Diskus hernija

Али мораш да га пијеш дуже време да би дао ефекат.
mozda neke suplemente kao riblje ili krill oil koje ne mogu da osetim, ali ove ne, ovi moraju odmah da deluju kao c vitamini, uostalom videcemo
PEA TJ. ALPHA-PALM - ZA BOL
ovo je npr. zanimljiv sastojak, i kako je moguice da je otkriven odavno u cehoslovackoj i odmah potom izbacen? prosto neverovatno, kao da ga je neko sklonio da bi prodavao aspirin i ostala sranja, bayer i svabe, ko bi drugi?! caciji ne znaju sta gutaju kao nas @Casual Observer , ja tipujem da u ovom grmu lezi zec:

Palmitoylethanolamide - Wikipedia

Palmitoylethanolamide (PEA) is an endogenous fatty acid amide, and lipid modulator.

Poslednja izmena:
'oce za us$5 da resi bol, otc sa aspirimom.brufenom i ostalim otrovima, a ne dopire mu do svesti da farma mafija zaradjuje milijarde, nece da potrosi us$50?
ja zivim u usa, samo zbog ovoga, nema mi druge nego da ih raskrinkam
pa da se neko vec izlecio sa aspirinom valjdfa bi znali, pohvalio bi se? ja te otrove ne uzimam, nikad, odavno vec

'oce za us$5 da resi bol, otc sa aspirimom.brufenom i ostalim otrovima, a ne dopire mu do svesti da farma mafija zaradjuje milijarde, nece da potrosi us$50?
ja zivim u usa, samo zbog ovoga, nema mi druge nego da ih raskrinkam
pa da se neko vec izlecio sa aspirinom valjdfa bi znali, pohvalio bi se? ja te otrove ne uzimam, nikad, odavno vec
Naručujem suplemente preko iHerb.
Isplati se. Jeftiniji su nego u Srbiji.
Pride ovde bi nema bog zna šta.

Koliko izađe poštarina u koliko se čeka isporuka?
Nije mi baš najjasnije to na sajtu.
Зависи колика ти је цифра. Све скупље од 50е подлеже царини.
А ДХЛ наплаћује према маси.
Испорука је ултра брза.
Из УСА стигне за 4-5 дана, а до куће, зависи којом брзином регулишеш царину.

Back