Đoković odglavljen sa aerodroma

Cinjenica je kada negde u svetu kazete Srbija,pola njih ponovi Sibereija,Siriija ali kada kazete Novak Djokovic,svi znaju na koju zemlju mislite. Mislim da je veliki vozd ljubomoran na Noleta. U stvari kada bi se Nole politicki angazovao bilo bi to ciscenje svih zivih od smradikala do kvazi demokrata.
Nedostaje mu taj jedan gren slem da ima napismeno da je najbolji svih vremena. Nadam se da ce uspeti ako bude zdrav ima jos godinu dve da to ostvari .

Nema on vise vremena da ceka te pedDerchine...
obraca se javnosti u 14 po nasem vremenu...
ionako nije trenirao 7 dana, sto je za sportistu koji puca na rezultat pogubno...
Moze sta hocce, ali sigurno nece cekati da ga kao psa jure po terenu usred mecca...
Bolje mu je da se spakuje i da ode...a odstetu da uplati za dobrotvorne svrhe.

To mi je sve vreme u glavi, ne spava uredno, nema pripreme koje treba i iako mi se dopada pomisao da ih sve tamo počisti na terenu,
pribojavam se kako će fizički to da iznese.

Geni, na kraju nas geni i definišu.

Ne može potomak siledžije, ubice i kurave da bude moralan ma i pet diploma strpao u džep.

zato i kažemo za nekog debilčinu : vidi se iz kakve kuće si izašao.
zato valjda ni nema medju nasim migrantima
po svetu nekih siledjija u najvisim funkcijama,
jer tamo se dospeva bukvalno preko leseva

Izvini, nije Noletov advokatski tim pobijedio Australiju na sudu, jer je i sud i sudija australijski. Sud je jedna od grana vlasti države Australije.
А што ти мене исправљаш када и новинари (паметнији од тебе) тако исто пишу:

"NOVAK Đoković je pobedio Australiju!" je vest koja je vrlo kratko bila tačna, jer se odmah posle pobede na suđenju - pripremalo njegovo privođenje. Bar su tako glasili prvi izveštaji, ...

https://www.novosti.rs/sport/tenis/...022-twitter-instagram-sudjenje-ponovo-uhapsen

ionako nije trenirao 7 dana, sto je za sportistu koji puca na rezultat pogubno...
Moze sta hocce, ali sigurno nece cekati da ga kao psa jure po terenu usred mecca...
da ode a nista ne uradi?
ne verujem
i dalje tipujem na jedan kolektivni bojkot

To mi je sve vreme u glavi, ne spava uredno, nema pripreme koje treba i iako mi se dopada pomisao da ih sve tamo počisti na terenu,
pribojavam se kako će fizički to da iznese.
Ljudi imaju pamcenje zlatne ribice.
Nesto slicno su mu uradili PRE GODINU DANA, bas tamo.
Tada su osvojili momci ATP kup u Sidneju, a kad su dosli u Melburn...
roknu ga 14 dana u hotelsku sobu u izolaciju...zbog mera zastite od Kovida.
ali odluka o odlaganju turnira za 8 februar ga je dovela u mogucnost da igra.
I nastupio je nedovoljno spreman i povredio se i opet osvojio.
Sada jednostavno NEMA VREMENA da se spremi.
Bolje da ne igra...

Cinjenica je kada negde u svetu kazete Srbija,pola njih ponovi Sibereija,Siriija ali kada kazete Novak Djokovic,svi znaju na koju zemlju mislite. Mislim da je veliki vozd ljubomoran na Noleta. U stvari kada bi se Nole politicki angazovao bilo bi to ciscenje svih zivih od smradikala do kvazi demokrata.
Nedostaje mu taj jedan gren slem da ima napismeno da je najbolji svih vremena. Nadam se da ce uspeti ako bude zdrav ima jos godinu dve da to ostvari .
pa jeste najbolji svih vremena,
ali hoce da bude i u svim oblastima zajedno,
pored toga mu fali jos par nedelja da
obidje i stefi graf na prvom mestu po nedeljama,
onda ima sve, i ne moze ga niko nadmasiti
bar sto godina

Ljudi imaju pamcenje zlatne ribice.
Nesto slicno su mu uradili PRE GODINU DANA, bas tamo.
Tada su osvojili momci ATP kup u Sidneju, a kad su dosli u Melburn...
roknu ga 14 dana u hotelsku sobu u izolaciju...zbog mera zastite od Kovida.
ali odluka o odlaganju turnira za 8 februar ga je dovela u mogucnost da igra.
I nastupio je nedovoljno spreman i povredio se i opet osvojio.
Sada jednostavno NEMA VREMENA da se spremi.
Bolje da ne igra...
pa nek trazi opet odlaganje turnira

Misliš da stvarno ima šanse da im izrastu moodašca ili to samo priželjkuješ?
mislim da on tako razmislja,
i da zeli da im se osveti za sve,
i za tu proslu godinu,
a ako je skovao plan
moze ga i ostvariti

Сви заборављају каквог "топлог зеца" је прошао велик Роберт (Боби) Фишер зато што је играо против Спаског у Црној Гори 1992. године док је тадашња СРЈ била под ембаргом. Када су то могли да ураде свом шампиону, чему остали да се надају?

Uživo: Novak se obraća javnosti u 14.00

Novak Đoković, najbolji teniser sveta je na sudu pobedio Australiju, kada je ukinuta odredba o ukidanju njegove vize. Iako je bilo moguće da mu imigracioni ministar ponovo ukine vizu i deportuje ga, to se, javljaju australijski mediji, zasad neće desiti, i srpski teniser će postati slobodan čovek. Sva dešavanja iz Australije pratite uživo uz Sputnjik.
https://rs-lat.sputniknews.com/2022...ic-sud-sport-tenis-australija-1133171106.html
Таман ћемо сазнати, хоће ли Новак играти или отпутовати из те проклртр Аустралије!

Koliko je slicnost ovog slucaja i Britney Spirs?

Da li je Britni shizofrenik ili zatocenik..
Da li je sudstvo rob zakonodavstva ili vlasti ili neceg treceg....
Tuzilastvo se obicno savija prema vlasti , a to je uzas u smislu pravde, cak i kad imamo jak pravni sistem...
Dovoljno je reci , nema dokaza i da Al Kapone seta ulicama grada Cikaga...

Feministi ne pomazu , oni situaciju britni spirs tumace kao patrijarhat...eto koliko ti pomazu zatucani slobodoljubivi...

Slicno se desava kod mnogih aktivnosti i u vezi Novaka...slobodoljubivi ustvari nisu slobodoljubivi nego su subverzivni i sa svojim ciljevima savijaju sve sto mogu u demagogiju.

Ja opet mislim da će u inat da ide na desetu titulu.

Сви заборављају каквог "топлог зеца" је прошао велик Роберт (Боби) Фишер зато што је играо против Спаског у Црној Гори 1992. године док је тадашња СРЈ била под ембаргом. Када су то могли да ураде свом шампиону, чему остали да се надају?
to nije razlog da se odustane
o kakvoj god je borbi rec
interesuje me dal ce australijanci
ikako podici goozice i izaci na ulicu

Nisam, gledaj snimke iz australije.
gledam snimke, al nema nigde vucica,
niti je iko vikao vucicu pederu

to nije razlog da se odustane
o kakvoj god je borbi rec
interesuje me dal ce australijanci
ikako podici goozice i izaci na ulicu

gledam snimke, al nema nigde vucica,