off topic - uvek sam govorila da je dobro sto sam na muskom fakultetu, nema ovoliko ZENA koje bi da se nadglasavaju...
Eto nove podele medju fakultetima, nove podele na kategorije ljudi (muskarci i zene) i nove jabuke razdora medju nama forumasima...
![]()
Glasam za uvodjenje kafica iskljucivo za muskarce i iskljucivo za zene - sa dozvolom da u svaki udje po neki pripradnik suprotnog tabora koji zeli da se odmori od sopstvenog...
Gde je Maricicak da me podrzi, njoj se svidjaju podele![]()
![]()
Pozdravljam predlog. Ja bih stalno visio u zenskom kafeu. Zenska pamet je odlicna, znanja pristojna i razmisljanja vrlo intrigantna. A ne gnjave me nista. Duuuug dooobar odmor.

) auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... onoliko zena na jednom mestu... brrrrrrrr... 

) Mene to ne ispunjava, ne vidim nikakav izazov u tome da reprodukujem nabubanu materiju i dosadno mi je do besvesti...
tebi je zasmetala takva nonsalantnost, ok sto si reagovala, nesto si usput pogresila i ja sam ti to ispravila/objasnila ("kakva je molim te kreativnost potrebna za etf") bez ikakve namere da govorim NI DOBRO NI LOSE o drugim fakultetima... Tebe sam cak pohvalila prethodno za jedno razmisljanje...