Digitalni Andjeo

..i mobilni ima chip...a veliki procenat ljudi se od njega odvajaju samo kad plivaju..ili su
prikljucheni na aparate u bolnici..

Mozes li od mobilnog da izgubis volju za zivotom? Jel moze mobilni da te natera da zivis kao Robinson Kruso? Ne nemoze,ali mikro-cip moze. Od mikro-cipa ces izgubiti plodnost(to mozes i od mobilnog,ali to je kao posledica zracenja i nastaje posle duzeg vremena,a mikro-cip moze odmah da ti unisti reproduktivni trakt),zbog mikro-cipa ces morati da radis sta ti se kaze ili u protivnom rizikujes da ostanes bez icega. Mikro-cipom ce moci da ti usade lude ideje u glavu i da te nateraju da ubijes svoju zenu/devojku/sina/kcerku/majku/oca. Mogu da se igraju sa tvojim umom,kao sa najobicnijom igrackom. Za njih ce to biti kao sto mnogi danas igraju World of Warcraft,samo real time zabava. Da li makar shvatas delic ovoga sto ti pricam?

cini mi se da je u USA prosao zakon o ugradnji RFID chipova zatvorenicima na uslovnoj slobodi:think:

Da,postoji zakon o reistraciji i cipovanju zatvorenika u SAD-u. To je zbog lakseg hvatanja odbeglih. Ali,naravno to je samo jedna od MNOGIH funkcija mikro-cipa.
Cak su poceli da prave male zanimljive narukvice za decu za roditelje,kako bi lakse pazili decu i u slucaju nestanka. Sarena laza. Kako su moji roditelji mogli mene da odgaje bez ikakvih budjavih narukvica? Znao sam da se izgubim u guzvi dok trepnes,a majka me je uvek nalazila. Cime? Majcinskim instinktom.

To ti je donekle tacna izjava. Ja sam uvek bio za direktan pristup problemu. kao i za ova sranja povodom Kosova i Karadzica. Izlaze na miting. Budale. Sta time postizu? Nista. jel mogu reci da oteraju Siptare sa Kosova? Ne mogu. Ali to nije slucajno. Godinama se vec primenjuje psiholoska transformacija na Srbima. Tito je za to najvise zasluzan,goreo u Paklu dabogda. Posledice toga se vide danas. Jeste li primetili kako se volja naroda lako gasi? Jeste li primetili kako su se lako smirili protesti protiv osamostalenja Kosova? TO je to. Tito je bio desna ruka Masonskih redova na ovim prostorima.On je izvrsavao njihova naredjenja,a ona su bila da se sjebe,ne Srbija,vec Srpstvo. I evo. Pred drugi svetski rat,narod je vikao ''bolje rat nego pakt,bolje grob nego rob''. Taj moto je odavno nestao iz srpskog mentaliteta. Pretvaraju nas u poslusne zombije,a Digitalni Andjeo ce taj proces da dovrsi. I svi cemo biti ''peceni prasici''.
E vidi sve je to tachno, ali ima takvih primera zlouptreba moci koliko hocesh, a mene neshto i za to i za ovu napacenu zemlju boli bash *****. Sve shto je meni Srbija dala je zandarmerija koja me skida u pajeru svaki put kad me startuje. Gledash moja muda? Mozda zato shto nemash svoja? E to je moj stav... Nisam nichija kuchka ... Ne diraj me jer ja tebe ne diram... Ako me dirash - ne znash da shtekam MP5 ( bebica moja :heart: ) u zemlji, da mi je pun ***** i da nemam shta da izgubim ako sebe ubedim da je tako... :mafijas:

Pazi meni nije frks za to pracenje ... sve dok ne izvale da stavljam senf na virshle to mi je nekako fetish da neko ne otkrije :rotf: E sada bez shale stalno mi odzvanja fixni - necu dalje nishta reci - ko razume, shvatice. I obavezno posle svakog razgovora preko fixnog: Inspektooooooore jebacu ti cerku. A. C. A. B.

