C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 43.474
Naprotiv, gadi mi se.Pa kako onda toliko znas o analu? I vidim da te žestoko interesuje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naprotiv, gadi mi se.Pa kako onda toliko znas o analu? I vidim da te žestoko interesuje.
Ne znam. Deluješ mi lepo informisan.Naprotiv, gadi mi se.
Znao samImam drugara crnca geja za tebe. Samo obezbedi dovoljno lubrikanta da ne varnici.
Није исто, Напоконе. Али сигуран сам да би волео да јесте. Ја иначе не тагујем нити очекујем да ме тагују.Buhuhu neko spominje a ne taguje buhu hu
Da, nije isto u tvom svetu kolacica.Није исто, Напоконе. Али сигуран сам да би волео да јесте. Ја иначе не тагујем нити очекујем да ме тагују.
hmm...jes ti siguran da nemas limite u seksu tj. imas li ih?Pa i tu ima razlika.
Jedno je upoznati seksualne apetite druge strane i videti kooiko ste zapravo kompatibilni i kroz to ste prepusteni, jer ste na rizini pa i ako to onda vodi ka nekom opstem nezadovoljstvu i frustraciji imati zent i reci: Nismo jedno za drugo A takav odnos je nadrgadnja i redje dodje do toga jer se na startu nadju zajednicke stvari pa i u seksu,
A drugo je: Ja imam limite! Jer imam limite! Jer to je dobro da imam limite i da tebe ohgranicavam zbog nekakve pseudo slobode ili cega vec.
То да ли медији врше притисак или не је посебна прича и није тема расправе коју водим овде.Koju falinku i kritiku? Radis sto volis sa svojim partnerom, niko te ne tjera ili visi pritisak na tebe ,nikakvi mediji sta je problem ?
Nije to poenta, napisao sam ti razliku. Evo da ponovo.hmm...jes ti siguran da nemas limite u seksu tj. imas li ih?
Апсолутно није исто.Da, nije isto u tvom svetu kolacica.
..bili oni sranye ili ne, svi ih imamo...Nije to poenta, napisao sam ti razliku. Evo da ponovo.
Razlika je sto sa nekim ulazis u seksualne odnose gde ste kompatibilni i tu retko dodje do pitanja limita.
I to da nameces limite kao pitanje nekakvog integriteta, sto naravno da ogranicava seks, nesvesna da si s pogresnom osobom i da to tako treba.
E zato su ti limiti sranye.
Da, kompatibilnost je ključna. Npr. dosta mojih partnerki pre mene nije to praktikovalo. A i posle mene. Sa mnom su valjda osetile da mogu da se opuste u tom smislu. Sa prethodnim partnerom ih je bilo blam da o tome i pricaju. Tabu tema.Ima smisla Barbara?
Evo na pr (bez ikakve provokacije, samo kao primer) ti kazes da ne colis analni. Nismo jos spavali. Ka ga volim, to znaci da nismo kompatibilni i da nema poente da imamo seks.
Neki ljudi misle da bi imalo, da analni nije bitan, da je bitna ljubav, veza i td i da ce to da pokrije neke navodno trivijalne stvari u seksu. A to se onda pretoci na dalje, ono sto zovu seks na kasicu, pa onda bude:
Necu da ti popusim, nije dobro za grlo.
Necemo 69, nije dobro za kicmu.
A sto yi toliko i izvoljevas u seksu? Zar ne umes normalno da se seksas kao sav ostali svet?![]()
Podjesi me , gdje sam pogrijesio, kako bi sa ja po tebi trebao da ponasam ?То да ли медији врше притисак или не је посебна прича и није тема расправе коју водим овде.
А ти си изгледа заборавио зашто сам ти се ја уопште обратио![]()
И није. Чињеница да јесте ти непотребно отежава да нађеш одговарјућег партнера. Тако да је много боље да човек нема такве захтеве.analni nije bitan
Sebe ili ljubomora.Meni samo nije jasno koga ubedjuju? Sebe ili druge, da ne vole analni i da im se to gadi i da to rade zle sile sive lobanje protivu ljubavi.
Кад каже компатибилност, мислим да мислин на сексуалну компатибилност тј. на компатибилност по питању сексуалних преференци. Например, ако ти волиш анал а она не, онда нисте сексуално компатибилни.Da, kompatibilnost je ključna. Npr. dosta mojih partnerki pre mene nije to praktikovalo. A i posle mene. Sa mnom su valjda osetile da mogu da se opuste u tom smislu. Sa prethodnim partnerom ih je bilo blam da o tome i pricaju. Tabu tema.
Kompatibilnost nikada nije 100%.Кад каже компатибилност, мислим да мислин на сексуалну компатибилност тј. компатибилност по питању сексуалних преференца. Например, ако ти волиш анал а она не, онда нисте сексуално компатибилни.
To vazi samo u slucaju kad ljudi traze partnera bilo kakvog, odgovarajuci partner je onaj koji sve voli kao i ti.И није. Чињеница да јесте ти непотребно отежава да нађеш одговарјућег партнера. Тако да је много боље да човек нема такве захтеве.
То да него сад нешто гледам и мислим да сам те погрешно разумео. Хоћеш да кажеш да су волеле анал али да нису могле да га имају са претходним партнерима јер га они нису волели. Ја сам те разумео да су хтеле да имају анал с тобом јер сте иначе, ван секса, били компатибилниKompatibilnost nikada nije 100%.
Da. Ili nisu ni znale da vole jer nisu imale prilike da probaju.Хоћеш да кажеш да су волеле анал али да нису могле да га имају са претходним партнерима јер га они нису волели.
Људи се деле на оне који имају већа и на оне који имају мања очекивања по питању секса. Они који имају мања су у бољој позицији јер могу да приуште себи да буду захтевни у вези битнијих ствари. Секс је далеко од најбитније ствари у мушко-женском односу и његова сврха, ако изузмемо прављење деце, није ништа друго него да приушти задовољство. Што већа очекивања по питању секса, то су мање шансе да нађеш одговарајућег партнера и изградиш породицу. Тако да овисност о аналном сексу, и уопште о било каквој необичној врсти секса, те приморава или да нађеш девојку која то воли или да нађеш неку чије ћеш мишљење моћи да промениш.To vazi samo u slucaju kad ljudi traze partnera bilo kakvog, odgovarajuci partner je onaj koji sve voli kao i ti.
ne pricam iz ugla tabu...vec dosadilo vise i bogu i narodu otvarati svaki drugi dan..cak vise nije ni smijesno trolovati temu....pa stvarno dokle...pitam se zasto je to toliko tabu tema...jel to nekome toliko uzbudljivo da drka uz takve razgovore, ne razumem?...
Bogte ako je nekome to odvratno automatski je kreten, konzerva, zatucan a ako neko to voli automatski je gej...pa dokle omalovazavanja brate slatki...
Budalastine...
Postuj me postovacu te i gde je tu problem...
Samo misionar u mraku i da vidiš porodične sreće.Људи се деле на оне који имају већа и на оне који имају мања очекивања по питању секса. Они који имају мања су у бољој позицији јер могу да приуште себи да буду захтевни у вези битнијих ствари. Секс је далеко од најбитније ствари у мушко-женском односу и његова сврха, ако изузмемо прављење деце, није ништа друго него да приушти задовољство. Што већа очекивања по питању секса, то су мање шансе да нађеш одговарајућег партнера и изградиш породицу. Тако да овисност о аналном сексу, и уопште о било каквој необичној врсти секса, те приморава или да нађеш девојку која то воли или да нађеш неку чије ћеш мишљење моћи да промениш.