- Poruka
- 70.066
Ovisnost o analnome seksu, ahaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovisnost o analnome seksu, ahaha
Овисност у смислу да не можеш без нечега. Например, човек не може без воде. Дакле, овисан је о њој. Овисност нију нужно патолошка појава али може бити ако ти штети нпр. ако ти беспотребно отежава да нађеш партнера.Narkomani, drogosi
Не знам колико је корисно да буде мракSamo misionar u mraku i da vidiš porodične sreće.![]()
Разумем поенту и имаш исправан став са своје тачке гледишта али је он филозофски.Овисност у смислу да не можеш без нечега. Например, човек не може без воде. Дакле, овисан је о њој. Овисност нију нужно патолошка појава али може бити ако ти штети нпр. ако ти беспотребно отежава да нађеш партнера.
Пре него што кренеш нешто да исмеваш, потруди се исто да разумеш, да не би испао будала.
То да је патолошка зависност од секса ретка ствар је твоје мишљењеУ које ниси поткрепио ничим. Не очекујем да ћеш то да урадиш, нити мораш, али ваља нагласти.Ma Svetozare, ima zavisnosti od seksa, ali kao sto to rece gore, to su retki slucajevi
Постоје људи који воле да размишљају и да се баве свесном, озбиљном и детаљном кост-бенефит анализом и који су, осим тога, кроз живот имали контакт са сличним, неретко много интелигенијим, људима од којих су могли свашта да науче. Ти, например, не припадаш тој групи. Ти припадаш групи која се води осећањима. И то је читава наука. Ти си од оних који се воде принципом, "Прија, дакле добро је". Животињски приступ. А сво размишљање ти је усмерено ка рационализацији тј. измишљању оправдања за постојеће ставове, навике и преференције. Дефанзивност, осетљивост на критику, ригидност, твоја је главна карактеристика.nego se ja pitam za tvoju dijagnozu brate. Vidis neke djavole u svemu sto nema veze sa pravljenjem dece.
Otkud to? Jel skola? Isprepadala vas nastavnica biologije? :
Ovo ovde deco je vadzajner. Tu ima nekih kanala, to nicemu ne sluzi, ovde piski, e! E! Ovo ovde je materica! Ti se prave bebe! I ovo sve ovde samo tome sluzi!
Хвала на савету који нисам тражио. Врло лепо од тебе. Ништа лепше него кад ти неко кога ни мало не поштујеш несебично да савет који му никада ниси тражио.Drugarski je ovo savet. Ne kazem da sam neki yebac, kazanova, ali sam sa dovoljno zena bio da sam svestan toga. Onog trenutka kada ispalis tako neku iskljucivost i osudu, makar se i ona s tobom slagala da to ne voli, zaboravi na dobar seks. Precutace ona to i potvrditi ali kada budes legao s njom i ona bude osetila da joj treba nesto vise od guraj vadi u glavi ce joj biti fekalika, paprike, sarme, cvarci i fuj, pi kaka. Za sve, ukljucujuci i ono sto bi nju napalilo s pravim muskarcem. I ne ljuti se ako pocme da trazi tog drugog. Nemas pravo.
Da da, siroka tema za specijalizaciju a prvi pominjes zavisnost od seksa ko neki nadri doktor pop na srbin info kanalu.То да је патолошка зависност од секса ретка ствар је твоје мишљењеУ које ниси поткрепио ничим. Не очекујем да ћеш то да урадиш, нити мораш, али ваља нагласти.
Није болест само оно што доктори кажу да је болест. Постоје болести за које доктори неће да ти кажу да је болест ( често зато што ни сами не знају. ) Компликована је то ствар и далеко ван оквира ове теме.
Постоје људи који воле да размишљају и да се баве свесном, озбиљном и детаљном кост-бенефит анализом и који су, осим тога, кроз живот имали контакт са сличним, неретко много интелигенијим, људима од којих су могли свашта да науче. Ти, например, не припадаш тој групи. Ти припадаш групи која се води осећањима. И то је читава наука. Ти си од оних који се воде принципом, "Прија, дакле добро је". Животињски приступ. А сво размишљање ти је усмерено ка рационализацији тј. измишљању оправдања за постојеће ставове, навике и преференције. Дефанзивност, осетљивост на критику, ригидност, твоја је главна карактеристика.
А што се тиче овог твог покушаја да психоанализираш, хајде да кажемо да је смешан
Хвала на савету који нисам тражио. Врло лепо од тебе. Ништа лепше него кад ти неко кога ни мало не поштујеш несебично да савет који му никада ниси тражио.
Но, ја сам лично стопостотно сигуран -- и не само ја, било ко ко држи очи широм отворене -- да се ти врло слабо разумеш у жене. Сама чињеница да те привлаче мушкараче је указатељ на то.
Ти би могао мало да скратиш свој језик. Превише брбљаш. Али озбиљно. Само кењаш. Никаква супстанца. Одговараш само да би одговорио.Da da, siroka tema za specijalizaciju a prvi pominjes zavisnost od seksa ko neki nadri doktor pop na srbin info kanalu.
Нисам изнео никакву студију. Нити сам икада рекао да јесам. Немој да драмиш. Изнео сам ставове, делове поступка којим сам дошао до својих закључака и покушао сам да стимулишем људе на логичко размишљање ( не волим да стављам ово "логичко" испред јер је плеоназам али морам да бих нагласио да мислим на озбиљно размишљање. ) То што се теби то не свиђа јер преиспитује твоја постојећа уверења је твој проблем.Izneo si duboku studiju "od seks je u svrsi iskljucivo pravljenje dece" do "ko voli analni je latentni homo, ovisnik, bezbosnok, zmija, pacov, narkoman" . I ne samo za analni, nego ti je to mantra kad god se pomene nesto za seks.
Морао бих прво да те поштујем да бих имао жељу да слушам твоје савете. Тако да имам. Али ти се редовно губиш у простору и времену.Nemas ti sta mene da postujes.
Много ми се ти нешто залазажеш за поштовање правилника у последње време. Ако је тако, зашто си ти сам, на првој или другој теми, отишао у оф када си почео да причаш о томе како је одсуство аналног секса у вези знак да ту нема праве љубави?Jedino sto mozes je da budes u skladu s pravilima ovog mesta. A jedno od tih je da ne obesrabrujes korisnike da ucestvuju na temi. Dakle, ne voles anal, tvoja stvar. Tema cak nije ni o tome, nego kako je doslo do toga. A ti ko pop Miradj krenuo da prosipas kletve.
Лепо, лепо. Охрабрујуће. И изузетно продуктивно.A ja te zayebavam zbog toga, toliko o postovanju.
Pozdrav!Pozdravi ekipicu koja me ne vouli.