Dinkića za Premijera !!!

Причајте шта хоћете. Радикали су све јачи и јачи. Надам се да ћемо победити на овим или на следећим парламентарним изборима. Кад тад ће се испунити оно: ИМАМО 50%, ФАЛИ НАМ ЈОШ ЈЕДАН ГЛАС. Е неће нам фалити ниједан

tako je brate srbine!!!

Sve smo blizi pobedi a onda sledi STRASNA OSVETA i trpanje svih demokratskih lopina u PRDEKANE

dosta su pljackali srbiju, vreme jhe da odgovaraju za sve ucinjeno!

SRS! SESELJ! SRBIJA!

gde si ćale mirine nakaze...mogao bi da napišeš feljton...Kako je to :lol:qarati Miru M.?

Зато Борисову не могу. Побегла у манастир. Чедину не смеју јер доста наркомана има сиду. Динкићева (не знам ни да ли је има - под условом да има) неће јер тражи ПДВ по сваком минуту.

Где је доказ да је ико из радикала нешто украо???

Зато Борисову не могу. Побегла у манастир. Чедину не смеју јер доста наркомана има сиду. Динкићева (не знам ни да ли је има - под условом да има) неће јер тражи ПДВ по сваком минуту.

to me najvise i plasi kod vas.vi cak i ne ostavljate dokaze,svedoke,zarobljenike....................................................

koliko hoćeš dokaza...zato su se i podelili na lokalnom nivou u N.Sadu...tek ćeš da vidiš dokaze posle 11.maja...a do tada ..srećno...

On je potvrdio i da će G17 plus podržati Tadića za čelnika Srbije bez ikakvog uslovljavanja.

- Naša podrška Tadiću je principijelna i bezuslovna. Najbolje je za koaliciju da ima zajedničkog kandidata i mislimo da je Tadić najbolje rešenje za Srbiju u ovom trenutku - kazao je on.

Back