Đoković odglavljen sa aerodroma

pa nije nikako razresio,
a to koga je on narednih dana u srbiji "zarazavao"
se ne tice australijskog zakona:hahaha:
Sud jeste razriješio tu konfuziju preklapanja nadležnosti saveznih i državnih organa i to je konačno. Presuđeno je u Novakovu korist. Naravno i dalje postoji mogućnost deportacije jer na tu eventualnu odluku diskreciono pravo ima ministar za imigracionu politiku Australije. Ali sumnjam da će je poslije odluke suda iskoristiti.
Tačno tako, sudske organe Australije ne interesuje da li je koga Đoković u Srbiji zarazio i da li je ko od one djece ostao bez nekoga u porodici. Njih interesuje zakonitost sprovođenja zakona i prava u Australiji. Organe Australije interesuje da zaštite svoje građane.

Sud jeste razriješio tu konfuziju preklapanja nadležnosti saveznih i državnih organa i to je konačno. Presuđeno je u Novakovu korist. Naravno i dalje postoji mogućnost deportacije jer na tu eventualnu odluku diskreciono pravo ima ministar za imigracionu politiku Australije. Ali sumnjam da će je poslije odluke suda iskoristiti.
Tačno tako, sudske organe Australije ne interesuje da li je koga Đoković u Srbiji zarazio i da li je ko od one djece ostao bez nekoga u porodici. Njih interesuje zakonitost sprovođenja zakona i prava u Australiji. Organe Australije interesuje da zaštite svoje građane.
ajde bre, ne ispadaj smesanz:lol:

Ima Nole puno mana a i ja ih imam još više, priznajem.
Niti pratih sport zadnjih 10 godina, niti me zanima, ali ako ga puste da igra..
Biće to osveta i najbolje Noletovo izdanje u istoriji..Ne bih mu bio sa druge strane mreže.
Onih prirodnih 30-40% rezervi, koje svaki čovek ima, za borbu za opstanak, ovde će da potroši.
Zdravo nam on bio a vi SVI koji čitate..kojekude
🍻

Đokovićev advokatski tim je pobedio Australiju na sudu, koja je rešila da se dogovori, pa je sudija Entoni Keli ukinuo odluku o ukidanju Srbinove vize.
Nakon toga je imigracioni ministar Aleks Hok zadržao diskreciono pravo da ponovo ukine Novakovu vizu.
Prema najnovijim informacijama iz Australije, policija je krenula da uhapsi/privede Novaka, koji se nalazi u prostorijama svojih advokata u Melburnu.
https://rs-lat.sputniknews.com/2022...ic-sud-sport-tenis-australija-1133171106.html

Коначно, онако како смо очекивали!
Сада да сачекамо шта ће Новак да каже: играм или не играм!

samo jos neko da objasni kakve veze ima
zakon o migracijama i ovaj ministar imigrant,
sa djokovicem, kakve veze ima imigracija
sa turistickom ili sportskom vizom,
ovi ne znaju gde udaraju

Nakon odluke Federalnog okružnog i porodičnog suda na proceduralnim osnovama, ostaje u diskrecionom pravu ministra za imigraciju Houka da razmotri ukidanje vize gospodin Đokoviću pod njegovim ličnim ovlašćenjem da otkaže vize u skladu sa članom 133C(3) Zakona o migracijama. Ministar trenutno razmatra ovo pitanje i proces je u toku", saooštio je njegov kabinet.

Đokovićev advokatski tim je pobedio Australiju na sudu, koja je rešila da se dogovori, pa je sudija Entoni Keli ukinuo odluku o ukidanju Srbinove vize.
Nakon toga je imigracioni ministar Aleks Hok zadržao diskreciono pravo da ponovo ukine Novakovu vizu.
Izvini, nije Noletov advokatski tim pobijedio Australiju na sudu, jer je i sud i sudija australijski. Sud je jedna od grana vlasti države Australije.

samo jos neko da objasni kakve veze ima
zakon o migracijama i ovaj ministar imigrant,
sa djokovicem, kakve veze ima imigracija
sa turistickom ili sportskom vizom,
ovi ne znaju gde udaraju

Nakon odluke Federalnog okružnog i porodičnog suda na proceduralnim osnovama, ostaje u diskrecionom pravu ministra za imigraciju Houka da razmotri ukidanje vize gospodin Đokoviću pod njegovim ličnim ovlašćenjem da otkaže vize u skladu sa članom 133C(3) Zakona o migracijama. Ministar trenutno razmatra ovo pitanje i proces je u toku", saooštio je njegov kabinet.

Da stvarno, ova gamad više ne zna gde udara , još da umešaju i kafekuvaricu ministra ekologije koja ima pravo da odlučuje oko ove sportske vize i possrali su sami sebe da ih više ništa na svetu ne opra .

Interesuje me šta Nole gubi ako mu na kraju stvarno doqurči i okrene se i ode ?
Ili ipak i time dobija ? :think:

ok, digao je lepu prašinu i to pozdravljam, više ništa neće biti isto, organizatori su se obrukali do maksimuma ali šta gubi ako ih sve otera u majčinu ?

da ponovim jos jednom,
ministar imigrant, ciji su roditelji
emigrirali sa nekih grckih kozjih staza
odlucuje dal najbolji na svetu
sme da ostane u australiji 2 nedelje
da nije zalosno bilo bi smesno
tacno mi dodje da mu napisem pisamce,
hajde da ih bombardujemo mejlovima
Kakve veze ima da li je najbolji ili najgoi na svetu? I po čemu je Novak najbolji na svetu?
Valjda se gleda pravo?

Kakve veze ima da li je najbolji ili najgoi na svetu? I po čemu je Novak najbolji na svetu?
Valjda se gleda pravo?
pa ja uvek i gledam pravo,
taj imigrant i njegova plemena
su poubijali starosedeoce,
i sad hoce da glume pravo

Srbi skandiraju Vucicu pederu.Sta se to desava?
desava se da si pogresio temu

Da stvarno, ova gamad više ne zna gde udara , još da umešaju i kafekuvaricu ministra ekologije koja ima pravo da odlučuje oko ove sportske vize i possrali su sami sebe da ih više ništa na svetu ne opra .

Interesuje me šta Nole gubi ako mu na kraju stvarno doqurči i okrene se i ode ?
Ili ipak i time dobija ? :think:

ok, digao je lepu prašinu i to pozdravljam, više ništa neće biti isto, organizatori su se obrukali do maksimuma ali šta gubi ako ih sve otera u majčinu ?
Nema on vise vremena da ceka te pedDerchine...
obraca se javnosti u 14 po nasem vremenu...
ionako nije trenirao 7 dana, sto je za sportistu koji puca na rezultat pogubno...
Moze sta hocce, ali sigurno nece cekati da ga kao psa jure po terenu usred mecca...
Bolje mu je da se spakuje i da ode...a odstetu da uplati za dobrotvorne svrhe.

pa ja uvek i gledam pravo,
taj imigrant i njegova plemena
su poubijali starosedeoce,

i sad hoce da glume pravo

Geni, na kraju nas geni i definišu.

Ne može potomak siledžije, ubice i kurave da bude moralan ma i pet diploma strpao u džep.

zato i kažemo za nekog debilčinu : vidi se iz kakve kuće si izašao.

Back