Dinkic: Kuku lele ako pobedi Nikolic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
djelic je maznuo te pare od naroda jer se ni u jednoj banci ne moze zaraditi 11 miliona eura na ime plate za godinu i po dana.

djelic je maznuo te pare jer je u svojoj imovinskoj karti za izbore 2000te godine prijavio da nema nikakvu imovinu a da ima ustedjevinu od 30.000 maraka.

tako da djelic laze. isto kao i ti.

Tooo...reci im...ako koza laze , rog ne laze....sram ih bilo..

Ja sam fakultetski obrazovana, ali sam u Slobino vreme imala bednu platu, pa nisam mogla sebi da priustim kompjuter, s obzirom da nisam bila u SPS-u. Cim su ih najurili, preporodila sam se. U kuci od kartona, ispod nekog mosta, mozda si ti ziveo, pa se toga prisecas kao da imas ruzicaste naocare. Moji roditelji su intelektualci, pripadaju srednjoj klasi i nemoj da ih vredjas.
Secam se dobro dnevnika RTS-a kad su nam, sa podsmehom, prikazivali stanovnike Rima kako idu ulicom i razgovaraju mobilnim. Poenta je bila kako su ludi, govore sami sa sobom. Isprali su mozak vecini ovog naroda i, koliko vidim, to je neizleciva bolest.

i moji roditelji su intelektualci koji pripadaju srednjoj klasi , rade u elektrodistribuciji, zive od plate, i za vreme slobe imali su oko 400 maraka platu. danas imaju oko 500 eura sa fakultetskim diplomama , naravno, stim sto je 400 maraka za vreme slobe odprilike kao danas 1000 eura.

tako da bolje bi bilo da ne izmisljas i ne lazes.

Promeni Sarge, promeni. Covece, akcije u upitanju! Sve za dzabe. I 5 milijardi evra ceka na ganici smao Tadic da pobedi pa da udju u Srbiju i da nastane blagostanje. A i cipele ce da se prave... i naravno delice se dzabe i to Tadic i Dinkic licno, od vrata do vrata :lol:

Ma sve ce biti dzabe... cak i nase glave :roll:
:shock::shock:
O vrednosti tvoje glave dovoljno govori sve ono što si napisao u prvom delu tvog posta.

Prvo je moralo da se popravi sve ono što je radikalsko-sps-ovska vlast porušila, pa tek onda dolazi na red nešto novo.

Ali, sve i da nije izgradjen ni jedan jedini putić, ni jedna nova zgrada, makar nije ništa porušeno, što je bilo normalna pojava devedesetih.

Rušenje, rušenje, rušenje i samo rušenje.

A o izjavama tipa: "Sankcije će samo ojačati našu privredu" neću reći ništa. Takva rečenica dovoljno govori sama za sebe.

i sta je popravljeno da cujem? jedini ko je nesto popravio bio je velja ilic . za vreme vladavine vas iz DS-a putevi u Srbiji su bili u jednako jednom stanju kao za vreme slobe.

Al opet i to je nista kad znamo da je kompletna privreda rasprodana i da je od privatizacije prikupljeno mnogo milijardi eura.

i moji roditelji su intelektualci koji pripadaju srednjoj klasi , rade u elektrodistribuciji, zive od plate, i za vreme slobe imali su oko 400 maraka platu. danas imaju oko 500 eura sa fakultetskim diplomama , naravno, stim sto je 400 maraka za vreme slobe odprilike kao danas 1000 eura.

Da, ali smo zato mi, koji nismo imali sreće da radimo u elektrodistribuciji, zaradjivali po 2-3 marke. A nismo mogli baš svi da radimo u distribuciji.

i sta je popravljeno da cujem? jedini ko je nesto popravio bio je velja ilic . za vreme vladavine vas iz DS-a putevi u Srbiji su bili u jednako jednom stanju kao za vreme slobe.

Al opet i to je nista kad znamo da je kompletna privreda rasprodana i da je od privatizacije prikupljeno mnogo milijardi eura.

Prikupljeno je samo ono što je Milošević, uz pomoć radikala izneo iz zemlje.

Pa da kad je prosecna plata bila 50-100 maraka vi ste imali 400x 2 jer su radili u povlacneom drzavnom sistemu jednom od retkih kao kod nas sto je bio naftagas recimo .,Mislim drago je meni sto je bar nekom bilo dobro i nemam ama bas nista protiv tvoje familije , al onda reci lepo meni je tad bilo bolje jer su matorci bili na dobrom polozaju a ne da tu prodajes muda za bubrege kako je tada svima bilo kao u Svedskoj a onda dodjose zle dosmanilije i sve sjebase ..

Nazalost, ni moji roditelji ni ja nismo imali tu srecu da radimo u EPS-u, cuvenom monopolisti, niti u nekom od javnih preduzeca, za koje se ti zalazes da ostanu u drzavnom vlasnistvu.
Sramota me i da kazem kolika mi je ONDA bila plata. Sad imam 500 €, sto nije nesto narocito, ali je neuporedivo sa Slobinim i tvojim vremenom.

Nazalost, ni moji roditelji ni ja nismo imali tu srecu da radimo u EPS-u, cuvenom monopolisti, niti u nekom od javnih preduzeca, za koje se ti zalazes da ostanu u drzavnom vlasnistvu.
Sramota me i da kazem kolika mi je ONDA bila plata. Sad imam 500 €, sto nije nesto narocito, ali je neuporedivo sa Slobinim i tvojim vremenom.

A dobro to je sve od slucaja do slucaja. Ja sam posle bombardovanja dok je jos taj SPS vladao imao 1400 maraka a sada ni priblizno toliko.

Radiklaima bi bilo najbolje da prvo raspišu neki konkurs ko da ih protežira na forumu
ovo je ubedljivo najveća sprdačina, banovani maxa exspert za geostrategiju, Jerry za ekonomiju i stomatologiju i Veca za međuljudske odnose i psihologiju
ne treba Tadiću kamoanja, oni su sami sebi antikampanja

Pa i bolje da Tadic nema kampanju posto mu je kampanja dno.A i upucena je samo gradjanima prvog reda

„Boris nije sa juga Srbije, ali moj otac jeste i zato kada Tadić pobedi držaću ga svakoga dana za reč da na jug Srbije dođe što više investicija, da se ljudi zapošljavaju. Verujte svojima, nemojte da verujte onome ko nije odavde”, rekao je Dinkić.

AHAHAHAHAHAHA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back