Imam u planu da idem da probam bioenergiju, jel neko od vas probao tako nešto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to sam probao i stvarno ti mogu reci da deluje.Umiri i primiri bol na vise sati,ali u zavisnosti od problema sa kicmom,kao kod mene,ne moze da deluje dugo.Samo pazi da nije neki prevarant.Inace su pre vise godina bile te terapije 20 evra.Nije skupo kad pomogne,ali jeste,ako je lazan.Imam u planu da idem da probam bioenergiju, jel neko od vas probao tako nešto
nema nikakvog dodira,ako se priblizi mnogo,odmah srce pocne da lupa jace i moras mu to reci,obavezno.Ako je pravi,trebalo bi da ti objasni nuspoiave i prednosti njegovog rada.Da te pripremi i upozori na sve promene u telu i radu organizma.Kažu radi posao a nema dodira, sa prvim pregledom je navodno 3.000,00 po priči koju sam čula trebalo bi da sam mirna neko vreme. Videćemo.
Onda se nadajmo boljitku.mada sam se ja osecao bolje tek,posle trece i cetvrte,ali ne mora da znaci da na svakog deluje isto.Dobro si mi to rekao, kažu da je pravi.
ta bioenergetska terapija se zove lecenje pranomnema nikakvog dodira,ako se priblizi mnogo,odmah srce pocne da lupa jace i moras mu to reci,obavezno.Ako je pravi,trebalo bi da ti objasni nuspoiave i prednosti njegovog rada.Da te pripremi i upozori na sve promene u telu i radu organizma.
Meni su unisteni svi lumbalni prsljenovi.3 Pukao na pola i zavario sam sebe,bez i gornjeg i donjeg diskusa.4-i isto bez oba dikusa,plus uvrnut i krenuo prema stomaku,sto mi prikljestuje kicmenu mozdinu.5-i bez donjeg diskusa,a na gornjoj starni ostalo nesto malo,ali je prignjecen diskusom S1. 1-vi i 2-gi isto sa veoma losim diskusima i oba uvrnuta ,t.j u degenerativnom stanju.Sto se ticeTog brzeg lupanja srca,sam terapeut je rekao da ce da proba da vidim kako ce da deluje na mene da bi me uverio da to stvarno postoji i da organizam moze da oseti.Inace je posle 20 minuta jedne terapije covek bio sav u goloj vodi i beo kao krec,koliko ga je iscrpelo to,pa sam i po tome shvatio da se veoma trudi da mi pomogne.Sto i jeste,ali mi je rekao da to lose stanje moje kicme ne moze popraviti,vec kao sto su mi i doktori preporucivali da radim Transplatate,lumbalnog dela kicme.Smanjio mi je bolove,ali kao i posle injekcija kad popusti,posle krenu jos zesci bolovi.ta bioenergetska terapija se zove lecenje pranom
obucena sam za prana terapeuta i ne moze terapeut da ti se priblizi mnogo
tretmanima se cisti energetsko polje pacijenta
tamo gde je poremecen rad cakre postoji i poremecaj energetskog polja bilo da je preenergizovano ili da je energija umanjena
svaki poremecaj rada odredjene cakre dovodi do odredjenih oboljenja jer je svaka zaduzena za pravilan rad odredjenih organa
u osnovi, sve ide od poremecene emocije, odnosno od problema sa kojima se covek nije izborio na pravi nacin
pravi nacin znaci da posle stresa nije ostalo nikakvo ostecenje zdravlja
tebi je najverovatnije ciscen zadnji ili prednji solarni pleksus u i kad si burno odreagovao
kad se cisti ta cakra, u zavisnosti od stanja u kome se osoba nalazi kad dodje kod terapeuta, reakcija moze da bude jaka mucnina, ili nekontrolisano plakanje ili nekontrolisan smeh..
prana terapija je kao i sve ostalo - od tebe zavisi, od odrzavanja tvoje mentalne higijene koliko dugo ce da deluje i kakvi su tvoji uslovi zivota zbog kojih ce rad cakri da ostane pravilan ili da se poremeti
meni je bioenergetska terapija najvise pomogla kod diskus hernije jer sam se sa 4 dh na lumbalnom i sakralnom delu izborila bez analgetika, samo sa homeopatskim lekom kad sam bila u najgoroj fazi
Trebalo bi da ti se poboljsa cirkulacija od njih.Isprimah danas one OHB12...
