žestoko interesuje.Samo u pazuh.
Изгледа да си заборавио зашто сам помињао модерне трендове и комеPa i automobili i kompjuteri su nekada bili moderan trend i servirali se. I plug je nekada bio moderan. I farke. Pitam opet, gde je problem?
Da li se to nudis?
Buhuhu neko spominje a ne taguje buhu huНиси. Само си пронашао начин да избегнеш критику. Попут Напокона. Да си је разумео и пронашао јој фалинку, то сигурно ниси.
Imam drugara crnca geja za tebe. Samo obezbedi dovoljno lubrikanta da ne varnici.doktor si vidim za u bulju; pa ako ikad poludim tebe cu da zovem lol