taote
Iskusan
- Poruka
- 5.349
ne bi mi bas bilo najprijatnije, znas...mada tom kom mene bude pratio bice smrtno dosadno...nego ne znam sto bi to radio...koji je cilj svega toga?
Pročitaj post br.45, da ne ponavljam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne bi mi bas bilo najprijatnije, znas...mada tom kom mene bude pratio bice smrtno dosadno...nego ne znam sto bi to radio...koji je cilj svega toga?
Dobro, vidi brate ja nemam taj dozivljaj dobrog i losheg, meni je sve to shto jeste... e sad shvatam ja da tebi primer nema smisla, ali evo da pokusham ja tu neshto poblize da.... sunce li mu... Osnovna shkola je obavezna
ako tvoje dete ne ide u shkolu, ti idesh u tvorza... Shta je tu dobro i slobodno, druze moj? Sada, od stepena obrazovanja ti derektno zavise primanja i polozaj u drushtvu... Kontash mozda ce nekad i chipovi biti obavezni kao lichne karte, mozda ce ti tu biti diploma koju morash da imash da bi zaradljivao... E onda kada te klinac pita: Ali, tata, da li to ja sam slobodan znachi da necu imati shta da jedem? I da ce ove cike u plavom da me upucaju laserima? I da necu moci da kupujem u pekabeti v3.8. jer nemam pchi da prevuchem preko terminala?
Jesam li ti se priblizio malo... o tome se i radi, ti sada vidish shkolu kao dobru i normalnu stvar, i josh bi se i zalio da ti neku uskrati pravo da se obrazujesh... e tako ce i tvoje dete da misli o chipovima. Imaju li moje jeftine, zute rechi sada imalo smisla?

A sta ce Nemac odgovoriti? Da potpuno podrzava svoju vladu,jer su mediji rekli da su Srbi zli. I njegov razum njemu kaze da je on u pravu.

ne vazis se..ti si kajzer soze![]()

Eh to sam i ja pomislio prilikom kuckanja posta![]()
Posle toga niko nikada nije mogao da dokaze da on postoji, a ljudi su ubijani
Prejak lik, u prejakom filmu... dakle![]()

Ne treba primati nešto što može biti naš novi ID broj,samo ne na komadu platna na ruci ,već elektronski...

Razumem. Nemam komentar... osim mozda - prelepo srocheno![]()
trenutni nalet inspiracije temom

heheheeeeheheheheheheh"gradjanine 1234xyz hapsimo vas zbog pocinjenog krivicnog dela verbalnog delikta pocinjenog pre 10 minuta od strane vas prema vasem sefu smene"

..spontana reakcija phe

ljudi su jedne druge odavno obelezili kao zivotinje..
ti i ja smo samo slon i zirafa na licnim kartama