Ђинђић добија споменик у Београду

Да ли треба овај споменик у Београду

• ДА

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ИСТИНА О "ЗАСЛУГАМА" ИЗГОВОРЕНА ЈЕ НА РУСКОЈ ДРЖАВНОЈ ТЕЛЕВИЗИЈИ:

Госканал: "заслуженная пуля" сербского премьера
(заслужени метак!")

"........ ти навијачи, опијени либералним обећањима, испраћали су на онај свет
марионету Запада, зорана ђинђића - човека који је уништио легендарну Српску војску
и сигурносне службе, човека који је предао хероје Српског отпора хагу у замену за
апстрактну економску помоћ и који је за то добио заслужени метак. Та Србија је гласала
за тадића, који на дан националне жалости није нашао ништа паметније да ради него да
отпутује у Румунију. На крају крајева могуће је смислити хиљаду оправдања зашто се
ништа не предузима, али је уствари све врло, врло једноставно: или се супротстављаш
или се покораваш, ћутиш и смирујеш........."

:think:

Дебело сте пустили моода и преко сваке мере се петљате у наше ствари - одабите мало. :super:

Ђинђић добија споменик у Београду​

Београд -- Убијени премијер Зоран Ђиндић добиће спомен обележје у Београду, које ће бити финансирано из градског буџета, једногласно усвојили градски одборници.

Средства за подизање спомен обележја ће из буџета града бити пребачена Секретаријату за културу, наведено је у одлуци одборника.

Одлуком, у којој није прецизирано место и време када ће споменик бити подигнут, наводи се да ће трошкови расписивања Конкурса такође бити покривени средствима градског буџета, односно Секратаријата за културу.

Иницијативу за подизање спомен обележја Ђинђићу покренула је одборничка група Демократске странке, а подржала је и Комисија за споменике и називе тргова и улица Скупштине града Београда на седници одржаној крајем маја.

Тада је предложено и да се образује Одбор за подизање спомен обележја Ђинђићу, чија је председница Горица Мојовић, а чланови, поред осталих, Зоран Алимпић, Бранислав Белић, Чедомир Васић...

Тај одбор у сарадњи са стручним службама - Урбанистичким заводом Београда и Заводом за заштиту споменика културе Београда, одабраће одговарајућу локацију за постављење споменика убијеном премијеру.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=06&dd=25&nav_category=12&nav_id=726270

.

Значи једногласно. Дакле и Ђинђићеви напредњаци су подржали предлог. Честитам.

ДОС влада.

Heroj koji je osakatio zemlju...Nije sluzio strancima,nego zajedno sa njima pljackao ono sto je ostalo od Srbije.Nije bio nemacki agent,nego agen CIA,dooobro placen.Ma nije on kriv za bombardovanje,nego je samo slucajno bio krivac za isto...:per:Napravio samo jednu gresku-rodio se...

jel ti stvarno još i danas misliš da se rat ne bi desio da nije bilo slobe i da je on kriv za sve????

Nije mi jasno sta je tacno uradio ovaj covek da dobija silne ulice, spomenike, trgove itd.

Ubijen je dok je obavljao dužnost Premijera Republike Srbije. Jel ima neki dobrovoljac za tako nešto obećavam da ću podržati da se i njemu podigne spomenik!

- - - - - - - - - -

Значи не гине нам издржавање још једно 5-6 пандура који ће даноноћно чувати споменик од одушевљеног и захвалног народа :think:

Samo se primitivac može obračunavati sa mrtvim čovekom i spomenikom!

Значи не гине нам издржавање још једно 5-6 пандура који ће даноноћно чувати споменик од одушевљеног и захвалног народа :think:

Meni nikada ne bi palo na pamet da grob/spomenik Slobodana Miloševića na bilo koji način oskrnavim, prvo nije hrišćanski, drugo nije moralno i treće kukavički je .... a tog čoveka smatram direktno odgovornim za najveći sunovrat Srbije i srpskog naroda uopšte!

A zasluzan je...za mnogo toga...prvo sto nas je izveo iz jedog mraka...a onda sve ostlo.

molim te objasni mi to SVE OSTALO....
da budem poštena ni taj mrak mi nije jasna....

