crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
Blentavi bugarski Brazilac. Trebaju da ga bace u "mutno Dunavo"...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kakvo krumpiranje strašno!!!
U zadnjih 5,6 godina Dinamo nikada nije bio ovako slabo pripremljen. Ovaj Čačić je klaun. Dozvolio je Sammiru da izgleda ko Grizley Adams i da bude najgori na terenu.
Ibanez, Vrsaljko, Beqiraj, Calello su nedovoljno inteligentni na terenu, Vida takav je kakav je najbolji je, Kovačić će biti igrač kad se ohrabri proć 1 na 1 i šutnut po golu...
Kelava ima goru procjenu nego prije 2 godine (kad ga trenira Ibro vječita rezerva)....Rukavina nas je spasio
Sudac je prvo poklonio gol Bugarima pa crveni Dinamu...ovi cigani su tolko otezali u drugom da je trebao produžiti 10 minuta a ne 5. Već je postalo smiješno ko će bacit aut...
Iako taktički nadmudren i loš Dinamo je prošao dalje...valjda osim puke sreće ovdje ima nešto i u tom iskustvu koje gomilamo godinama...inače smo mi ovak ispadali....
Nadam se boljem protiv Šerifa....
Navijači su posebno poglavlje...u 29 minuti skandiraju "Yebo vas Mamić" u 31 minuti padne gol i čuje se "Dinamo Dinamo" potom Bugari daju gol i opet uvrede...apsolutno sam protiv mafijaša, narkomana i siledžije Mamića, ali ovog ima samo kod nas....
Europa (skupine LP ili EL) su tu, bodovi za koeficijenat su tu, zasad ide po planu.
Moram reci da je ovo bila jako dobra igra Dinama. Iako smo igrali bez Sammira, Pokrivaca, Kovacica i jos nekih ozlijedjenih igraca, igra je bila na vrhunskom nivou i dogodila se zasluzena pobijeda od 4-0. Kontrolirali smo cijelu utakmicu i osim pocetnog udarca na vrata Kelave, nije bilo vecih opasnosti po gol modrih, znaci obrana je bila veoma uvjerljiva i cvrsta.
Jos jednom me odusevio Vida, pravi borac, ma lav na terenu. Beciraj je dao lijep gol, Alispahic potvrdjuje dobru forumu i dostojno je zamijenio Sammira i Kovacica, Leko standardno cvrs i dobar, Rukavina iako nije dao gol niti bio u nekoj izglednoj prilici, bio je borben, dobro dijelio lopte i odigrao je jednu dobru utakmicu. Kelava siguran, sve je dobro funkcioniralo, cak je i Peko danas bio dosta dobar, s obzirom da je bio prilicno uplasen prethodne utakmice stoga je dobro da je i on danas igrao kako bi skupio iskustvo. Badelj je isto odigrao dobro, necu reci odlicno ali veoma dobro. On ponekad ima one prave lopte sa ocima, pokazao je to i danas, ponekad me podsjeca na Prosineckog, no ponekad bas onako upropasti neku dobru priliku. U svakom slucaju prava igracina i pravi covjek, sad kad ide u HSV nije se ponasao kao neke nase zvijezdice prije, cak i nakon sto je iznesen na nosilima, nastavio je igrati. Mnogi bi se cuvali da se ne ozlijede ali ne i on, svaka mu cast i hvala na svemu sto je dao Dinamu. Jos ce odigrati playoff i ide u Njemacku. Mogu mu samo srecu zazeljeti.

Na Bobana
Inače sve si reko.
Što više s.r.anja to bolja igra....
Ipak ove godine gdje igraš po 10-ak europskih tekmi stvaraju iskustvo. Inače smo mi ispadali ko Ludogorec i ovakva tekme dosta kiksali....
Dinamo-Maribor bi bio sjajan dvomec..Da, vidi se to neko iskustvo. Nego sad nam slijede ipak malo tezi protivnici.
Gledao sam ovog AELa sto su izbacili Partizana, mnogo su fizicki jaki, prave mrcine, sa igracem manje Partizan im nije zaprijetio do tamo 80 i neke..
Tu je Maribor, Helsingborg, ludi Izraelci i Cluj...
Ja bi nekako Maribor..
Ako vas sad ne izbace jebbem ti i Uefu i Platinija!!!
Dinamo-Maribor bi bio sjajan dvomec..
Ako vas sad ne izbace jebbem ti i Uefu i Platinija!!!

Ma prazne tribine i 100.000,00 EUR. Ionako je atmosfera gostujuća.
A Platiniju ionako yebete mater, još jedno kar.... više manje....
Nece nas izbaciti, nikoga ne izbacuju zbog par baklji, ali da ce doci ostra kazna, hoce.
Oo da, dobar je ovaj Maribor, poletan je dosta, cini mi se da su bas ono pravo sazrijeli, izborili su skupine EL pa ce sad u Playofu igrati neoptereceno, dok s druge strane, kod nas je ipak neki imperativ, iskusniji smo, nositelji smo itd..
Samo da ne dobijemo one Izraelce, a mozda ne bi bilo lose izvuci AELa, bas me zanima kako bi sa njima prosli
E yebi ga u Ligi svaki tjedan penal jedan...već je i mene počelo živcirat...kako Hajduk igra, ove godine bi mogao biti pravi protivnik...
 ali moram reci ovo..Hajduku nece dati da bude prvak, mada mislim da ce oni posustati jer su mladi..neiskusni, kad tad ce doci u neku losu seriju, a i da nece..pa nece Mamic i nas nogometni mafijaski vrh dozvoliti da Dinamo ne bude prvi..
  ali moram reci ovo..Hajduku nece dati da bude prvak, mada mislim da ce oni posustati jer su mladi..neiskusni, kad tad ce doci u neku losu seriju, a i da nece..pa nece Mamic i nas nogometni mafijaski vrh dozvoliti da Dinamo ne bude prvi..Ako vas sad ne izbace jebbem ti i Uefu i Platinija!!!
ono sa ludogorecom je cista namestaljka,opet platinijeva papazjanija,..pa kad su vec uradili onu bruku sa Lyonom sto ne bi i sa Ludogorecom..cuj ludogorec
 ...ko Bolek i Lolek
...ko Bolek i Lolek