zike
Elita
- Poruka
- 21.673
ne daj boze
Даће Бог. Видећете
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne daj boze
Нешто најбоље што сам ноћас чуо о Млађи крађи. СВАКА ЧАСТ!!!!
Dinkića pod hitno u zatvor i da se baci ključ.
Da li devojke iz Velikog Mokrog Luga imaju vece sise od ovih sto zive na Vracaru ? I zasto ?
Mislim kad vec pisemo gluposti , hajde da otvorimo i ovu tabu temu .
Dinkić: Tražim mnogo, pa šta dobijem
Ministar Mlađan Dinkić, govoreći o "Planu plus", rekao je da je realno krenuti sa radovima na infrastrukturi od jeseni.
- Da krenemo da završavamo Koridor 10, ali i da dobijemo podršku EU za uslovni otpis do milijardu dolara dugova. Takođe, vrlo je neambiciozno tražiti samo povlastice za mlade studente za vizne olakšice. Mislim da treba tražiti potpuno ukidanje viza za sve građane Srbije i idemo s jednim agresivnijim pristupom".:rolleyes:
Veljo od šašak...znam da ti smeta Mlađa...zato bi ga i gurno u ćorku... a ti...gde ćemo tebe ...?
Sada si zaista smešan ili naivan.
U te demoNkratske bajke o putevima koridorima i sl. mogu verovati samo ludi i blesavi.
ne brigaj brigu...posao sa NIS-om još nije završen...mislim sa rusima...na svu sreću po narod...
Pa zar Veljo the Seljo ne gradi Koridor do šašak, tj. požege...
Dinkić: Tražim mnogo, pa šta dobijem
Ministar Mlađan Dinkić, govoreći o "Planu plus", rekao je da je realno krenuti sa radovima na infrastrukturi od jeseni.
- Da krenemo da završavamo Koridor 10, ali i da dobijemo podršku EU za uslovni otpis do milijardu dolara dugova. Takođe, vrlo je neambiciozno tražiti samo povlastice za mlade studente za vizne olakšice. Mislim da treba tražiti potpuno ukidanje viza za sve građane Srbije i idemo s jednim agresivnijim pristupom".:rolleyes:
Pa eto,mene iza tebe da vidim koliko još možeš da izbečiš te divne okice
Grade koncesionari.
Е, јадан ли је Млађа-Крађа, има она позната после изгубљене битке:
"КРАЉЕВСТВО - ЗА КОЊА",
а овај џепарош даје
"ДРЖАВУ - ЗА АУСВАЈС!"
Стварно се питам који болид може још увек да се пали на причу "О ВИЗАМА"???
ali da bi došao blizu mene, treba ti šengen...a vaš finansijer Miškovići, ne da narodu beli šengen...a i kad bi došao...brate bez zuba bi ostao...samo tako bi ti dao ...malo da cuclaš...
a gde su ti koncesionari...možda i njima upravlja Mlađa?...imam suprotnu informaciju...
videćeš Mito 11. maja ove godine...koliko se ko ...i na čega pali...pođi samo od 03.02.2008. možda ti neke stvari budu jasnije...
videćeš Mito 11. maja ove godine...koliko se ko ...i na čega pali...pođi samo od 03.02.2008. možda ti neke stvari budu jasnije...
Šengen !!!!
xaxaxaxaxaxaxaxaxax
Meni treba samo toliko da te uhvatim za vratić i strpam u lonac.
Ma da Dinkic je nevin i naivan....
Pa zajedno sa ujka Miskovicem je kupio pola Novog Beograda.
:rolleyes:
Веља је бољи од Млађе и Бориса стотину пута. Дај Боже да коначно смакнемо лопове (ДС и Г17) са власти
pa dodji...čekam te...takvih nazzi kao ti...slažem na zemlju, ali samo nogama...ruke da ne prljam...a bilo ih je...
umeš li ti i nešto sem parola...?