- - - - - - - - - -

]Ubijen je dok je obavljao dužnost Premijera Republike Srbije[/U]. Jel ima neki dobrovoljac za tako nešto obećavam da ću podržati da se i njemu podigne spomenik!

- - - - - - - - - -[/COLO

e sa ovim se slažem...ni više ni manje...

Meni nikada ne bi palo na pamet da grob/spomenik Slobodana Miloševića na bilo koji način oskrnavim, prvo nije hrišćanski, drugo nije moralno i treće kukavički je .... a tog čoveka smatram direktno odgovornim za najveći sunovrat Srbije i srpskog naroda uopšte!

a sećaš se kada je umro i nisu dali nigde da se sahrani...ja sam tu noć provela ovde na forumu politike...bio je rat...nas i nas i nas i svih ostalih....da li je to bilo hrišćanski???ljudski???kukavički???moralno???.....ja sam bila njegov protivnik ali ga ne smatram direktno odgovornim za bilo šta....sve bi se ono desilo da je bilo ko bio na vlasti....neko je to odavno smislio....

Pa, upravo zbog Zorana je Evropa, kao i svet poceo Srbiju da gleda drugacijim ocima, Zoran se svim silama borio protiv kriminala, i uspeo bi u tome, izborio bi se, da nije bilo ljudi kao sto su Vojislav Kostunica..

nemoj pile,molim te....Evropa je jako dobro znala šta se ovde dešava....a to kako se borio je vrlo diskutabilno....rušenje Šilerove je bilo zbog mene i tebe????....avioni i kamioni od plate????

a sećaš se kada je umro i nisu dali nigde da se sahrani...ja sam tu noć provela ovde na forumu politike...bio je rat...nas i nas i nas i svih ostalih....da li je to bilo hrišćanski???ljudski???kukavički???moralno???.....ja sam bila njegov protivnik ali ga ne smatram direktno odgovornim za bilo šta....sve bi se ono desilo da je bilo ko bio na vlasti....neko je to odavno smislio....

Да, и ја сам била згрожена односом према покојном Слободану Милошевићу. Због тога сматрам да Ђинђић не треба да добије споменик.

Да, и ја сам била згрожена односом према покојном Слободану Милошевићу. Због тога сматрам да Ђинђић не треба да добије споменик.

nemam ja lično ništa protiv spomenika...mene samo nerviraju zasluge koji neki pominju a ja ih,veruj mi, ne vidim....

Ko nije dao da se bilo gde sahrani :eek: ... sahranjen je u dvorištu kuće, što je suprotno svim mogućim propisima. Drugo on nije ubijen na dužnosti i treće ja da sam na njegovom mestu bio i da je sve već unapred bilo smišljeno, povukao bih se sa funkcije, a ne grčevito se držao za fotelju boreći se za nju do poslednjeg Srbina!

Ko nije dao da se bilo gde sahrani :eek: ... sahranjen je u dvorištu kuće, što je suprotno svim mogućim propisima. Drugo on nije ubijen na dužnosti i treće ja da sam na njegovom mestu bio i da je sve već unapred bilo smišljeno, povukao bih se sa funkcije, a ne grčevito se držao za fotelju boreći se za nju do poslednjeg Srbina!

slušaj...nemoj da pričaš...nisu dali da telo bude izloženo nigde...frka je bila oko sahrane...dvorište kuće je bilo jedino mesto gde su dali....toga se sećam jako dobro....ako si čitao ja sam tu noć provela ovde na forumu i jako dobro znam šta se dešavalo...a to da li je trebalo da se povuče ili ne pitanje je...ko zna kakve su tu ucene i pretnje postojale....a kada smo kod povlačenja zar je DS hteo da se povuče???u nekim opštinama ni puška nije vredela...prema tome,pile moje....oni nas zamajavaju preko 20 godina....nema bitne razlike između njih...čak sam ubeđena da je Sloba najmanje maznuo od svih njih... /mislio je da će vladati 50 godina pa verovatno nije žurio /narod se zavadio zbog njihhhoni svi bogati a narod sve siromašnjiji....hoću da živim u državi u kojoj neću znati ko mi je premijer...da živim kao čovek i da radim kao čovek...

Back