Zazi.
Poznat
- Poruka
- 7.129
Dresirace sokole da jure papagaje grabljive dok ih ne oteraju u neku tropsku zemlju gde im je mesto.A šta će rugači pokušati da urade?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dresirace sokole da jure papagaje grabljive dok ih ne oteraju u neku tropsku zemlju gde im je mesto.A šta će rugači pokušati da urade?
Десио као и то да књига може настати случајно у књижари.

Najkomicnije je kada neko ko nema pojma nista o nekoj naucnoj teoriji krene da je pljuje
Имам логику и здрав разум који ми каже да не жива материја не може настати сама од себе, осим ако нека жива сила то није омогућила.
Ta valjda nisam ja kriv i za Serijat?
 . I onda tu pričaš priče
 . I onda tu pričaš priče  .
 .Zdrav razum ne znaci nista kada je u pitanju istina, postoje cestice koje mogu da budu u isto vreme na vise mesta, to se protivi zdravom razumu ali je jednostavno istina, nas mozak se prilagodio okolini, nije se okolina prilagodila nama.
Bitni su istrazivanje i dokazi, ne licno misljenje.
Добро а ко је створио те честице?
- - - - - - - - - -
Ја прихватам нашу родну веру, дакле не прихватам Сотону.
Niko ne zna kako je nastao veliki prasak, niti dal ga je bilo ko stvorio, i ako ikada saznamo da ga je neko stvorio, morali bi da saznamo ko je stvorio tog nekoga.
И тако све у круг. Али нико не може рећи да се ствари дешавају саме од себе и из ничега. То вређа здрав разум.
И тако све у круг. Али нико не може рећи да се ствари дешавају саме од себе и из ничега. То вређа здрав разум.
Ti malo veruješ u Svaroga malo u Jahvea i tako u krug.
2Ti 3:12 A i svi koji pobožno hoće da žive u Hristu Isusu, biće gonjeni.
KONTEKST
2Ti 3:1 Ali ovo znaj da će u poslednje dane nastati vremena teška.
2Ti 3:2 Jer će ljudi postati samoživi, srebroljupci, hvališe, ponositi, hulnici, nepokorni roditeljima, neblagodarni, nepravedni, neljubavni,
2Ti 3:3 Neprimirljivi, opadači, neuzdržnici, besni, nedobroljubivi,
2Ti 3:4 Izdajnici, nagli, naduveni, koji više mare za slasti nego za Boga,
2Ti 3:5 Koji imaju obličje pobožnosti, a sile su se njene odrekli. I ovih se kloni.
2Ti 3:6 Jer su od ovih oni koji se zavlače po kućama, i robe ženice koje su natovarene gresima i vode ih različne želje,
2Ti 3:7 Koje se svagda uče, i nikad ne mogu da dođu k poznanju istine.
2Ti 3:8 Kao što se Janije i Jamvrije protiviše Mojsiju, tako se i ovi protive istini, ljudi izopačenog uma, nevešti u veri.
2Ti 3:9 Ali neće dugo napredovati; jer će njihovo bezumlje postati javno pred svima, kao i onih što posta.
2Ti 3:10 A ti si se ugledao na moju nauku, življenje, nameru, veru, snošenje, ljubav, trpljenje,
2Ti 3:11 Proterivanja, stradanja, kakva mi se dogodiše u Antiohiji, i u Ikoniji, i u Listri, kakva proterivanja podnesoh, i od svih me izbavi Gospod.
2Ti 3:12 A i svi koji pobožno hoće da žive u Hristu Isusu, biće gonjeni.
2Ti 3:13 A zli ljudi i varalice napredovaće na gore, varajući i varajući se.
2Ti 3:14 Ali ti stoj u tome što si naučio i što ti je povereno, znajući od koga si se naučio,
2Ti 3:15 I budući da iz malena umeš sveta pisma, koja te mogu umudriti na spasenje u Hristu Isusu.