Pre godinu ipo kad sam ih primala bilo mi je bolje, nadam se i sad će...Trebalo bi da ti se poboljsa cirkulacija od njih.
Jesam,ali konjski gel,kada se lepo utrlja,on duze ima osecaj te hladnoce u boknom delu i tako smanjuje i upalu,a sa tim se oseca i slabiji bol.Inace kada se tusiram,na ledja ne smem nikako toplu vodu,vec mlakusnu,samo da nije nacisto hladna.Sreca je da i ovako ne volim vrucu vodu za tusiranje.U svakom slucaju hvala ti.Hladno pomaze i tako mogu da zaspim,ili preko dana da odmorim malo od bolova.
Probao sam to sa ledom.Dobro je momentalno i 15-ak minuta kasnije,a onda bukne neka toplota iz tog lumbalnog dela,pa dodje do jakih bolova da oci iskacu.Sada dal je to samo do mene,ili i drugima tako ne znam.Inace jeste led dobar za uganuce,ili kada se udaris po zglobu da smiri momentalno jaku upalu zgloba i da spreci nadimanje,ali sa konstantnom upalom kao sto je kod mene,ne prolazi,vec kao sto sam napisao,posle izvesnog vremena bukne mnogo jacu bol,nego rpe leda.Nekome pa pomaze toplo, recimo meni, mislim da je to nekako individualno.
Taj je konjski balzam stvarno kreiran za konje jer je kod konja cesta situacija da uganu nogu
i onda im pomaze ( kao i ljudima) hladno. Ja bih led stavljala samo na neka sveza uganuca jer to smanjuje
otreklinu, unistava bol, ali za ove dugotrajne bolove ne bih znala da li je bolje hladno ili toplo.

opercija ce trenutno da ga oslobodi bola, ali nece da mu resi problem i ``napravi`` kicmu kao pre povredeDonji deo kicme, tacnije L5S1
hladnoca pogorsava stanjeKako se oseca samo on najbolje zna. Ali prema tome sta mogu da uvidim, njemu je itekako namaljen kvalitet zivota. Sve je na meni i na njegovima. Oblacim mu carape ponekad, pomazem mu oko petljama na ulici, nosim namirnice jer on moze samo do 2 kg max. I njemu je bukvalno dosta od ovoga jer se oseca bespomocno. Nije meni tesko da ja nosim teret na ledjima, ali tesko mi je kad ga ugledam u takvom stanju. Bili smo na odmor u Ohridu. Lepo smo se proveli, ali ipak sam put Skoplje-Ohrid bio mu pomalo neugadan, ali bolje smo prosli nego sto smo ocekivali. Zbog hladnjieg doba, nije mogao toliko da pliva, a bio je i prehladjen jer smo prvi dan plivali. Pa smo se borili s temperaturom, kijanjem i kaslanjem sto je doprinelo da se jos gore oseca. Da prekratim stvar, nekoliko puta stanje mu se pogorsalo, kako sam kaze, otsekle mu se noge u par navrata, ali srecom je to nekako zavrsilo. E sad, on ne oseca noge vec mesecima. Otrnule. Prije odlaska na odmoru, oset u nogama se bio vratio, ali nakon dolaska stanje mu se pogorsalo. Njemu se prebaci bol u drugu nogu dge nema herniju. Na MR su ustanovili da ima protruziju 5-6 mm.
cervikalni deo je mnogo opasniji jer moze da uzrokuje kvadriplegijuSlažem se sa Dive, moj problem je c5c6 uh, teška priča, ako imate neko iskustvo...., hvala Vam... Pozdrav
Cao, dolazim iz Makedonije
Naime, tu sam zbog decka koji vec nekoliko meseci muku muci sa DH. Uradio je sve sta je neophodno. Od regnena do MR, posetio je 4-5 lekara, sto na drzavnim, sto na privatnim klinikama. Svi kazu da nema prostor za paniku i da samo sacekamo. Radi kontrolu na svaki 2-3 meseci. Trenutno radi fizikalnu.