Pazi meni nije frks za to pracenje ... sve dok ne izvale da stavljam senf na virshle to mi je nekako fetish da neko ne otkrije :rotf: E sada bez shale stalno mi odzvanja fixni - necu dalje nishta reci - ko razume, shvatice. I obavezno posle svakog razgovora preko fixnog: Inspektooooooore jebacu ti cerku. A. C. A. B.

:lol: "ciJa snajka ..ciJa ..upropastili su pola sveta":lol::lol:

Jeste ****** kad pogleda chovek ovako doshlo neko strashno vreme... CIA, FBI, DEA i ostale gadne skracenice ti za vratom, telefoni ti odzvanjaju dok prichash, pustish dete u grad ono pojede ekser :rotf:

"A u blokovima svuda,
na coshkovima gudra,
jedna ljubav,
za moje protuve iz huda,
murija prislushkuje,
dok prichash telefonom,
nekom si na nishanu,
dok korachash betonom,
gruba igra,
lezi na kalibar,
rafal ceo,
buljom primash,
beton vreo,
i kad je zima,
krvav dinar,
ko ima muda za kriminal... "

Pochetak stvari - Marlon Brutal - Na Cosku Sam. Znachi mali je objasnio... Underground bash kako treba :worth:
( Ako neko ima zelju da cuje - private )

ne bi mi bas bilo najprijatnije, znas...mada tom kom mene bude pratio bice smrtno dosadno...nego ne znam sto bi to radio...koji je cilj svega toga?

tijh znaci i dok radis stvari koje rade odrasli a nisu za decu bilo bi im smrtno dosadno?:mrgreen::P:lol:

cilj je kontrola..svaka vlast tezi da na njoj i ostane..ako se ljudi ne bi bunili i borili protiv toga svaka vlast bi postala totalitarna..sto su vece mogucnosti za kontrolu gradjana od strane vlasti to je vlast bliza totalitarnoj

Jeste ****** kad pogleda chovek ovako doshlo neko strashno vreme... CIA, FBI, DEA i ostale gadne skracenice ti za vratom, telefoni ti odzvanjaju dok prichash, pustish dete u grad ono pojede ekser :rotf:

"A u blokovima svuda,
na coshkovima gudra,
jedna ljubav,
za moje protuve iz huda,
murija prislushkuje,
dok prichash telefonom,
nekom si na nishanu,
dok korachash betonom,
gruba igra,
lezi na kalibar,
rafal ceo,
buljom primash,
beton vreo,
i kad je zima,
krvav dinar,
ko ima muda za kriminal... "

Pochetak stvari - Marlon Brutal - Na Cosku Sam. Znachi mali je objasnio... Underground bash kako treba :worth:
( Ako neko ima zelju da cuje - private )

Znaci,tebra,ti si od onih zestokih momaka koji ce pre da pripucaju nego da dozvole da im se ista ugradi u telo? Ili si ti ZA cipovanje sve dok te ne gnjave?

Znaci,tebra,ti si od onih zestokih momaka koji ce pre da pripucaju nego da dozvole da im se ista ugradi u telo? Ili si ti ZA cipovanje sve dok te ne gnjave?

Ja sam momak koji konstanto pruza otpor... Problem je shto ja sad to necu, ali shta kad za 300 godina bude normalna pojava... Mora da se i neki brdjanin mislio pre pedeset godina kao ja sada ( ma vazi sto ce mom detetu neko da ugradi chip pod kozu ) samo na drugu temu ( ma nece moje dete u osnovnu )... e, ali onda kada te to isto dete pita: Tata, a zashto ja ne idem u shkolu kao sva druga deca? Ti vidi da mu objasnish...

pa komparacija kao da ti je izasla iz pera nekog od zutih marketing "experata"

poredis babe i zabe izvrnutom logikom..

ta dva primera se nikako ne mogu dovesti u vezu jer..ici u skolu i obrazovati se je dobro..i svako ko to nekom uskracuje zlo cini..

inace danas se forsira komunisticka internacionala pod velom evropskih integracija..

..isti...samo drugo pakovanje

Back