Dinkića za Premijera !!!

Dinkić: Tražim mnogo, pa šta dobijem

Ministar Mlađan Dinkić, govoreći o "Planu plus", rekao je da je realno krenuti sa radovima na infrastrukturi od jeseni.

- Da krenemo da završavamo Koridor 10, ali i da dobijemo podršku EU za uslovni otpis do milijardu dolara dugova. Takođe, vrlo je neambiciozno tražiti samo povlastice za mlade studente za vizne olakšice. Mislim da treba tražiti potpuno ukidanje viza za sve građane Srbije i idemo s jednim agresivnijim pristupom".:rolleyes:

Sada si zaista smešan ili naivan.
U te demoNkratske bajke o putevima koridorima i sl. mogu verovati samo ludi i blesavi.

Dinkić: Tražim mnogo, pa šta dobijem

Ministar Mlađan Dinkić, govoreći o "Planu plus", rekao je da je realno krenuti sa radovima na infrastrukturi od jeseni.

- Da krenemo da završavamo Koridor 10, ali i da dobijemo podršku EU za uslovni otpis do milijardu dolara dugova. Takođe, vrlo je neambiciozno tražiti samo povlastice za mlade studente za vizne olakšice. Mislim da treba tražiti potpuno ukidanje viza za sve građane Srbije i idemo s jednim agresivnijim pristupom".:rolleyes:

Е, јадан ли је Млађа-Крађа, има она позната после изгубљене битке:

"КРАЉЕВСТВО - ЗА КОЊА",

а овај џепарош даје

"ДРЖАВУ - ЗА АУСВАЈС!"

Стварно се питам који болид може још увек да се пали на причу "О ВИЗАМА"???

INTERVJU: Mlađan Dinkić, ministar finansija
NISAM BABAROGA!
Da sam loše radio, otišao bih sam i ne bih čekao da me smeni jadni Tomislav Nikolić. On je običan lažov koji bi sahranio Srbiju!
Na Kipru nisam pronašao živ novac, već samo dokumentaciju o tome kako je novac pre 10 godina iznošen iz Srbije i u koje je 52 zemlje završio!
Nisam Duško Dugouško iz crtanog filma, koji u isto vreme svira gitaru i bubanj i trubu, i ne mogu sam da rešim sve probleme u Srbiji!

Sta reci ,nego da je obican kreten Dinca:mad:

Е, јадан ли је Млађа-Крађа, има она позната после изгубљене битке:

"КРАЉЕВСТВО - ЗА КОЊА",

а овај џепарош даје

"ДРЖАВУ - ЗА АУСВАЈС!"

Стварно се питам који болид може још увек да се пали на причу "О ВИЗАМА"???

videćeš Mito 11. maja ove godine...koliko se ko ...i na čega pali...pođi samo od 03.02.2008. možda ti neke stvari budu jasnije...

INTERVJU: Mlađan Dinkić, ministar finansija
NISAM BABAROGA!
Da sam loše radio, otišao bih sam i ne bih čekao da me smeni jadni Tomislav Nikolić. On je običan lažov koji bi sahranio Srbiju!
Na Kipru nisam pronašao živ novac, već samo dokumentaciju o tome kako je novac pre 10 godina iznošen iz Srbije i u koje je 52 zemlje završio!
Nisam Duško Dugouško iz crtanog filma, koji u isto vreme svira gitaru i bubanj i trubu, i ne mogu sam da rešim sve probleme u Srbiji!

Sta reci ,nego da je obican kreten Dinca

Back