Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 18.960
Trokaderi će nadam se umuknuti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš moj blagoslov Života.Samo nepred !Teško. Da bi se neko odlučio na samospaljivanje, neophodno je da ga kakav Gruban uvažava i ceni.
Tacno, posto oni nemaju kadar za bolje.Evo šta će biti.....
Nastaviće maksimalno da kradu i nastaviće urušavanje institucija u slučaju da je još nešto ostalo.
Posteno nece pobediti sigurno.
Tacno, posto oni nemaju kadar za bolje.
Nadam se trećoj opcijiНа изборима: Вучића може само неко гори од Вучић победити (ништа крви)
На улици: Вучића може победити 51%народа+полиција+војска (много крви)
У институцији: Вучића може победити 50 младих пучиста + 1 пуковник (мало крви)
Зло може бити само дестриктивно.Не ради се о кадру, већ о антионтологији зла !
Врло креативног зла
"Судећи по осталим чланцима у којима се пише о Мити Влашчету, рекао бих да је стварно из тог периода. Мита Влашче је био из Врања и низао афееу за афером, ако је веровати тадашњим новинама. Уз помоћ полиције је вршио притисак на бираче, спречавао је извршење судске пресуде, било је и питање зашто су се чули врисци две девојчице од 13, 14 година у исто време и са истог спрата када су његове колеге биле у хотелу „Славија” (на састанак на којем се он није појавио)."
Mislim da gori ne moze doci,a sto se tice policije i vojske,lako se moze desiti da predju na narodnu stranu,kao i 2000-te.Mnogi od njih ima svojih blizih,ili daljih rodjaka medju studentima,a plate im bas nisu na zavidnom nivou.На изборима: Вучића може само неко гори од Вучић победити (ништа крви)
На улици: Вучића може победити 51%народа+полиција+војска (много крви)
У институцији: Вучића може победити 50 младих пучиста + 1 пуковник (мало крви)
Krvi naših pučista maksimalno 7 kapljica, ako se ovaj bude praćakao.Nadam se trećoj opciji
Ali to malo krvi da bude ev. par kapljica iz nosa
Imaš moj blagoslov Života.Samo nepred !
Večito neki izgovoriNe ide to na blagoslov, a ja se nešto ne sećam da sam ti donirao sendvič da bi me cenio i uvažavao.![]()
Da.Jan Palah je bio mlad 20 godina.Ti si star 65 plus.Večito.![]()
Ti si star 65 plus.
живи и на деценијске робијеKrvi naših pučista maksimalno 7 kapljica, ako se ovaj bude praćakao.
A njihove mi neće biti žao ni litara, naravno da ostanu živi. Jako bitno da budu živi i zdravi.
не настављај се са њим, није достојанTu si se malo zajebo, al to za tebe ko dobar dan, bizMis ez južual.