Ma kakav Vuk...Zoran..
A pardon,..... ovca znaci,...... izvinjavam se!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakav Vuk...Zoran..
Слоба јесте био херој. Не кажем да није правио грешке (јесте свакако), али није служио странцима, нити је био немачки агент, нити је тражио бомбардовање свог народа.
Napravio samo jednu gresku-rodio se...A to si video i procitao na Slobinoj tv i Slobinim novinama....
- - - - - - - - - -
A kako je uzeo vlast?U partiji pokera ili saha sa Milosevicem?
Heroj koji je osakatio zemlju...Nije sluzio strancima,nego zajedno sa njima pljackao ono sto je ostalo od Srbije.Nije bio nemacki agent,nego agen CIA,dooobro placen.Ma nije on kriv za bombardovanje,nego je samo slucajno bio krivac za isto...Napravio samo jednu gresku-rodio se...
Djindjic poziva na unistenje Srbije!
http://img163.imagevenue.com/img.php?image=02422_djindjic_haaretz_1999_122_509lo.jpeg#
Тај никако не може бити херој, по дефиницији.Слоба јесте био херој. Не кажем да није правио грешке (јесте свакако), али није служио странцима, нити је био немачки агент, нити је тражио бомбардовање свог народа.
Niko u Silerovoj nije trebao biti da bi na osnovu onog bjesomucnog obracuna sa gradjevinom,...izveo zakljucke sta se sve tamo moglo u vezi sa Djindjicem pronaci!!!
Ето униђе Румунија у ЕУ, а нема ни сокака за Чаушескуа.
Radno mesto premijera Srbije je cela Srbija.Ako cemo da pratimo tvoju logiku,zasto je Aca Istina isao na Kosovo kao zamprem?On licno jos nije otvoreno priznao nezavisnost KiM,i isao je tamo deklarativno,u okviru svoje funkcije.Iskreno,i ja bih voleo da se sve te spekulacije oko Djindjicevog ubistva rese,i da se PRAVI ucesnici i organizatori izvedu pred sud,a pre toga skinu iz fotelja koje danas zauzimaju.Odlutasmo od teme.....Ja sam,priznajem antikomunista i protivnik radikala,to su svi videli.Ali da se to desi (ne daj Boze ponovo) sa Ivicom,ili Acom,i tada bih bio za da se coveku koji je obavljao drzavnu funkiju,i obavljajuci istu poginuo,digne spomenik.Ponavljam,NIKAD da se to ne ponovi,vlast treba da se menja na izborima,a ne preko nisana.

Ђинђић добија споменик у Београду
Београд -- Убијени премијер Зоран Ђиндић добиће спомен обележје у Београду, које ће бити финансирано из градског буџета, једногласно усвојили градски одборници.
Средства за подизање спомен обележја ће из буџета града бити пребачена Секретаријату за културу, наведено је у одлуци одборника.
Одлуком, у којој није прецизирано место и време када ће споменик бити подигнут, наводи се да ће трошкови расписивања Конкурса такође бити покривени средствима градског буџета, односно Секратаријата за културу.
Иницијативу за подизање спомен обележја Ђинђићу покренула је одборничка група Демократске странке, а подржала је и Комисија за споменике и називе тргова и улица Скупштине града Београда на седници одржаној крајем маја.
Тада је предложено и да се образује Одбор за подизање спомен обележја Ђинђићу, чија је председница Горица Мојовић, а чланови, поред осталих, Зоран Алимпић, Бранислав Белић, Чедомир Васић...
Тај одбор у сарадњи са стручним службама - Урбанистичким заводом Београда и Заводом за заштиту споменика културе Београда, одабраће одговарајућу локацију за постављење споменика убијеном премијеру.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=06&dd=25&nav_category=12&nav_id=726270
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
И докле ће овако
Да ли то нас неко у овој Србији зеза
.
Ja mislim da u Svetu ne postoji drzava u kojoj je ubijen jedan visoki zvanicnik kao premijer ili predsednik a da nema svoj spomenik.
Ne znam zasto uopste raspravljati o tome.
Da li je bio dobar politicar i da li ga je voleo svaki pojedinac je totalno nebitno u ovoj prici.
Nije on pogino na skijanju, vec je ubijen na radnom mestu.
- Ne mogu da shvatim da država zbog 5.000 evra koliko bi koštala popravka ovakav lokalitet drži zatvoren. Beograd je jedan od retkih gradova u svetu koji se može pohvaliti da je bio metropola pre 7.500 godina, ali on to kao da ne želi da prepozna i ugradi u svoj identitet - čudi se Dragan koji, uprkos što ne može ništa od artefakata da im pokaže, ne odbija strance kad ovde svrate.
Demagogija.Ja mislim da u Svetu ne postoji drzava u kojoj je ubijen jedan visoki zvanicnik kao premijer ili predsednik a da nema svoj spomenik.
Ne znam zasto uopste raspravljati o tome.
Da li je bio dobar politicar i da li ga je voleo svaki pojedinac je totalno nebitno u ovoj prici.
Nije on pogino na skijanju, vec je ubijen na radnom mestu.
Koga briga, ne treba mi pola stvari u Beogradu, a veruj da me je neko pitao da li postoji spomenik Đinđiću, pa mislio bih se, jer ne bih bio siguran da mu negde nisu barem bistu postavili.