Kako vec sam zadubljeo u potrezivanje svog leka (vidim da i kod vas je situacija sa lekarima ista, cini mi se na trenutak ponekad i gora), naisao je na Minimalno invazivnu hrirugiju kicme. A s tim i klinike poput MediGroup i Atlas.
Hteli bih da vas pitamo kojoj klinici vecu preporuku bi dali? I ko je najbolji neurohirug u Atlasu, za MediGroup smo videli da samo Markovic radi te operacije.
Opsrostite ukoliko sam uradila ikavih gramatickih gresaka. Trudila sam se da je sve u full-u, kako sto treba.
Unapred hvala i veliki pozdrav iz Skoplja!
uh covece , ti si bas na mukamaMeni su unisteni svi lumbalni prsljenovi.3 Pukao na pola i zavario sam sebe,bez i gornjeg i donjeg diskusa.4-i isto bez oba dikusa,plus uvrnut i krenuo prema stomaku,sto mi prikljestuje kicmenu mozdinu.5-i bez donjeg diskusa,a na gornjoj starni ostalo nesto malo,ali je prignjecen diskusom S1. 1-vi i 2-gi isto sa veoma losim diskusima i oba uvrnuta ,t.j u degenerativnom stanju.Sto se ticeTog brzeg lupanja srca,sam terapeut je rekao da ce da proba da vidim kako ce da deluje na mene da bi me uverio da to stvarno postoji i da organizam moze da oseti.Inace je posle 20 minuta jedne terapije covek bio sav u goloj vodi i beo kao krec,koliko ga je iscrpelo to,pa sam i po tome shvatio da se veoma trudi da mi pomogne.Sto i jeste,ali mi je rekao da to lose stanje moje kicme ne moze popraviti,vec kao sto su mi i doktori preporucivali da radim Transplatate,lumbalnog dela kicme.Smanjio mi je bolove,ali kao i posle injekcija kad popusti,posle krenu jos zesci bolovi.
meni je mnogo blaza situacija , l5s1 , evo 2 godProbao sam to sa ledom.Dobro je momentalno i 15-ak minuta kasnije,a onda bukne neka toplota iz tog lumbalnog dela,pa dodje do jakih bolova da oci iskacu.Sada dal je to samo do mene,ili i drugima tako ne znam.Inace jeste led dobar za uganuce,ili kada se udaris po zglobu da smiri momentalno jaku upalu zgloba i da spreci nadimanje,ali sa konstantnom upalom kao sto je kod mene,ne prolazi,vec kao sto sam napisao,posle izvesnog vremena bukne mnogo jacu bol,nego rpe leda.
Svakako radi kako ti organizmu prija,jer to je dokaz da je dobar tretman,da nije,odmah bi se bol pojacao i imao bi vece probleme.Nije to svakome isto.za to zadebljanj je oguce da imas okostavanje na tom prsljenu,pa ponekad ume da ustine tkivo iznutra i kada se to desi vise puta,tu dolazi do otvrdnjavanja tog dela tkiva,ali pocinju i veci bolovi.Sigurno je i neki nerv u pitanju,jer je i kod tebe u tom delu "Lazarevic"misic oslabio i ne drzi te nerve pravo,sto kazu kao "Tambura".Ne bi bilo lose,ali kada prodje ova gungula od Korone da odes da snimis MR,ili CT za taj deo.ne bih da te plasim,ali sam ,edno 9,10 godina uzastopce snimao MR i svaki put je bilo sve losije.Ti ne moras svake godine,jer ti nije veliki problem,ali svake trece ne bi bilo lose.uh covece , ti si bas na mukama
meni je mnogo blaza situacija , l5s1 , evo 2 god
stim da negde oko l3 sa leve strane osecam kao neko zadebljanje, kao napeta tetiva, ocito upala
i hladjenje , zaledjena pelena ubacena u kesu, koju drzim dokle god osecam hladnocu , 45 min, pomaze, smiri da me cak i ne boli
dok se ne preforsiram ponovo