DNEVNIK

prekjuche sam zavrshila dnevnik u koji su upisane zadnje 2 i po godine mog zivota.

trenutno sam u potrazi za nechim dovoljno dostojnim da tu nastavim pisati moj veoma interesantni zivot.

(((((=

pisala sam dnevnike od '98. godine
pa sve do 9. avgusta proshle godine

bash mi je krivo shto sam prestala da pishem, i razmishljam da pochnem opet :)

obozavam svoje dnevnike :heart: i chesto ih chitam
pa onda imam utisak kao da sve ponovo dozivljavam
:heart:
ali, stvarno, mnogo volim da pishem dnevnik :)

pishem dnewnik...iako sam se u zadnje wreme neshto ulenjila,msm *** raspust je...pisheem od 2002 pa do sad i nawikla sam na to,mnogo mi je lakshe ako neki problem stawim na papir...i eto:heart:

Ja sam pisao nesto KAO dnevnik...vise svastaru u koju sam pisao sve sto mi se svidi-lirike,dogadjaje,neke odvale itd...bas mi extra kad uzmem da procitam,prisjetim se svega...i dobro se nasmijem

To je super stvar ali pošto je moj dan ispunjen psovkama(:mrgreen:)ne bi to iznosio na papir.To bi otprilike bilo ovako:
"Nemački p**eri su pobedili Turke na EU prvenstvu u fuci gde sam p**izdeo i i***čkarao sve živo oko mene.Malo mi je falilo da se dohvatim motke koja mi je bila tu pri ruci i da j**em kevu televizoru i tim k**cima..."
Stvarno nije interesantno ali to su bile moje misli u tom trenutku.:neutral:

evo odlomak iz mog dnevnika ( 2000.)

``Dragi dnevnice,
danas sam se posvadjala sa Ivom. Rekla mi je da imam kosu boje povracke a ja njoj da je veoma glupa. Dobili smo pomocnika na treningu. Lici na Johna Walkera. Nije mogao da obuje klizaljke koje mu je trener dao pa nas je samo gledao. Rekao je da sam slatka pa sam sad srecna. Danas su Maja i Aleksa gledali `Okrutne namere` ali ja nisam mogla sa njima jer mi mama nije dala,rekla je da sam jos mala za taj film. Ponovo sam bila tuzna. Idem sad kod bake,pravila je palacinke. Tvoja Z.P.``

ustvari, kad bolje pogledam, ja sam i ovih godinu dana pisala dnevnik
samo ne na isti nachin kao i 10 godina pre toga
ali sam svakog dana pisala pesme o tome shta mi se dogadja...
i skoro za svaki dan imam neku pesmu ;)

obozavam ih :heart:

evo odlomak iz mog dnevnika ( 2000.)

``Dragi dnevnice,
danas sam se posvadjala sa Ivom. Rekla mi je da imam kosu boje povracke a ja njoj da je veoma glupa. Dobili smo pomocnika na treningu. Lici na Johna Walkera. Nije mogao da obuje klizaljke koje mu je trener dao pa nas je samo gledao. Rekao je da sam slatka pa sam sad srecna. Danas su Maja i Aleksa gledali `Okrutne namere` ali ja nisam mogla sa njima jer mi mama nije dala,rekla je da sam jos mala za taj film. Ponovo sam bila tuzna. Idem sad kod bake,pravila je palacinke. Tvoja Z.P.``

Bas je slatko.

Xm...
Zoana bas je sooper xP

E evo moj... jos jedan...

11.06.08___20:50

:) I bought KISS T-shirt... I'm so god damn hippie that I'll kill myself !!! That's so fuckin mega-awesome xD And... Guns n' Roses :P Yey!!!

Xm... bila sam stvarno mnogo srecna :D

Hm, that's not normal...

I evo i moj:

17.01.2007.

:) Danas sam ustala, jela, igrala Dino Island, rucala, izasla napolje, otisla do tetke, vratila se kuci,
gledala film, jela kokice i zaspala...xD

That's the best day of my life! :lol:

pfhahahahaha :hahaha:
pishem o prvom danu u srednjoj
"kada sam ushla u uchionicu, bukvalno mi se smuchilo! kao gnezdo fensera! sve cure su nashminkane, utegnute sa svakakvim frizurama. samo shest dechaka! uzas! a ja kao da sam pala sa marsa u shirokim pantalonama, sva u narandzastom, nenashminkana bez ikakve frizure"
:hahaha:

"devojke su pochele da nose shtikle, torbice, sve su vishe fancy. mislim...ok ako se to njima dopada, ali, definitivno, to nisam ja! ne volim shtikle, jer ne mogu da hodam. ne mogu da nosim suknje- nerviraju me, ne mogu da igram, sedim...ne mogu uske pantalone- ne mogu da chuchnem, da se pomeram, nishta...ne mogu da se shminkam jer uvek moram da pazim da mi se ne razmaze shminka ili da je ne pokvarim. ma, ne volim da budem tako sredjena, osecam se suvishe veshtachki! zato- shiroke pantalone, uska drechava majca, vezana kosa, ogromne patike, sve prstenje koje imam i izlazim!!!"

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
cu da uuumreeeeeeeeeeem
:hahaha:

a tek da ne pishem kad sam na po tri lista psovala fenserke
:mrgreen:

Pišem dnevnik na kompu, i to kad stignem, ugrabim malo vremena kad imam nešto novo da napišem...Nikad ne pišem u njega obične dane, tipa 'ustala sam, jela, raspremila sobu...' i tome slično.
Inače, jako volim da ispisujem stranice novim događajima i razmišljanjima, mada mi čitanje predstavlja veće zadovoljstvo. :heart:

Back