Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 19.271
Trokaderi će nadam se umuknuti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš moj blagoslov Života.Samo nepred !Teško. Da bi se neko odlučio na samospaljivanje, neophodno je da ga kakav Gruban uvažava i ceni.
Tacno, posto oni nemaju kadar za bolje.Evo šta će biti.....
Nastaviće maksimalno da kradu i nastaviće urušavanje institucija u slučaju da je još nešto ostalo.
Posteno nece pobediti sigurno.
Tacno, posto oni nemaju kadar za bolje.
Nadam se trećoj opcijiНа изборима: Вучића може само неко гори од Вучић победити (ништа крви)
На улици: Вучића може победити 51%народа+полиција+војска (много крви)
У институцији: Вучића може победити 50 младих пучиста + 1 пуковник (мало крви)
Зло може бити само дестриктивно.Не ради се о кадру, већ о антионтологији зла !
Врло креативног зла
"Судећи по осталим чланцима у којима се пише о Мити Влашчету, рекао бих да је стварно из тог периода. Мита Влашче је био из Врања и низао афееу за афером, ако је веровати тадашњим новинама. Уз помоћ полиције је вршио притисак на бираче, спречавао је извршење судске пресуде, било је и питање зашто су се чули врисци две девојчице од 13, 14 година у исто време и са истог спрата када су његове колеге биле у хотелу „Славија” (на састанак на којем се он није појавио)."
Mislim da gori ne moze doci,a sto se tice policije i vojske,lako se moze desiti da predju na narodnu stranu,kao i 2000-te.Mnogi od njih ima svojih blizih,ili daljih rodjaka medju studentima,a plate im bas nisu na zavidnom nivou.На изборима: Вучића може само неко гори од Вучић победити (ништа крви)
На улици: Вучића може победити 51%народа+полиција+војска (много крви)
У институцији: Вучића може победити 50 младих пучиста + 1 пуковник (мало крви)
Krvi naših pučista maksimalno 7 kapljica, ako se ovaj bude praćakao.Nadam se trećoj opciji
Ali to malo krvi da bude ev. par kapljica iz nosa
Imaš moj blagoslov Života.Samo nepred !
Večito neki izgovoriNe ide to na blagoslov, a ja se nešto ne sećam da sam ti donirao sendvič da bi me cenio i uvažavao.![]()
Da.Jan Palah je bio mlad 20 godina.Ti si star 65 plus.Večito.![]()
Ti si star 65 plus.
живи и на деценијске робијеKrvi naših pučista maksimalno 7 kapljica, ako se ovaj bude praćakao.
A njihove mi neće biti žao ni litara, naravno da ostanu živi. Jako bitno da budu živi i zdravi.
не настављај се са њим, није достојанTu si se malo zajebo, al to za tebe ko dobar dan, bizMis ez južual.
Pa što već sad ne ratuješ za majčicu Rusiju? Nije da nema gde.Из твојих уста у Божије уши, јер у тој нацистичкој ЕУ све се руши ... За Русију, мајку, ратоваћу, а Србији своју душу даћу ...
Mir, sigurnost i stabilan dinar. Sta bi drugo moglo da bude?Studenti, najjača politička sila u srbiji danas, traži nove izbore.
Šta će da se desi kada SNS ponovo pobedi?
Da li će studenti i simpatizeri da se povuku?
Ратујем, неравно, јер ширим истину, љубав и знање о мојчици Русији, где-год могу, хвала Богу ... Мој покојни отац, Ђурађ (Перан) Ковјенић је, само због урођене љубави до наше исконске браће Руса, на Голом отоку 5 година робија и никад се није покаја. На очевом гробу и сам сам овај завет дао:Pa što već sad ne ratuješ za majčicu Rusiju? Nije da nema gde.
A pa naravno, lakše je trubiti po forumima nego trunuti u ukrajinskom blatu.Ратујем, неравно, јер ширим истину, љубав и знање о мојчици Русији, где-год могу, хвала Богу ... Мој покојни отац, Ђурађ (Перан) Ковјенић је, само због урођене љубави до наше исконске браће Руса, на Голом отоку 5 година робија и никад се није покаја. На очевом гробу и сам сам овај завет дао:
ЗА РУСИЈУ, МАЈКУ, РАТОВАЋУ,
А СРБИЈИ СВОЈУ ДУШУ ДАЋУ!
Pogledajte prilog 1767180