2Ti 3:16 Sve je pismo od Boga dano, i korisno za učenje, za k-aranje, za popravljanje, za poučavanje u pravdi,
2Ti 3:17 Da bude savršen čovek Božji, za svako dobro delo pripravljen.
Procitaj neku knjigu o objasnjenju kako je sve moglo da nastane samo od sebe od fizicara koji su eksperti u tim poljima, opet ponavljam zdrav razum nema veze sa ovim poljima, nas mozak ( i zdrav razum ) se prilagodio okolini u kojoj smo nastali, nije se svemir prilagodio nama.
Meni na primer vredja zdrav razum da mi neko kaze da je ceo svemir stvoren za jednu grupu sisara i da smo svi posmatrani 24h dnevno i odgovaracemo za sve sto smo uradili za vreme zivota, i sve to je zapisano u kopijama prastare knjige.
ovo je oduvek ,sve sto je ovde navedeno
a inace postavljac teme je u pravu ,diskriminacije ima.
teraju te jadne ljude da idu u crkvu i da se mole.
poneki cak moraju i da citaju bibliju.
Наши преци су имали јасну информацију о томе ко је шта створио, а ове новотарије су за мене тешке пиздарије.

Odakle im ta informacija, i odakle tebi informacija da su imali tu informaciju ?
Kad me budu sledeci put pitali da li da uvedu serijat negde, ja cu da im zabranim.Neki kao ti su ga dozvolili po sistemu "ma sve je to religija". I onda tu pričaš priče
.
Dobro da si juce po podne postao verovalac u rode, pa ti je sad sve jasno.Наши преци су имали јасну информацију о томе ко је шта створио, а ове новотарије су за мене тешке пиздарије.
Веровали су да је Сварог створио све што постоји.
 ... mada ne iskljucujem da postoje i oni vernici koji svesno srljaju ka podsmehu da bi izgledali kao mucenici...
 ... mada ne iskljucujem da postoje i oni vernici koji svesno srljaju ka podsmehu da bi izgledali kao mucenici...To priznajem. Ja sam isti onaj dosadni od pocetka. A ti si sav interesantan. Juce si bio neka parodija na pravoslavca. Danas si novopeceni verovalac rodama. Sutra ces verovatno biti budista.
- - - - - - - - - -
Pa ne treba mi karakter da bih zabranio serijat. Dovoljno je da me pitaju i ja zabranim. Jedino... ne pitaju mene.
Zamisli ateistu koji na razgovoru o poslu pocne pricu o tome kako nema boga ili non stop smara kolege i prijatelje o tome...
Ubedjen sam da takav bi ateista bio smatran cudakom i smaracem.
Obično se priča o srednjem veku, inkvizitori spaljivali slobodumne ljude, ali ko je danas inkvizitor a ko paljevina na lomači? Danas ako važite za vernika veliko je pitanje da li ćete dobiti posao u nekoj firmi, da li će vas buduće kolege tretirati kao stručnu osobu ili zanesenjaka koji veruje u sujeverje.Da li će vas tkz. prijatelji tretirati kao budalu.Kakvih šansi imate ako kažete nekoj ženi- verujem, ili ako ste ženskog pola nekom - vernica sam?
Ako ste vernik bićete diskriminsani na svakom koraku, otvoreno ili prećutno.Ako u to neverujete, postanite vernik čisto iz fola i uverićete se,Ja sam to iskusio na sopstvenoj koži.Ne izmišljam.Govorim iz najličnijeg iskustva u realnom životu.( Ne želim da ulazim u detalje, previše je mučno.) Govorim istinu pre svega.
Obično se priča o srednjem veku, inkvizitori spaljivali slobodumne ljude, ali ko je danas inkvizitor a ko paljevina na lomači? Danas ako važite za vernika veliko je pitanje da li ćete dobiti posao u nekoj firmi, da li će vas buduće kolege tretirati kao stručnu osobu ili zanesenjaka koji veruje u sujeverje..